Playstation Plus
Re: Playstation Plus
Całkiem zacnie.
PlayStation Plus - lipiec 2017:
Until Dawn (PS4)
Game of Thrones – A Telltale Series (PS4)
That’s You (PS4)
Tokyo Jungle (PS3)
Darkstalkers Resurrection (PS3)
Don’t Die Mr Robot (PS Vita / PS4)
Element4l (PS Vita)
PlayStation Plus - lipiec 2017:
Until Dawn (PS4)
Game of Thrones – A Telltale Series (PS4)
That’s You (PS4)
Tokyo Jungle (PS3)
Darkstalkers Resurrection (PS3)
Don’t Die Mr Robot (PS Vita / PS4)
Element4l (PS Vita)
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Thats You to jakaś gra imprezowa wykorzystująca smartfony. Muszę to sprawdzić.
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Dla Tokyo Jungle nawet wyjmę z kartonu Ps3. Reszta spoko, szkoda, że Until kupiłem jakieś 4 miesiące temu.
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Podwyżka na 33, 100 i 240 złotych.
Trochę popłynęli, nawet jeśli w założeniu ma być to zachęta do korzystania z okazjonalbych promocji albo kupowania rocznych subskrybcji.
Trochę popłynęli, nawet jeśli w założeniu ma być to zachęta do korzystania z okazjonalbych promocji albo kupowania rocznych subskrybcji.
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Czyli trochę racji mieli Ci desperaci co chwalili się na forach, że kupili od razu na 2-3 lata do przodu podczas ostatniej promocji
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
Styczeń 2018:
Deus Ex: Rozłam Ludzkości
Batman: The Telltale Series
To Jesteś Ty!
Lubię to!
Deus Ex: Rozłam Ludzkości
Batman: The Telltale Series
To Jesteś Ty!
Lubię to!
No w Deus Ex'a i Batmana wypada zagrać Nawet miałem Deusa kupić na przecenie świąteczniej, ale dobrze, że tego nie zrobiłem
Grubo! Co prawda dopiero co Bloodborne'a kupiłem, ale przynajmniej Ratcheta nie a ostrzyłem na niego ząbki od jakiegoś czasu.
Jeszcze niech z tej okazji patcha na Pro dla Bloodborne'a zrobią!
Jeszcze niech z tej okazji patcha na Pro dla Bloodborne'a zrobią!
To idealny moment abyście pokochali souls-like gry, albo je ostatecznie znienawidzili.
Powodzenia, dajcie mu szansę
Powodzenia, dajcie mu szansę
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
Bloodborne to moja ulubiona gra od From Software - absolutnie genialny klimat i promowanie agresywnego stylu gry. Zagram chyba trzeci raz .
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Musieli dać szuje tego Ratcheta jak wiosna idzie? Nie chciałem już gnić przed konsolą
No i jak tu grać w nowe gry jak mi ciągle takie cacuszka odświeżają?
No i jak tu grać w nowe gry jak mi ciągle takie cacuszka odświeżają?
Panowie na plusie jest Destiny 2!
- zielony
- Lokalizacja: Forum SGK dodaje mi otuchy, gdy brakuje mi jej w czasie dnia.
jak przejść pierwszy level?Dogy pisze:Bloodborne to moja ulubiona gra od From Software - absolutnie genialny klimat i promowanie agresywnego stylu gry. Zagram chyba trzeci raz .
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Sony wrzuciło na Plusa Detroit Become Human (+Heavy Rain). Aż pożałowałem, że jutro wyjeżdżam. Ale za tydzień natychmiast wykupuję dostęp
Listopad:
Nioh
Outlast 2.
Super, dawno się czaiłem na tego Nioha bo Sobieś polecał
Nioh
Outlast 2.
Super, dawno się czaiłem na tego Nioha bo Sobieś polecał
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Potwierdzam, iż jest to najlepsza oferta playstasion+
Zagrajcie, a potem narzekajcie
Zagrajcie, a potem narzekajcie
Przeszedłem FF VII - super sprawa chociaż totalna japońszczyzna.
A w tym miesiącu znów perełka. Wreckfest - dawno żadna samochodówka mnie tak nie wciągnęła. Totalne arcade, ale radosna rozpierducha, na normalu bywa trudno, kawałki metalu fruwają, jest dobrze No i adaptive triggers na PS5 pokazują pazur. Jak uszkodzą Ci silnik albo hamulce to trigger-hamulec/trigger-gaz stawiają opór jak pedał gazu w maluchu. Kto jeździł ten wie
A w tym miesiącu znów perełka. Wreckfest - dawno żadna samochodówka mnie tak nie wciągnęła. Totalne arcade, ale radosna rozpierducha, na normalu bywa trudno, kawałki metalu fruwają, jest dobrze No i adaptive triggers na PS5 pokazują pazur. Jak uszkodzą Ci silnik albo hamulce to trigger-hamulec/trigger-gaz stawiają opór jak pedał gazu w maluchu. Kto jeździł ten wie
Żaba - a nie korci Cię zagrać wspólnie ze mną, Jareckim i Dogym? Obecnie sobie strzelamy w Battlefield V, miesiąc temu zrobiliśmy we trzech Remnant.
Chyba już tylko Ty zostałeś tutaj z konsolowców
Chyba już tylko Ty zostałeś tutaj z konsolowców
- Ptaszor
- zielony
A Voo nie gra? Hat? PAiN? Boncek? Kalten? Ostatnio nawet Pq wspominał coś o PS3... ja też za jakiś czas zaopatrzę się pewnie w PS5.
Mając czterech, można grać np. w FIFĘ jedyną drużyną. Dobre na imprezy.
Teraz wszyscy ogrywają chyba Outriders, idealną gierkę na 3 osoby - aż dziw bierze, że nie próbowaliście.
Mając czterech, można grać np. w FIFĘ jedyną drużyną. Dobre na imprezy.
Teraz wszyscy ogrywają chyba Outriders, idealną gierkę na 3 osoby - aż dziw bierze, że nie próbowaliście.
Ja niestety nie mam za wiele czasu na granie bo mam takiego niespełna dwuletniego malca w domu
U mnie PS4 wywędrowało do pokoju dziecięcego. Przeszedłem do zielonych i kupiłem Series X ze Switchem do kompletu.
A Outriders w coopie faktycznie daje radę.
A Outriders w coopie faktycznie daje radę.
Żaba tylko nie daj się Sobiesiowi i Jarkowi namówić na 3on3. Nie pytaj o co chodzi, po prostu odmów
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
To teraz IX, przecudowna, baśniowa gierka Chociaż nie wiem, czy tam nie klecą jakiegoś remake'a i czy nie warto poczekać. Od dawna nie jestem w temacie.SithFrog pisze:Przeszedłem FF VII - super sprawa chociaż totalna japońszczyzna.
No nie gra niestety. Z czegoś w życiu musiałem zrezygnować. Spać muszę, stać w korkach muszę, czytać książki muszę, o kondycję w moim wieku też lepiej trochę zadbać, więc dupa - nie gram. Ale nie powiem, że nie tęsknię.Ptaszor pisze: A Voo nie gra?
- Ptaszor
- zielony
Nagle ten pasek komiksowy przestaje być śmieszny.
- Counterman
- Waniaaa!
Kupiłem PS5. Żona na razie okopuje, bo to prezent dla niej (gra w God of War chwilowo i się wkurwia na kamerę ). Ale plan jest taki, aby pogrywać kanapowo we dwójkę. Subskrypcję wykupiłem i zastanawiam się co dobrego do coopa. Na pewno Overcooked 2, bo graliśmy i jest spoko. Słyszałem też że It takes two też jest zajebiste. Ktoś coś więcej?
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
- Ptaszor
- zielony
A Way Out
Lovers in a Dangerous Spacetime
Broforce
God's Trigger
Jest na Switcha, Xbox, PC, na PS5 jeszcze nie ma, ale kwestia czasu:
Boomerang Fu
No i standardowo:
wyścigi jakieś
Fifa
platformówki typu Crash
Lovers in a Dangerous Spacetime
Broforce
God's Trigger
Jest na Switcha, Xbox, PC, na PS5 jeszcze nie ma, ale kwestia czasu:
Boomerang Fu
No i standardowo:
wyścigi jakieś
Fifa
platformówki typu Crash
- Counterman
- Waniaaa!
Wyścigi są ble, ani mnie ani żony nie kręcą. Fify tak samo. Mortala będziemy katować.
A Broforce jest causalowe? Bo jak coś bardziej na poważnie, to żona jest za dużym n00bkiem (takie Divinity II mogła przejść tylko na najprostszym poziomie).
A Broforce jest causalowe? Bo jak coś bardziej na poważnie, to żona jest za dużym n00bkiem (takie Divinity II mogła przejść tylko na najprostszym poziomie).
IRON MAIDEN are KINGS
- Ptaszor
- zielony
W Broforce giniesz od jednego strzała, więc wymaga trochę cierpliwości. Na szczęście rozpierducha i sympatyczni bohaterowie rodem z filmów lat 80. rekompensują wszelkie trudy.
Broforce jest super! Ogrywaliśmy razem z kumplem w trójkę. It takes two jest genialne, dorzuciłbym do tego co padło do tej pory - Dragon's Crown Pro, klasyczna chodzona bijatyka z elementami rpg. Wbiliśmy na PS3 chyba z 70h w to i teraz odświeżamy na ps5. Kupiłem na tureckim PSN za jakieś 15zł na wyprzedaży.
W loversach zrobiliśmy platynę. Dorzuciłbym jeszcze Rayman Legends i najlepszą grę świata do co-opa i versusa:
Towerfall
Jeszcze dwa top-down shootery: Dead Nation i Alienation, na niższych poziomach bez problemu sobie poradzi.
W loversach zrobiliśmy platynę. Dorzuciłbym jeszcze Rayman Legends i najlepszą grę świata do co-opa i versusa:
Towerfall
Jeszcze dwa top-down shootery: Dead Nation i Alienation, na niższych poziomach bez problemu sobie poradzi.
- Ptaszor
- zielony
A propos top-down shooterów, zdaje się, że polskie Flying Wild Hog zapowiedziało coś w sosie Strażników Galaktyki.
https://www.youtube.com/watch?v=3a6yQj7KrHc
https://www.youtube.com/watch?v=3a6yQj7KrHc
- Ptaszor
- zielony
Z ciekawości: którą opcję wybierzecie?
https://cdaction.pl/newsy/ps-plus-oto-l ... slugi-sony
Ja, kiedy już będę miał konsolę, chyba pójdę w PS Plus Extra. Ekskluziwy mam nie ograne, a i gierki od zewnętrznych producentów nie wyglądają źle, chociaż trochę ich za mało. Liczę na rozwój akcji w tym temacie. Wciąż GamePass-król, ale jest przynajmniej promyczek nadziei.
https://cdaction.pl/newsy/ps-plus-oto-l ... slugi-sony
Ja, kiedy już będę miał konsolę, chyba pójdę w PS Plus Extra. Ekskluziwy mam nie ograne, a i gierki od zewnętrznych producentów nie wyglądają źle, chociaż trochę ich za mało. Liczę na rozwój akcji w tym temacie. Wciąż GamePass-król, ale jest przynajmniej promyczek nadziei.
Ja zostaję przy standardzie. Mam taką kupkę wstydu, że... wstyd
Obecnie czasem grywam w GT7, a czekają: Forbidden West, Edel Ring, Lego SW Saga Sywalkerów i Sackboy's Adventure.
Obecnie czasem grywam w GT7, a czekają: Forbidden West, Edel Ring, Lego SW Saga Sywalkerów i Sackboy's Adventure.
Ja wezmę extra na tureckim PSN, wychodzi 100zł za rok to żal nie skorzystać.
Tureckim? Jak to działa?Dogy pisze:Ja wezmę extra na tureckim PSN, wychodzi 100zł za rok to żal nie skorzystać.
https://lowcygier.pl/poradniki/poradnik ... ion-store/SithFrog pisze:Tureckim? Jak to działa?Dogy pisze:Ja wezmę extra na tureckim PSN, wychodzi 100zł za rok to żal nie skorzystać.
Polecam, sam już nakupiłem tak sporo gier za grosze w porównaniu do PL store.