World of Tanks
Re: World of Tanks
Post pod postem, ale co tam:
https://worldoftanks.eu/pl/news/general ... -giveaway/
Mogę tylko napisać brawo, dziękuję, jest mi naprawdę miło za taki prezent w nagrodę za bycie razem
https://worldoftanks.eu/pl/news/general ... -giveaway/
Mogę tylko napisać brawo, dziękuję, jest mi naprawdę miło za taki prezent w nagrodę za bycie razem
"Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka" - Alexis de Tocqueville
"Wszyscy mamy dwa życia. Drugie zaczyna się, kiedy zdamy sobie sprawę, że mamy tylko jedno" - Konfucjusz
"Wszyscy mamy dwa życia. Drugie zaczyna się, kiedy zdamy sobie sprawę, że mamy tylko jedno" - Konfucjusz
17.01.2015
Chociaż to w sumie dobrze, bo jakbym dostał czołg to czułbym się zobowiązany zagrać, a tak to mogę mieć dalej wytrzepane na WoT
Chociaż to w sumie dobrze, bo jakbym dostał czołg to czułbym się zobowiązany zagrać, a tak to mogę mieć dalej wytrzepane na WoT
Prezenty można odbierać do grudnia 2019 r. w związku z tym umawiamy się na pluton w T-50-2 na 18.01.2019
"Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka" - Alexis de Tocqueville
Staż liczony od alphy czy tam bety do 31.12.2017Theeck pisze:Prezenty można odbierać do grudnia 2019 r. w związku z tym umawiamy się na pluton w T-50-2 na 18.01.2019
Podoba mi się, miło na sercu
bo jesteście weteranami World of Tanks: rzadkimi świadkami początków naszej gry i ich kluczowych kamieni milowych.
a tak!
bo jesteście weteranami World of Tanks: rzadkimi świadkami początków naszej gry i ich kluczowych kamieni milowych.
a tak!
http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... 9/#topmost
I znów trzeba będzie grać jeszcze WINCYJ!!!!!!
I znów trzeba będzie grać jeszcze WINCYJ!!!!!!
Paczki z Defenderem, Skorpionem G i E25.
Wygląda na to, że WoT jest na etapie "kasa, misiu, kasa", a że za dwa lata zostanie im połowa dzisiejszych graczy, ich nie obchodzi:
https://www.youtube.com/watch?v=veYZ1iiqOng
Wygląda na to, że WoT jest na etapie "kasa, misiu, kasa", a że za dwa lata zostanie im połowa dzisiejszych graczy, ich nie obchodzi:
https://www.youtube.com/watch?v=veYZ1iiqOng
Sith, jak dobrze, że Cię....znaczy....ee...sorry....Jaka szkoda, że Cię nie było bo byśmy mogli w trójkę prężyć się na szczycie.....!
https://drive.google.com/open?id=1yrU7q ... EzxFd4_4hh
https://drive.google.com/open?id=1yrU7q ... EzxFd4_4hh
Spoko, gdybym ja był to wynik byłby podobny, mielibyście tylko więcej DMG i kary finansowe na pierwszym ekranie za friendly fire
Spoko, gratulacje i chętnie popodziwiam was w powtórkach i na screenach
Jakoś tak w ogóle nie tęsknię za WoT. Kiedyś po czasie wracał głód grania, a teraz nic, zero...
Spoko, gratulacje i chętnie popodziwiam was w powtórkach i na screenach
Jakoś tak w ogóle nie tęsknię za WoT. Kiedyś po czasie wracał głód grania, a teraz nic, zero...
Ej, trzeba jeszcze dziś coś pograć - jutro ma wejść 1.4 z kołowcami i może się zacząć kabaret....
Niestety nie gram w tygodniu, tylko weekendy. Ale ... będę miał dyspensę na pierwszy sezon Linii Frontu, który rusza w przyszły poniedziałek z nagrodami w postaci premek 8-tieru, trochę się ślinię na STA-1 i Emila premium. Tak więc w przyszłym tygodniu możemy pograć Linię Frontu
No i możemy zrekrutować Sitha w nowym programie rekrutacyjnym i dostać w nagrodę kolejną premkę 8-tieru
No i możemy zrekrutować Sitha w nowym programie rekrutacyjnym i dostać w nagrodę kolejną premkę 8-tieru
Kici kici Sithu.. Kici kici...! (jak się woła na żaby ? )
Skill Ci wypierdoli w kosmos!!
Sith, jaki Ty materialista jesteś
Będziesz miał do wyboru czołg premium:http://www.dom1n.com/newsy/program-rekr ... wy-poziom/ i podobno kredyty, obligacje i inne takie.
No i wartość najwyższa: możliwość grania plutonów z nami - za to jedno niejeden czołgista zaprzedał by duszę
Będziesz miał do wyboru czołg premium:http://www.dom1n.com/newsy/program-rekr ... wy-poziom/ i podobno kredyty, obligacje i inne takie.
No i wartość najwyższa: możliwość grania plutonów z nami - za to jedno niejeden czołgista zaprzedał by duszę
Dziwnie piszesz zdanie "Zodi Ci wypierdoli HEATa w plecy"zodi pisze:Skill Ci wypierdoli w kosmos!!
Z takiej listy to słaby wybórTheeck pisze:Sith, jaki Ty materialista jesteś
Będziesz miał do wyboru czołg premium:
– Tiger 131
– Sherman VC Firefly
– Dicker Max
– КV-122
– Panther/M10
Za to Ty ósemeczkę
Ale spoko, wyslijcie zapkę. Chociaż nie wiem czy ja mam na pewno 60 dni bez grania.
No to dawaj zodi i bierz Sitha na rekruta. A ja sobie pogram z Wami plutony
BAAACZNOOOOOOOŚĆ!
REKRUT ŻABAAAAAAAAAAAAAA!!!
POMPUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ!!!!! PIĘĆDZIESIĄT KUUUUUUUUURWAAAAAAAAAAAAAa!
JAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! MASKĘ NĄŁÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓŻ!!!!
BIEGIEM KURWAAAAAAAAAAAAAAAA!!
A TERAZ KLIKAJ W LINK KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
https://worldoftanks.eu/referral/0e71cf ... bd0f3d67e2
Czuj się zrekrutowany
REKRUT ŻABAAAAAAAAAAAAAA!!!
POMPUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ!!!!! PIĘĆDZIESIĄT KUUUUUUUUURWAAAAAAAAAAAAAa!
JAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! MASKĘ NĄŁÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓŻ!!!!
BIEGIEM KURWAAAAAAAAAAAAAAAA!!
A TERAZ KLIKAJ W LINK KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
https://worldoftanks.eu/referral/0e71cf ... bd0f3d67e2
Czuj się zrekrutowany
cns - sprzedałeś konto czy wróciłeś do grania ?
To co, jakiś pluton?
Ja od 11 bym mogl.
Ja jutro czyli dzisiaj nie mogę bo już się umówiłem z kolegą na Linię Frontu
Też mogę o 11.
Nie mam żadnego, może teamspeak?
Jaki serwer na ts?
Zodi gdzie przepadłeś?
Zodi gdzie przepadłeś?
Zodi odpalił czołgi.
Mój nick: cnsik
Mój nick: cnsik
11 bitew i 1198.35 - nie zardzewiałem aż tak dramatycznie.
Natomiast Theeck, musisz wrócić. Zodi bez Ciebie jest cieniem samego siebie, nie trafia ani we wrogów, ani w SithFrogów. Niedobrze...
Natomiast Theeck, musisz wrócić. Zodi bez Ciebie jest cieniem samego siebie, nie trafia ani we wrogów, ani w SithFrogów. Niedobrze...
To musi być ta presja, że uczeń patrzy.....
Będę już w najbliższy weekend
Pochwalę się, że zrobiłem 1,5 poziomu prestiżu. Cholernie mnie wciągnęła ta Linia Frontu - grając wczoraj wieczorem z kumplem, jak zaczęliśmy o 17 to dopiero przed 21 zdaliśmy sobie sprawę, że nasze żony coś ciągle przychodzą, coś marudzą i eskalują konflikt
Pochwalę się, że zrobiłem 1,5 poziomu prestiżu. Cholernie mnie wciągnęła ta Linia Frontu - grając wczoraj wieczorem z kumplem, jak zaczęliśmy o 17 to dopiero przed 21 zdaliśmy sobie sprawę, że nasze żony coś ciągle przychodzą, coś marudzą i eskalują konflikt
Pyrka ktoś dziś?
Chyba nie mogę grać sam...
Chyba nie mogę grać sam...
Dear Player, This is an automated e-mail to inform you that a temporary chat suspension will be applied to your account.
Omnomnomnom...
8,4k dmg Badgerkiem
8,4k dmg Badgerkiem
Ile z tego zrobiłeś na Sithu?
O dziwo nic, ale też jestem zaskoczony, zwyczajowo to by było ze 2k minimum, a jakbym wziął Mausa to pewnie >3kTheeck pisze:Ile z tego zrobiłeś na Sithu?
Sitha nie było i bitwa wygrana
Przydarzyła się taka magiczna potyczka - 20 strzałów, 19 trafień, 18 przebić....
Ale dwie następne bitwy wszystko wróciło do normy, np. dwukrotne z rzędu odbicie się goldem od dolnej płyty Objekta 704....
Tak to z Badgerem mam, zdarzy się ekstra bitwa z 5,6 (czy właśnie magia z 8,5) dmg, a potem znów kilka, kilkanaście, że wbijam 1k i do garażu
Przydarzyła się taka magiczna potyczka - 20 strzałów, 19 trafień, 18 przebić....
Ale dwie następne bitwy wszystko wróciło do normy, np. dwukrotne z rzędu odbicie się goldem od dolnej płyty Objekta 704....
Tak to z Badgerem mam, zdarzy się ekstra bitwa z 5,6 (czy właśnie magia z 8,5) dmg, a potem znów kilka, kilkanaście, że wbijam 1k i do garażu
To jest chore ale znów się wciągnąłem trochę w WOTa
Niby, że porobię nowe drzewka, niby, że może się coś na lepsze pozmieniało... Pozmieniało się pewnie na gorsze, ale to dalej ma to COŚ!
Theck chyba coś tam czasem pykasz, a Żabula chyba odpuściła ?
Niby, że porobię nowe drzewka, niby, że może się coś na lepsze pozmieniało... Pozmieniało się pewnie na gorsze, ale to dalej ma to COŚ!
Theck chyba coś tam czasem pykasz, a Żabula chyba odpuściła ?
Ja cały czas tkwię w nałogu
Pyknąłem se bitewkę po miesiącu przerwy, nowy patch, myślałem popatrzeć co i jak....
8 fragów!!
8 fragów!!
Nie wiem czy po jakiejkolwiek bitwie śmiałem się tyle co po tej
Ostatnie 2 minuty, od kiedy skończyło mi się ammo
http://wotreplays.eu/site/5366703#murov ... object_704
Ostatnie 2 minuty, od kiedy skończyło mi się ammo
http://wotreplays.eu/site/5366703#murov ... object_704
Od czwartku paczuszki
I Arnold
Zapytałbym co komu fajnego wypadło, ale z forum grywa już chyba tylko Theeck...
Tegoroczne premki z pudełek rewelacyjne, delikatnie mówiąc, nie są. Ale zakupiłem sobie z kalendarza adwentowego Somuę SM, i tak jak mało gram ciężkimi, tak ten daje dużo frajdy
Tegoroczne premki z pudełek rewelacyjne, delikatnie mówiąc, nie są. Ale zakupiłem sobie z kalendarza adwentowego Somuę SM, i tak jak mało gram ciężkimi, tak ten daje dużo frajdy
Theeck, może wieczorkiem jakimś byśmy znów coś spróbowali poplutasić ?
Bo już chyba kilka lat przerwy, a ja w końcu zainstalowałem discorda
Bo już chyba kilka lat przerwy, a ja w końcu zainstalowałem discorda
Bardzo chętnie, chociaż ja gram na TeamSpeaku (możesz śmiało zainstalować TS i wbić na kanał gościnny u mnie w klanie: pvsr.net-speak.pl) ... ale za 2 tygodnie, bo od poniedziałku zaczyna się kampania i już od tygodnia mamy wieczorne treningi z klanem .
Spoko, przypomnę się za te 2 tygodnie
I niepostrzeżenie zrobiły się dwa miesiące...
Ale ja nie o tym - Wargaming ogłosił coś...Nie wiem do końca jak to ma wygladać ale firma wycofuje się z rynku rosyjskiego i białoruskiego...Nie doczytałem jeszcze szczegółów, ale jeśli to nie pozory to BRAWO!
Ale ja nie o tym - Wargaming ogłosił coś...Nie wiem do końca jak to ma wygladać ale firma wycofuje się z rynku rosyjskiego i białoruskiego...Nie doczytałem jeszcze szczegółów, ale jeśli to nie pozory to BRAWO!
12 maja - początek nowej przepustki bitewnej z nagrodą w postaci bardzo fajnej, czeskiej niszczarki
12 maja - początek mojego 6-dniowego L4
Przypadek ?
12 maja - początek mojego 6-dniowego L4
Przypadek ?