Moja wiedza nt. naszych reprezentantów sprowadza się do tego, że wiem, że grają w reprezentacji.
Chociaż nie, w czerwcu dowiedziałem się w sumie ze Błaszczykowski miał smutne przejścia w domu.
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
Facet był pupilem Emery'ego w Sevilli, ustalał skład zaczynając od Krychy. Facet poszedł do nowej drużyny, po bardzo wyczerpującym sezonie (pod koniec, przed Euro, organizm wysiadał), a potem zaliczył męczący, ale udany turniej.
W ogóle się o niego nie martwię, myślę, że Emery spokojnie go wprowadzi do zespołu i nie ma się co spinać, że na razie bardziej odpoczywa niż gra.
A to musi być ich więcej, żeby w tym przypadku to było dobre uzasadnienie? Emery zna Krychę, zabrał go ze sobą, nie wierzę, że nagle uznał go za ogóra i już na niego nie postawi
Razorblade pisze:Ekhm Zaba. Ja to rozumiem ale z drugiej strony kto jeszcze odpoczywa po ciezkim sezonie i wyczerpujacym turnieju? Bo nie zauwazylem...
Neymar, ale biorąc pod uwagę, że jego turniej skończył sie 2 tygodnie temu to zrozumiałe
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Usypiają czujność rywala. Borussia zaraz zacznie wystawiać rezerwy i wtedy nasi będą kontratakować.
About Mankind
About Mankind
Przed chwila przestal sie cieszyc Zolt (0:5) Teraz kciuki zaciska hat (0:7)
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Szósta bramka ewidentnie podcięła naszym skrzydła. Bylo blisko, zadecydowały niuanse.
About Mankind
Gupi sędzia, nic nie doliczył... prawie miałem jokera. Z Realem trzeba stawiać dwucyfrowo chyba
Jeszcze komentarz Juskowiaka w TVP "nie ma żadnego promyku nadziei "
Strach pomyśleć, co by było, gdyby tamtym sie chciało...
Ale ale! Ze Sportingiem przegrywamy tylko bilansem bramkowym. A do 89 minuty Legia miała tyle punktów co Real.
About Mankind
Z zasady nie lubię memów ale te o tym meczu beda fajne
Piszczek wziął rozwód z polskością!!!1 Mógł jakiegoś samobója puścić! Mecz bardzo wyrównany, niewiele zabrakło do wygranej. Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce!!!1 Teraz tylko średnio trudne trzy punkty z Realem, spacerek ze Sportingiem i wychodzimy z grupy!
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526 MISTRZ FLEP EURO 2024