BTW, gdyby o dziwo trafili tu nowi użyszkodnicy - może warto podwiesić jakiś regulamin? Chociażby miał punkty:
1. LLo ma zawsze rację
2. Jeżeli nie ma racji, fiordy mają rację.
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
LLo pisze:Regulamin dodamy jak dodamy strone glowna i bedziemy wiedzieli pod co konkretnie jestesmy podpieci.
czy to znaczy, że niedługo możemy zostać np. podlinkowani pod jakieś polygamie, Imperium Gier, czy inny portal? Bo wtedy może się tu zrobić potężny ruch i stracimy nie tylko klimat, ale też forum jakie znamy...
o wiem!
przydałaby się opcja "search topic", bo jak już recenzje filmów osiągną kilkadziesiąt stron, to będzie łatwiej coś znaleźć. Wiem, że są takie opcje na phbb, chociażby na warezach
Ostatnio zmieniony 5 maja 2014, o 23:19 przez Pquelim, łącznie zmieniany 1 raz.
a jest(będzie) podpięty pod nową stronę forum? btw: GMC i tak działa całkiem przeciętnie i pewnie przydałby mu się porzadny przegląd i archiwizacja.
A szukanie w topicu jest przydatne nie tylko dla recenzji, ale choćby po to żeby sprawdzić co kto pisał w 60 stronicowym wątku o katastrofie smoleńskiej, luźnych i innych. Naprawdę, to doskonałe narzedzie do kopania w historii forum.
tez placze za brakiej guzika 'oznacz wszystko jako przeczytane'
moze to duzo ale marzyloby mi sie oznaczanie postow na zasdzie 'don't follow' - w koncu mniej wiecej wiem ktory post na bank mnie nie zainteresuje wiec jak widze 'nowy post' to sie tylko niepotrzebnie ciesze
Cholera, za każdym razem muszę się logować, ciasteczka wyczyściłem, loguj za każdym razem zaznaczyłem i nie pomaga. Jak żyć panie adminie?
"Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka" - Alexis de Tocqueville
"Wszyscy mamy dwa życia. Drugie zaczyna się, kiedy zdamy sobie sprawę, że mamy tylko jedno" - Konfucjusz
"Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka" - Alexis de Tocqueville
"Wszyscy mamy dwa życia. Drugie zaczyna się, kiedy zdamy sobie sprawę, że mamy tylko jedno" - Konfucjusz
Ja powoli się przyzwyczajam, ale zróbcie coś z tym cholernym logowaniem się i zapamiętaniem loginu/hasła. Na Chromie to nie działa nic a nic, a wpisywanie co chwilę tego jest zwyczajnie irytujące...
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
Na Mozilli bangla .
Tylko faktycznie, jeżeli jest to stosunkowo proste, można by ogarnąć to, żeby linki otwierały się w nowych zakładkach.
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
Sobies pisze:Ja powoli się przyzwyczajam, ale zróbcie coś z tym cholernym logowaniem się i zapamiętaniem loginu/hasła. Na Chromie to nie działa nic a nic, a wpisywanie co chwilę tego jest zwyczajnie irytujące...
Jak nie jak tak? Raz tylko musiałem wpisać login i hasło.
Rangi som gupie, bo mogą się mylić z krajem pochodzenia. Poza tym, od razu wiadomo jaka jest ostatnia ranga, a poza tym to wymienione drużyny nie grają w trawowych, piłkarskich MŚ.
P. s. I progi zmiany rangi powinny byc wyższe. A nie że po 20 postach mam już 3 rangę.
Edit: Drugą rangę znaczy się.
Edit 2. I czy dałoby się zrobić tak żeby urle odsyłały do nowej strony a href=_blank zamiast wymiatać człowieków z forum? uerel
Ostatnio zmieniony 6 maja 2014, o 14:47 przez ThimGrim, łącznie zmieniany 1 raz.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
ok, otwieranie linkow w nowym oknie - moge potencjalnie zmienic, ale upierdliwe. Zostawie jak jest i zobacze czy sie nauczycie srodkowego przyciksu uzywac
ok, otwieranie linkow w nowym oknie - moge potencjalnie zmienic, ale upierdliwe. Zostawie jak jest i zobacze czy sie nauczycie srodkowego przyciksu uzywac
Jak w nowym oknie? Kto ma mysz bez 3 przycisków? Chyba, żeby domyślnie odnośnik otwierałsię w nowej karcie, to wtedy ok.
Progi rang są ok, im więcej, tym ciekawiej.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
o widzę, że ktoś Laya "lanparty" poprawił na tyle, że nie leci po całej szerokości już...
dałoby się jakąś grafikę na stałe przypiąć po bokach właściwie? Czy to już za skomplikowane?
Bo brakuje mi - jeśli nie bezużytecznych guzików po lewej -to choć jakiegoś punktu odniesienia dla wzroku.
LLothar pisze:ok, otwieranie linkow w nowym oknie - moge potencjalnie zmienic, ale upierdliwe. Zostawie jak jest i zobacze czy sie nauczycie srodkowego przyciksu uzywac
A na touchpadach ctrl-a
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
Dragon_Warrior pisze:o widzę, że ktoś Laya "lanparty" poprawił na tyle, że nie leci po całej szerokości już...
Ha!
Dragon_Warrior pisze:dałoby się jakąś grafikę na stałe przypiąć po bokach właściwie? Czy to już za skomplikowane?
Bo brakuje mi - jeśli nie bezużytecznych guzików po lewej -to choć jakiegoś punktu odniesienia dla wzroku.
Bedzie jakas strona glowna, beda "guziki po lewej".
Żóf - przecież nei cisne że ma to zrobić już teraz - tylko pytam czy może - bo widzę, że pisał co pisał a i tak się cały czas stylami bawi bo to jedną rzecz poprawił i jest sporo lepiej - do tego czarne paski i byłoby znośnie. Oczywiście jak nie ma do tego gotowej opcji to faktycznie roboty jest więcej - dlatego spokojnie pytam
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man