Dlaczego idiotkę? Nie chcę mieć psa, nie biorę go ze schroniska, nie chcę na obiad pierogów, nie gotuję pierogów, nie chcę mieć kolejnego bachora, nie rodzę kolejnego bachora. To jest tak trywialne, że nie wiem co tu jeszcze dopisywać.Voo pisze:A mnie śmieszy Piotro, że porównujesz uwolnienie rynku z aborcją.
Mamy na tapecie idiotkę, która obnosi się z aborcją, której dokonała bo dziecko i książki nie zmieściłyby się w jednym mieszkaniu. Jednocześnie użalając się nad losem cielaczków i kurczaczków.
Religia, etyka, światopogląd - ogólny
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Re: Religia, etyka, światopogląd - ogólny
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
Gdyby tak tylko istniały sposoby, żeby absolutnie nie zajść w ciążę z kolejnym bachorem... wait a minute!PIOTROSLAV pisze:Dlaczego idiotkę? Nie chcę mieć psa, nie biorę go ze schroniska, nie chcę na obiad pierogów, nie gotuję pierogów, nie chcę mieć kolejnego bachora, nie rodzę kolejnego bachora. To jest tak trywialne, że nie wiem co tu jeszcze dopisywać.Voo pisze:A mnie śmieszy Piotro, że porównujesz uwolnienie rynku z aborcją.
Mamy na tapecie idiotkę, która obnosi się z aborcją, której dokonała bo dziecko i książki nie zmieściłyby się w jednym mieszkaniu. Jednocześnie użalając się nad losem cielaczków i kurczaczków.
Nie chcę mieć psa, to pójdę i uśpię któregoś w schronisku i będę się chwalić, że nie muszę dostawiać budy
To nie jest trywialne Piotro, to jest tak kurewsko smutne, że brakuje słów.PIOTROSLAV pisze:nie chcę mieć kolejnego bachora, nie rodzę kolejnego bachora. To jest tak trywialne, że nie wiem co tu jeszcze dopisywać.
Poza tym Gregor +1.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Masz na myśli celibat, czy sterylizację?Gregor pisze:Gdyby tak tylko istniały sposoby, żeby absolutnie nie zajść w ciążę z kolejnym bachorem... wait a minute!
Imię, nazwisko. Ziemniak, kartofel .SithFrog pisze: Powiedziałbym, że Piccolo wie jakie i rzuci linkiem, ale on chyba coś brał, bo najpierw pomylił Siwiec z Przybysz, a potem pisał, że niechcący pomylił imiona, a przecież pomylił nazwiska, imiona mają te same. Ech Picco, meth, not even once!
Also
Z innej beczki, Przybyłek wrzucił dzisiaj coś takiego
https://www.facebook.com/gamedec/posts/ ... nref=story
Trochę te okrzyki o katolickiej Polsce są niepokojące... ale spoko bo w komentarzach przeczytamy, że takie marsze są 10000 razy lepsze od najazdu muslimów a także, że ten przemarsz jest bardzo dobry, spokojny... ale te parad jebanych zboczeńców to obrzydlistwo!
Ostatnio zmieniony 6 kwietnia 2017, o 13:11 przez Piccolo, łącznie zmieniany 1 raz.
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
Oho, nadchodzi argument, że antykoncepcja nie jest 100% skuteczna (bo nie jest, jedynie grubo powyżej 90% ).
Jak dla kogoś antykoncepcja zbyt niebezpieczna nawet w combo gumki + pigułki, to lepiej dla świata zrobić wazektomię czy coś Chyba, że ktoś jest tak dziecinny jak omawiana pani, to wtedy zalecałbym celibatPIOTROSLAV pisze:Masz na myśli celibat, czy sterylizację?Gregor pisze:Gdyby tak tylko istniały sposoby, żeby absolutnie nie zajść w ciążę z kolejnym bachorem... wait a minute!
- PIOTROSLAV
- Parmezan
No ale dziewczyny, czy to nie jest trywialne - nie każdy uważa, że zygota to człowiek.
Wypowiadacie się jak jacyś nieomylni znawcy wszechświata i czepiacie się jakiejś baby, co zrobiła sobie zabieg i w przeciwieństwie do wielu innych, opowiada o tym jak o normalnym wydarzeniu.
Rozumiem, że możecie nie podzielać argumentacji, ale wsiedliście na tą babę jak na jakiegoś Trynkiewicza...
Wypowiadacie się jak jacyś nieomylni znawcy wszechświata i czepiacie się jakiejś baby, co zrobiła sobie zabieg i w przeciwieństwie do wielu innych, opowiada o tym jak o normalnym wydarzeniu.
Rozumiem, że możecie nie podzielać argumentacji, ale wsiedliście na tą babę jak na jakiegoś Trynkiewicza...
PięknePIOTROSLAV pisze:Wypowiadacie się jak jacyś nieomylni znawcy wszechświata i czepiacie się jakiejś baby, co zrobiła sobie zabieg i w przeciwieństwie do wielu innych, opowiada o tym jak o normalnym wydarzeniu.
Ale obecna dyskusja zaczęła się od nadania typce tytułu super woman czy coś tam i w ogóle wzoru do naśladowania.PIOTROSLAV pisze:No ale dziewczyny, czy to nie jest trywialne - nie każdy uważa, że zygota to człowiek.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
I bardzo dobrze. Trzeba z kogoś zrobić przykład, żeby społeczeństwo zaczęło traktować aborcję normalnie, a nie jak wstydliwą zbrodnię.
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Pies też nie człowiek, ale jednak ludzie się czepiają, jak ktoś rozerwie takiego na kawałki.PIOTROSLAV pisze:No ale dziewczyny, czy to nie jest trywialne - nie każdy uważa, że zygota to człowiek.
Wytłumacz to ojcom, którzy chcieli mieć dziecko, ale baba wyskrobała wbrew ich woli.PIOTROSLAV pisze:I bardzo dobrze. Trzeba z kogoś zrobić przykład, żeby społeczeństwo zaczęło traktować aborcję normalnie, a nie jak wstydliwą zbrodnię.
Zygota powiadasz... No, to musiała być naprawdę wyjątkowa aborcja. Którego dnia ciąży miała miejsce? Drugiego? Trzeciego?PIOTROSLAV pisze:No ale dziewczyny, czy to nie jest trywialne - nie każdy uważa, że zygota to człowiek.
Ironizuję, ale to jest bardzo typowy sposób argumentacji zwolenników liberalizacji aborcji. Udawanie, że dziecko jest przez cały okres ciąży takim samym zlepkiem komórek, jak przez pierwszych kilka dni. I to się nawet przewija w słownictwie. Nie embrion, nie zarodek, nie płód, tylko zygota...
Powiem Ci tak - ja jestem zwolennikiem utrzymania obecnego kompromisu aborcyjnego. Nie dlatego, że jest kompromisowy, ale dlatego, że to po stosunkowo dobra ustawa. Rozpoznaje ona (w przeciwieństwie do Ciebie), że czym innym jest zygota, czym innym zarodek, a czym innym płód. Nie chciałbym liberalizacji tej ustawy. Ale nie podoba mi się też jej zmiana w kierunku konserwatywnym.PIOTROSLAV pisze:I bardzo dobrze. Trzeba z kogoś zrobić przykład, żeby społeczeństwo zaczęło traktować aborcję normalnie, a nie jak wstydliwą zbrodnię.
I z takiej perspektywy mogę Ci powiedzieć jedno. Przypadek pani Przybysz nie sprawia, że patrzę na aborcję inaczej. Niczego ta historia nie normalizuje. Przeciwnie, sprawia, że chce mi się rzygać.
Jeśli cała lewica przyjmie otwarcie taką argumentację jak Wysokie Obcasy, to cała lewica pójdzie na dno.
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
- Razorblade
- Mr. Kroper
Ale cielaczka zabrac krowie juz nie fajnie, prawda?PIOTROSLAV pisze:I bardzo dobrze. Trzeba z kogoś zrobić przykład, żeby społeczeństwo zaczęło traktować aborcję normalnie, a nie jak wstydliwą zbrodnię.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Matthias[Wlkp] pisze:Pies też nie człowiek, ale jednak ludzie się czepiają, jak ktoś rozerwie takiego na kawałki.
Ale czego próbujecie dowieść?rzr pisze:Ale cielaczka zabrac krowie juz nie fajnie, prawda?
Co to w ogóle ma za znaczenie? Chcesz zmuszać kobiety do rodzenia? Dziecko, to powinna być świadoma decyzja, a nie przypadkowe zapłodnienie.Matthias[Wlkp] pisze:Wytłumacz to ojcom, którzy chcieli mieć dziecko, ale baba wyskrobała wbrew ich woli.
Swoją drogą, gdzieś czytałem rozprawkę, gdzie gość zastanawiał się, czy facet ma w zasadzie jakiekolwiek prawo w decydowaniu, czy ciążę usunąć. Chyba wyszło, że nie.
Masz rację, to manipulacja z mojej strony. Ale o ile istnieją medyczne terminy rozgraniczające zygotę, płód, zarodek - to są one trochę umowne i praktycznie nie istnieją w debacie jako legitne terminy, bo większość przeciwników już zygotę utożsamia z człowiekiem.Dael pisze:Zygota powiadasz
Anyway, liberalizację obecnej ustawy ja bym widział właśnie przez udostępnienie jej na życzenie w okresie dopuszczanym przez obecną ustawę. Nikt sensowny nie będzie tego traktował jak dodatkowy rodzaj antykoncepcji (a jeśli już to jakiś promil, który i tak sobie to ogarnie). Rozwiązuje to natomiast zwyczajną sytuację, gdy ciąża jest niechciana. Jest to trudna decyzja, ale jeśli ktoś dochodzi do wniosku, że nie chce mieć dziecka, to niezależnie, czy powodem będzie brak środków finansowych, czy brak chęci, to moim zdaniem proszę bardzo.
- Razorblade
- Mr. Kroper
Czego dowiesc? Hipokryzji. Ale w sumie dowodzic nie musze bo to jak dowodzenie ze trawa jest zielona w normalnych warunkach.
Co do trudnosci decyzji itd. to wlasnie o to sie rozbija ze takie akcje jak ta z przybysz sa woda na mlyn dla przeciwnikow. Pojalbys to gdybys sie chwilke zastanowil zamiast klasyfikowac wg bzdurnego wlasnego mniemania kto jakie ma stanowisko w tej sprawie.
Co do trudnosci decyzji itd. to wlasnie o to sie rozbija ze takie akcje jak ta z przybysz sa woda na mlyn dla przeciwnikow. Pojalbys to gdybys sie chwilke zastanowil zamiast klasyfikowac wg bzdurnego wlasnego mniemania kto jakie ma stanowisko w tej sprawie.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Ludzie sa hipokrytami. Jedni w jednych kwestiach, drudzy w innych.Razorblade pisze:Czego dowiesc? Hipokryzji. Ale w sumie dowodzic nie musze bo to jak dowodzenie ze trawa jest zielona w normalnych warunkach.
A na czym polega ta woda na młyn? Że dla kogoś powodem usunięcia ciąży jest niechęć posiadania dziecka?
- Razorblade
- Mr. Kroper
Ze to mile, lekkie, przyjemne itd
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Pierwszy lepszy link:
https://www.gynmed.at/pl/aborcja/porownanie/
W przypadku odsysania masz znieczulenie ogólne i po dniu masz z głowy, w przypadku farmakologicznym masz tabletki przeciwbólowe i trwa to trzy dni.
Z pewnością są to dużo wygodniejsze metody niż 'skrobanka'.
https://www.gynmed.at/pl/aborcja/porownanie/
W przypadku odsysania masz znieczulenie ogólne i po dniu masz z głowy, w przypadku farmakologicznym masz tabletki przeciwbólowe i trwa to trzy dni.
Z pewnością są to dużo wygodniejsze metody niż 'skrobanka'.
- Razorblade
- Mr. Kroper
Sam siebie nie czytasz, nie?
Piotro w połowie dyskusji zapomniał od czego się zaczęłaNikt sensowny nie będzie tego traktował jak dodatkowy rodzaj antykoncepcji
Czyli co? Przybysz nie jest kimś sensownym? Bo ona dokładnie taki numer odpierdoliła.
Zresztą, to typowo lewicowa wrażliwość. Cielaczek smutny, nie jem mięsa, ale płód to spokojnie można spędzić i do kosza. Bo wygodnie.
Dlatego jestem spokojny o kwestię aborcji na kilka lat do przodu. Nie ma o czym mówić. Takie akcje i takie coming outy tylko pomagają utrzymać status quo. Kobiety poszły tłumnie na czarny protest, bo bały się zakazów w przypadkach ekstremalnych i zakazu badań prenatalnych. Jakby teraz GW spróbowało powtórzyć te marsze pod sztandarem tej tępej dzidy "superbohaterki" to przyszłoby tyle co zwykle na antify czy inne feministyczne spędy.
Dla mnie plod w pierwszych tygodniach życia jest mniej świadomą istotą niż cielaczek.
I to wystarczający powód, żeby go kilim?Halaster pisze:Dla mnie plod w pierwszych tygodniach życia jest mniej świadomą istotą niż cielaczek.
P.S. Ludzie w śpiączce nie mają w ogóle świadomości
- Razorblade
- Mr. Kroper
A pierwszych ilu w sumie? Bo wiesz ze kobieta czesto orientuje sie ze jest w ciazy tak po dobrych 5-6, prawda?Halaster pisze:Dla mnie plod w pierwszych tygodniach życia jest mniej świadomą istotą niż cielaczek.
Dodatkowo jak latwo miec wpadke z ciaza to kobiety nie powinny sie bardziej obawiac chorob wenerycznych?
ADIS nie da sie wyskrobac
Wychodzi ze KK ma racje, najleszy sposob antykoncepcji to wstrzemiezliwosc.
ADIS nie da sie wyskrobac
Wychodzi ze KK ma racje, najleszy sposob antykoncepcji to wstrzemiezliwosc.
Gdyby to był powód to by wszystkie trzeba było kilim
To, ze na tym etapie płód nie ma świadomości nie jest powodem, tylko okolicznością która powoduje, w mojej ocenie oczywiście, że taki płód można usunąć.
A ile dokładnie tygodni nie wiem, nie muszę całe szczęście decydować o tym więc się nie interesowałem, zakładam że naukowcy już wiedzą kiedy tam coś się zaczyna śnić.
To, ze na tym etapie płód nie ma świadomości nie jest powodem, tylko okolicznością która powoduje, w mojej ocenie oczywiście, że taki płód można usunąć.
A ile dokładnie tygodni nie wiem, nie muszę całe szczęście decydować o tym więc się nie interesowałem, zakładam że naukowcy już wiedzą kiedy tam coś się zaczyna śnić.
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Halaster +1
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Hej dajmy już spokój płodom i aborcji i zostawmy to sumieniu każdego z nas.
Tak naprawdę nie o samą aborcję nam chodziło tylko o fakt, że babka szlochała nad mielonymi żywcem kurczaczkami a skilimowała własnego płoda, żeby nie musieć zmieniać mieszkania.
Ale napisaliśmy już wszyscy wszystko i zaraz zaczniemy pisać od nowa to samo więc może pokłóćmy się na temat adopcji dzieci przez gejów albo coś, co ?
Tak naprawdę nie o samą aborcję nam chodziło tylko o fakt, że babka szlochała nad mielonymi żywcem kurczaczkami a skilimowała własnego płoda, żeby nie musieć zmieniać mieszkania.
Ale napisaliśmy już wszyscy wszystko i zaraz zaczniemy pisać od nowa to samo więc może pokłóćmy się na temat adopcji dzieci przez gejów albo coś, co ?
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
- Razorblade
- Mr. Kroper
No wlasnie "zakladam ze naukowcy" jest troszke naiwne bo lekarze nie do konca potrafia to wszystko rozgraniczyc...
No i Voo +1
No i Voo +1
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Próbowałem trochę zmienić temat, tak sobie wyszło, ale skoro już dochodzimy do kilimowania tematu, zarzucę kilka kwestii, które mam ostatnio na tapecie.
Kobieta zachodzi w ciążę (bez znaczenia, czy świadomie, wpadka, itp, wykluczam tylko gwałt, bo to co innego). Mamy takie scenariusze:
1. Kobieta chce dziecka, Facet nie chce dziecka - Kobieta rodzi, bo może, facet nie ma nic do gadania. Musi płacić alimenty. Facet jest potworem, bo nalegał na zabicie dziecka.
2. Kobieta nie chce dziecka, Facet chce dziecka - Kobieta kilim płoda, bo może, facet nie ma nic do gadania. Facet jest potworem, bo "zmuszał do rodzenia".
Tylko jak są zgodni, to nie ma problemu. W każdej innej sytuacji, facet ma przesrane.
IMHO, skoro to jest taki mały problem z kilim płoda, to bez pisemnej zgody Faceta na urodzenie dziecka, Kobieta nie powinna mieć prawa do alimentów.
Kobieta zachodzi w ciążę (bez znaczenia, czy świadomie, wpadka, itp, wykluczam tylko gwałt, bo to co innego). Mamy takie scenariusze:
1. Kobieta chce dziecka, Facet nie chce dziecka - Kobieta rodzi, bo może, facet nie ma nic do gadania. Musi płacić alimenty. Facet jest potworem, bo nalegał na zabicie dziecka.
2. Kobieta nie chce dziecka, Facet chce dziecka - Kobieta kilim płoda, bo może, facet nie ma nic do gadania. Facet jest potworem, bo "zmuszał do rodzenia".
Tylko jak są zgodni, to nie ma problemu. W każdej innej sytuacji, facet ma przesrane.
IMHO, skoro to jest taki mały problem z kilim płoda, to bez pisemnej zgody Faceta na urodzenie dziecka, Kobieta nie powinna mieć prawa do alimentów.
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Na szczęście to jednak nie jest mały problem . Tzn. mam nadzieję.
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Gdyby ta granica była taka jasna i taka sama w każdym przypadku, to byłoby dwa razy mniej dyskusji na ten temat,. ale nie jest.Halaster pisze:A ile dokładnie tygodni nie wiem, nie muszę całe szczęście decydować o tym więc się nie interesowałem, zakładam że naukowcy już wiedzą kiedy tam coś się zaczyna śnić.
+1Matthias[Wlkp] pisze: IMHO, skoro to jest taki mały problem z kilim płoda, to bez pisemnej zgody Faceta na urodzenie dziecka, Kobieta nie powinna mieć prawa do alimentów.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Myślę, że byłoby do przyjęcia, przy dopuszczeniu aborcji na życzenie.
Nie byłem pewien gdzie to wrzucić ale w sumie to może i tutaj się nadaje.
http://www.scarymommy.com/man-dragged-o ... _source=FB
Internautom potrzeba jakieś 8-12 godzin, żeby zrujnować życie jednej osobie. Ciekawe ile im zajmie doprowadzenie chujowej firmy do upadku .
http://www.scarymommy.com/man-dragged-o ... _source=FB
Internautom potrzeba jakieś 8-12 godzin, żeby zrujnować życie jednej osobie. Ciekawe ile im zajmie doprowadzenie chujowej firmy do upadku .
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
Ej, historia straszna i w dobie internetu mocno im się to odbije na wynikach, ale to jest kurwa naprawdę zabawne:
https://pbs.twimg.com/media/C9D393kVwAAdTRX.jpg
https://pbs.twimg.com/media/C9D393kVwAAdTRX.jpg
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Nic im się nie odbije. W Ameryce lata się tak, że wsiadasz w to, co akurat leci i jest najtańsze. United jest chyba 2 czy 3 najtańszy - można ich nie lubić, ale nikt nie dopłaci 2-3 $tówek żeby lecieć "fajniejszym" przewoźnikiem.
Szkoda, to bardzo smutne, że takie potraktowanie gościa nie odbije się na sprzedaży. Mam nadzieję, że wygra od nich bazylion dolarów w procesie.
Zwłaszcza, że przewoźnik idzie dalej w mega PR:SithFrog pisze:Szkoda, to bardzo smutne, że takie potraktowanie gościa nie odbije się na sprzedaży. Mam nadzieję, że wygra od nich bazylion dolarów w procesie.
http://www.popularmechanics.com/flight/ ... ane-video/
O co w ogóle chodzi z overbookingiem? Sprzedają więcej biletów niż miejsc i każą wypierdalać nadmiarowym pasażerom?
- LLothar
- A u nas w Norwegii
SithFrog pisze:O co w ogóle chodzi z overbookingiem?
Najprosciej, jak w samolocie srednio 5 osob sie nie pojawi na bramce, to sprzedajesz 3-4 bilety wiecej.
- Razorblade
- Mr. Kroper
Tylko overbooking overbookingiem a tutaj "nie bylo miejsca" dla pracowników ktorych trzeba bylo przetransportowac. Kolo overbookingu to nie stalo nawet...
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Tak, niestety pomimo moich wielkich nadziei, ubicie firmy jest dużo trudniejsze i pewnie nic wielkiego im się nie stanie. Ale ponieważ są to Stany Zjednoczone to przewiduję, że lekarz wyciągnie od nich bardzo dobre odszkodowanie.
Swoją drogą, z tego co wyczytałem to wyrzucany, przemocą, gość był lekarzem, który miał następnego dnia przeprowadzać jakąś operację. Jeśli już wpadli na genialny pomysł wypierdalania randomowych ludzi, po pokazaniu dowodu, że jest lekarzem, powinni po prostu losować dalej, mamy tutaj jednak większy priorytet niż debilna polityka linii lotniczej.
Swoją drogą, z tego co wyczytałem to wyrzucany, przemocą, gość był lekarzem, który miał następnego dnia przeprowadzać jakąś operację. Jeśli już wpadli na genialny pomysł wypierdalania randomowych ludzi, po pokazaniu dowodu, że jest lekarzem, powinni po prostu losować dalej, mamy tutaj jednak większy priorytet niż debilna polityka linii lotniczej.
- Counterman
- Waniaaa!
Z tego co patrzę na kurs akcji to po jednym ostrym spadku kurs wraca na stare tory.
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
Prawdopodobnie akcje skupuje główny udziałowiec, żeby zapobiec krachowi. A może i po to, żeby wykorzystać sytuację dla zwiększenia kontroli nad firmą. Ten drugi wariant stosował swego czasu Commodore, celowo wypuszczając złe raporty dla akcjonariuszy i popełniając "omyłki", a potem skupując własne akcje z giełdy. To znaczy robili tak, dopóki się nie przejechali.Counterman pisze: Z tego co patrzę na kurs akcji to po jednym ostrym spadku kurs wraca na stare tory.
Ale akcje akcjami, a zobaczymy jak sytuacja będzie wyglądać po następnym raporcie kwartalnym. Wystarczy, że 5% klientów wybierze inne linie, i będą w przysłowiowej czarnej dupie.
A jeszcze inny aspekt tej sprawy jest taki, że ten wietnamski lekarz to podobno miał nie do końca równo pod sufitem.
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Lekarz który miał nierówno pi sufitem miał operować? Coś tu się kupy nie trzyma...
Może lekko przesadziłem z "nierówno pod sufitem". Ale musiał brać udział w przymusowych zajęciach panowania nad gniewem. Stracił też na pewien czas licencję do wykonywania zawodu, po tym jak przyłapano go na "nieodpowiednich" relacjach z pacjentem, któremu przepisywał leki.Matthias pisze:Lekarz który miał nierówno pi sufitem miał operować? Coś tu się kupy nie trzyma...
To oczywiście jest na marginesie. Bo nie zmienia to oceny zachowania linii lotniczej i pracowników lotniska.
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Ja pier... co za świat. Kolesia pobili i wyrzucili z samolotu i nagle wszyscy wiedzą o jego osobistych problemach
Może firma się broni i wypuszcza kontrolowane informacje o gościu, w końcu stawką jest gruby hajs.
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024