WC FLEP 2022 - (NIE) WSTYDŹ SIĘ, ŻE GRASZ W TO!
Moderatorzy: boncek, Zolt, Cherryy
Re: WC FLEP 2022 - (NIE) WSTYDŹ SIĘ, ŻE GRASZ W TO!
ale meczycho, w takim stylu nie żal przegrać
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
W meczu o trzecie miejsce trzech graczy idealnie trafiło w wynik tj. Cherryy, Peterpan i ja.
Nikt inny nie zdobył punktów za mecz o trzecie miejsce.
Po tym spotkaniu Peterpan wyszedł na prowadzenie klasyfikacji ze 111 punktami. Ja bylem drugi ze 104 punktami, Crowley trzeci ze 102 punktami.
W meczu finałowym jeden gracz typował remis - byłem to ja. Nie trafiłem idealnie. Nikt inny nie zdobył punktów za mecz finałowy.
Dwóch graczy - Matt i Ptaszor - typowało Argentynę na mistrza. Zdobyli dodatkowe 12 punktów. Czterech - Crowley, Peterpan, Zodi i ja - typowaliśmy Francję (zdobyliśmy po 8 punktów).
Dwóch graczy - Ptaszor i Zolt - typowało Mbappe na króla strzelców. Zdobyli po dodatkowe 5 punktów.
Dodatkowe punkty za Mistrza i Króla Strzelców nie zdecydowały o zwycięstwie w zabawie. Przesądziły o awansie Ptaszora na 4 miejsce oraz Matthiasa na 9.
KLASYFIKACJA KOŃCOWA:
1 Voo 122 (114 + 8 + 0)
2 peterpan 119 (111 + 8 + 0)
3 Crowley 110 (102 + 8 + 0)
4 Ptaszor 96 (79 + 12 + 5)
5 zodi 94 (86 + 8 + 0)
6 Zolt 83 (78 + 0 + 5)
7 Cherryy 75 (75 + 0 + 0)
8 hat 75 (75 + 0 + 0)
9 Matthias 67 (55 + 12 + 0)
10 Razorblade 57 (57 + 0 + 0)
Dziękuję wszystkim za udział w zabawie. Jak zwykle FLEP dostarczył mi dodatkowych emocji do tych, których i tak nie brakowało na boisku
Nikt inny nie zdobył punktów za mecz o trzecie miejsce.
Po tym spotkaniu Peterpan wyszedł na prowadzenie klasyfikacji ze 111 punktami. Ja bylem drugi ze 104 punktami, Crowley trzeci ze 102 punktami.
W meczu finałowym jeden gracz typował remis - byłem to ja. Nie trafiłem idealnie. Nikt inny nie zdobył punktów za mecz finałowy.
Dwóch graczy - Matt i Ptaszor - typowało Argentynę na mistrza. Zdobyli dodatkowe 12 punktów. Czterech - Crowley, Peterpan, Zodi i ja - typowaliśmy Francję (zdobyliśmy po 8 punktów).
Dwóch graczy - Ptaszor i Zolt - typowało Mbappe na króla strzelców. Zdobyli po dodatkowe 5 punktów.
Dodatkowe punkty za Mistrza i Króla Strzelców nie zdecydowały o zwycięstwie w zabawie. Przesądziły o awansie Ptaszora na 4 miejsce oraz Matthiasa na 9.
KLASYFIKACJA KOŃCOWA:
1 Voo 122 (114 + 8 + 0)
2 peterpan 119 (111 + 8 + 0)
3 Crowley 110 (102 + 8 + 0)
4 Ptaszor 96 (79 + 12 + 5)
5 zodi 94 (86 + 8 + 0)
6 Zolt 83 (78 + 0 + 5)
7 Cherryy 75 (75 + 0 + 0)
8 hat 75 (75 + 0 + 0)
9 Matthias 67 (55 + 12 + 0)
10 Razorblade 57 (57 + 0 + 0)
Dziękuję wszystkim za udział w zabawie. Jak zwykle FLEP dostarczył mi dodatkowych emocji do tych, których i tak nie brakowało na boisku
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Ciekawostka - gdyby w zabawie nie stosować progresu punktowego i od początku punktacja byłaby identyczna (2 + 1 za każdy mecz w mistrzostwach) to ... końcowa pierwsza trójka (Voo, peter, Crowley) - byłaby identyczna. W dalszej części tabeli zmiany byłyby kosmetyczne.
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Dzięki za organizację Voo, gratulacje z wygranej. Dzięki reszcie za wyrównaną rywalizację
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Wszystko by sie udalo gdyby nie ten messi
Gratulacje Voo, dzieki za zabawe!
Wysłane z mojego SM-A135F przy użyciu Tapatalka
Gratulacje Voo, dzieki za zabawe!
Wysłane z mojego SM-A135F przy użyciu Tapatalka
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
- Ptaszor
- zielony
- Lokalizacja: Forum SGK dodaje mi otuchy, gdy brakuje mi jej w czasie dnia.
Uważam, że za prawidłowe wskazanie zwycięzcy oraz króla strzelców należy mi się nagroda pocieszenia. Proponuję "Skopanego buta", albo "Złotego buta WC Flepa 2022". W ostateczności mogę ją współdzielić z Mathiasem, jeśli zgodzi się przyjąć pół buta. Chciałem również dodać, że komputer EA Sports się nie myli i znowu prawidłowo wskazał zwycięzcę mundialu. Im zresztą "Złotego WC Flepa" dedykuję.
Osobne podziękowania należą się Voo za organizację turnieju. Ze względu jednak na wynik FLEPA wnoszę o powołanie odpowiedniej komisji śledczej, która przeliczy głosy. Zapewniam, że w razie stwierdzenia nieprawidłowości, ludzie zostaną pociągnięci do odpowiedzialności. Głowy polecą. Krew się poleje. Zboże zostanie rozsypane na drogi.
Osobne podziękowania należą się Voo za organizację turnieju. Ze względu jednak na wynik FLEPA wnoszę o powołanie odpowiedniej komisji śledczej, która przeliczy głosy. Zapewniam, że w razie stwierdzenia nieprawidłowości, ludzie zostaną pociągnięci do odpowiedzialności. Głowy polecą. Krew się poleje. Zboże zostanie rozsypane na drogi.
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Zainteresowanym mogę przedstawić stosowny arkusz w Excelu. Poza tym czuję się ofiarą a ten granatnik sam wybuchł.
P.S. Grając z kolegami z pracy typowałem zwycięstwo Francji i Maroko. Tam wdupiłem koncertowo a przyznam szczerze - myślałem, że to właśnie tamte typy raczej wejdą
Generalnie było chyba sporo niespodzianek w tym turnieju i oczywiste typy często nie wchodziły.
P.S. Grając z kolegami z pracy typowałem zwycięstwo Francji i Maroko. Tam wdupiłem koncertowo a przyznam szczerze - myślałem, że to właśnie tamte typy raczej wejdą
Generalnie było chyba sporo niespodzianek w tym turnieju i oczywiste typy często nie wchodziły.
Dzięki za organizacją Voo i schyłkowo Llo
Do końca fazy grupowej szło naprawdę dobrze! Niestety Mundial się wtedy nie kończy
Gratuluję też Zwycięzcy i pozostałym okupującym podium
Do końca fazy grupowej szło naprawdę dobrze! Niestety Mundial się wtedy nie kończy
Gratuluję też Zwycięzcy i pozostałym okupującym podium
Dzięki, dobrze było sobie przypomnieć jak bardzo nie znam się na piłce!
Since 2001.
- Razorblade
- Mr. Kroper
Dzięki Voo za swietna organizacje!
Szkoda ze dolaczylem tak pozno, potem juz mocno "ryzykowalem" na wynikach zeby sprobowac cos ugrac i poszlo jak poszlo. Ale zabawa przednia!
Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka
Szkoda ze dolaczylem tak pozno, potem juz mocno "ryzykowalem" na wynikach zeby sprobowac cos ugrac i poszlo jak poszlo. Ale zabawa przednia!
Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka
Osiągnąłem założony cel czyli miejsce w pierwszej dziesiątce.
Dzięki dla Voo za organizację, fajnie było znowu potypować.
Dzięki dla Voo za organizację, fajnie było znowu potypować.
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Cel osiągnięty: przegrać wszystko w ostatniej rundzie. To samo trzeci raz z rzędu.
Gratulacje dla najlepszych, dzięki za organizację.
Gratulacje dla najlepszych, dzięki za organizację.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Jest ciągłość, jest różniczkowalnośćTo samo trzeci raz z rzędu.
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024