![Obrazek](https://i.psnprofiles.com/games/d83e75/trophies/1S40a067.png)
Dziś w nocy stuknęła mi platyna Resident Evil Remake, wymagające, ale sympatycznie się robiło
![:cool: :cool:](./images/smilies/8.gif)
NieprawdaPtaszor pisze:Czaję się na PC; granie w fpsa na padzie trochę średnio...
Dzięki, kolejna platyna na celowniku : Lovers in dangerous spacetime. Samemu może bym nie zagrywał się w to, ale z dziewczyną w co-opie świetnie się bawimy.SithFrog pisze:Gratulacje Dogy!
Była w playstation plusie - mega fajna na co-op:SithFrog pisze:Gratuluję, a co to w ogóle za gra?
To bardzo długa historia, ale napisanie czegokolwiek to spoilerSithFrog pisze:Jak można kupić trofiki?
cokolwiek z tego się pojawia?Krakowianie zdecydowali się przygotować miejsca zbrodni inspirowane kultowymi filmami. Podczas dziesięciu etapów odwiedzimy sceny z następujących filmów: „Wejście smoka”, Monty Python i Święty Graal”, „Taksówkarz”, „Dwa muły dla siostry Sary”, „Lot nad kukułczym gniazdem”, „The Rocky Horror Picture Show”, „Mechaniczna pomarańcza”, „Gwiezdne wojny: część IV – Nowa nadzieja”, „Odgłosy” i „Obcy”.
Ale historia niebanalnaSithFrog pisze:U mnie wpadła platyna za Life is Strange. Banalna, jak Walking Dead.
Sorry, ja już tylko od czasu do czasu gra wstępna. Na konsoli już nic.Polecałem grę na forum, ale odzew jak zawsze zerowy
cały dorobek gracza uciułany przed dołączeniem do programu nie będzie brany pod uwagę