Zmiany organizacyjne
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Zmiany organizacyjne
Wprowadzilismy male zmiany organizacyjne, aby lepiej oddac rzeczywistosc FSGK. Wiaze sie to z nowym layoutem i ogolnie z zwiekszeniem naszej aktywnosci.
1. Redaktorem naczelnym FSGK jest DaeL. Oznacza to, ze on jest glownym odpowiedzialnym za jakosc tekstow, ich ilosc, terminy itp.
2. Wydawca FSGK jest LLothar, czyli ja. Sprawuje piecze nad ogolnym dzialaniem strony, technikaliami itp. Staram sie, aby DaeL mial narzedzia, ktore sa mu potrzebne dla jego dzialki. Robie takze za skarbnika i statystyka.
3. Redakcja to osoby ktore napisaly pewna minimalna ilosc tekstow i maja w planie pisac regularnie.
4. Wspolpracownikiem sa ludzie, ktorzy pisza teksty, ale jest ich tylko kilka. Sa to tez ludzie od Social Media
Role te nie sa specjalnie sztywne. Nadal wyznajemy zasade, ze sila glosu zalezy od stopnia zaangazowania w dzialanie portalu w dana dziedzine. Tak wiec np. jak Larofan zarzadza Facebookiem i stawial nowy wystroj strony to ma spora dowolnosc w modyfikacji tych elementow. Ja nie bede edytowac Szalonych Teorii tak jak DaeL nie bedzie zmieniac dostawcy hostingu.
Jak ktos chce miec wiekszy wplyw na FSGK to drzwi zawsze stoja otworem. Jeden tekst regularnie co 2 tygodnie automatycznie wprowadza Cie w najwezszy krag decyzyjny
Jak zawsze jestem otwarty na wszelakie komentarze.
1. Redaktorem naczelnym FSGK jest DaeL. Oznacza to, ze on jest glownym odpowiedzialnym za jakosc tekstow, ich ilosc, terminy itp.
2. Wydawca FSGK jest LLothar, czyli ja. Sprawuje piecze nad ogolnym dzialaniem strony, technikaliami itp. Staram sie, aby DaeL mial narzedzia, ktore sa mu potrzebne dla jego dzialki. Robie takze za skarbnika i statystyka.
3. Redakcja to osoby ktore napisaly pewna minimalna ilosc tekstow i maja w planie pisac regularnie.
4. Wspolpracownikiem sa ludzie, ktorzy pisza teksty, ale jest ich tylko kilka. Sa to tez ludzie od Social Media
Role te nie sa specjalnie sztywne. Nadal wyznajemy zasade, ze sila glosu zalezy od stopnia zaangazowania w dzialanie portalu w dana dziedzine. Tak wiec np. jak Larofan zarzadza Facebookiem i stawial nowy wystroj strony to ma spora dowolnosc w modyfikacji tych elementow. Ja nie bede edytowac Szalonych Teorii tak jak DaeL nie bedzie zmieniac dostawcy hostingu.
Jak ktos chce miec wiekszy wplyw na FSGK to drzwi zawsze stoja otworem. Jeden tekst regularnie co 2 tygodnie automatycznie wprowadza Cie w najwezszy krag decyzyjny
Jak zawsze jestem otwarty na wszelakie komentarze.
- Larofan
- Social Media Ninja
Re: Zmiany organizacyjne
wrzucanie tekstow 'dzis wieczorem' jest znaneLLothar pisze:DaeL (...) jest glownym odpowiedzialnym za (...) terminy
pociemny kronk !LLothar pisze:najwezszy krag decyzyjny
- Ptaszor
- zielony
- Lokalizacja: Forum SGK dodaje mi otuchy, gdy brakuje mi jej w czasie dnia.
Laro, zamałeś pierszo zasade pociemnego krenku! Nigdy nie muf o pociemnym krenku! oh wait...
Dobra wymowka by ublizyc PtaszorowiTurtles pisze:Spam tu był, ktos władny usunął i teraz wyglada dziwnie
- Ptaszor
- zielony
- Lokalizacja: Forum SGK dodaje mi otuchy, gdy brakuje mi jej w czasie dnia.
Wszystko przez Laro! Było nie mówić o podziemnym kręgu.
A, nie, sorry Ptaszor, to nie do Ciebie. Spam tu był, ale ktoś usunął.
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
- Razorblade
- Mr. Kroper
Ale spam? Drugi raz pod postem Ptaszora? Pszypadek? Nie sondzem!
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka