Szach mat posiadacze Dreamcasta!
takDziała wam Steam? O_o
Ściągasz coś? Bo mi Steam nie działa...Crowley pisze:Możliwe. Teraz działa. Dzięki!
patrzę i jakoś nie widzę w tym Settlersów - za to widzę jakieś HPki nad jednostkami co zupełnie Settlersami nie podchodzizodi pisze:http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=10714
dyszę! póki co tylko trochę bo nie do końca wierzę, że będą to nowe Settlersy 10 - lecie, ale...ale trochę dyszę
Nie.ThimGrim pisze:Ściągasz coś? Bo mi Steam nie działa...
+1 Sporo strategii tak ma ostatnio. W ogóle jakoś tak sztampowo wygląda dużo nowych gier. Jakby wszyscy graficy chodzili do jednej klasy.ThimGrim pisze:Tak jak na tym trailerze nowych "Settlersów", tak też np. w hirosłach VII, martwi mnie trend robienia grafiki do gier w taki sposób, że wyglądają jak przeglądarkowe popierdułki. Taka grafika na odpierdol, tyle że w 100% komercyjnych produktach...
tak, tak... też to zauważyłem i trochę mnie to zmartwiło...Dragon_Warrior pisze:patrzę i jakoś nie widzę w tym Settlersów - za to widzę jakieś HPki nad jednostkami co zupełnie Settlersami nie podchodzizodi pisze:http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=10714
dyszę! póki co tylko trochę bo nie do końca wierzę, że będą to nowe Settlersy 10 - lecie, ale...ale trochę dyszę
Hahahahaha
Jak za 15 pln jak jest za 20 euro?Larofan pisze:w koncu nie wytrzymalem i kupilem za 15pln Godusa na steamie - zobaczymy co to bedzie
Allegro magicRazorblade pisze:Jak za 15 pln jak jest za 20 euro?Larofan pisze:w koncu nie wytrzymalem i kupilem za 15pln Godusa na steamie - zobaczymy co to bedzie
Ha! Widzisz zodi, jakbyś czytał fsgk.pl, to byś już ponad rok temu wiedział, że warto zagrać.zodi pisze:Call of Juarez : Gunsliger - ale to FAJNE!!
Nie grałem w nic tak dobrego w westernowych klimatach od czasu Outlaws, a czasy te daaaaawno minęły...
Graficznie widać, że wzorowano się na Borderlands. I te komiksowe wstawki. Ja bardzo lubię oba Bordery więc w to mi graj! Rozwijam umiejętności związane z walką na dystans bo nie ma nic przyjemniejszego niż celny strzał ze sztucera między oczy
Tylko mapy sprawiają wrażenie mocno tunelowych, przynajmniej na początku.
I jak?Larofan pisze:w koncu nie wytrzymalem i kupilem za 15pln Godusa na steamie - zobaczymy co to bedzie
no wiec trzeba pamietac ze to jest beta.. (chyba) w kazdym razie jeszcze nie jest dokonczonaRazorblade pisze:I jak?Larofan pisze:w koncu nie wytrzymalem i kupilem za 15pln Godusa na steamie - zobaczymy co to bedzie
Fuck yeaPiccolo pisze:plus bardzo szybko można było power gamingować z latającym smokiem w drużynie.
Piccolo pisze:Hmm skąd masz grę? Z GOGa? Wydawało mi się, że tam wyeliminowali ten bug, ja przynajmniej go nie miałem, kilka lat temu kończyłem grę bez problemów. No ale jak już byłeś w Hive itp. to sama walka to już formalność a jak miałeś zwój od Archibalda to i zakończenie miał byś właściwe.
Ja za to, do zmiany systemu, nie mogę grać w M&M a z chęcią bym wreszcie skończył 7 i 8 (chociaż zakończenie 8 znam). Coś się skopsało i w obu grach dostaję, po starcie, czarny ekran i dźwięki z menu. Na szczęście niedługo nadchodzi zmiana OSa.