Pokemon GO
- Counterman
- Waniaaa!
Re: Pokemon GO
Sprecyzuję, że nie chodzi tu o wyrywanie 16-stek na wiejskich dyskotekach.
Sam nie łapię ani jednego, ani drugiego.
Sam nie łapię ani jednego, ani drugiego.
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
- Counterman
- Waniaaa!
No nie da się ukryć.SithFrog pisze:Przecież jesteś żonaty (i nosisz kartonowe pudła na głowie). Wypadłeś z obiegu stary
IRON MAIDEN are KINGS
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Widziałem jak inni grają i na prawdę nie kumam tego hajpu... Taki tam nudny grind.
Chyba pora zacząć nosić kartonowe pudełka...
Chyba pora zacząć nosić kartonowe pudełka...
Bo generalnie pokemony w każdej postaci i wersji to był nudny grind . Ja mam WP więc nie pogram ale sam fenomen to dla mnie bardzo ciekawa kwestia socjologiczna pokazująca, że może te głupie giereczki to nie tylko takie "meh" dla dzieci.
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
To działa na tej samej zasadzie co zbieranie znaczków. Albo dowolna gra oparta na grindzie. Chociaż to bardziej kolekcjonowanie niż grind.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Ja wbilem ostatnio 23lvl... Nudno
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
Ja mam 24 lvl, ale faktycznie, trochę zaczyna nudzić. Głównie dlatego, że ja kompletnie nie ruszam gymów. Trzeba się naklikać jak wściekly, stracić masę czasu i przedmiotów, a zebrać kasę z więcej niż dwóch gymów naraz jest cholernie trudno.
Poza tym z madafaków to mam takie:
http://imgur.com/a/hJoSD
Te z gwiazdką, oznaczone jako favourite są z tej najwyższej półki biorąc pod uwagę IV.
Poza tym z madafaków to mam takie:
http://imgur.com/a/hJoSD
Te z gwiazdką, oznaczone jako favourite są z tej najwyższej półki biorąc pod uwagę IV.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Bitch, please
- PIOTROSLAV
- Parmezan
A po co miałbym scrollowac?
ten typ miał gopro na łbie?
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Tak. Biali streamują łapanie pokemonów, a czarni napadyZolt pisze:ten typ miał gopro na łbie?
A tak na serio - to chyba była latarka. Gdzieś czytałem, że teraz zapalają latarki, żeby ich kamerki nie uchwyciły jak kradną. Ale ten gościu chyba zapomniał.
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
- Counterman
- Waniaaa!
Tak z ciekawość, ktoś jeszcze w to gra?
IRON MAIDEN are KINGS
Ja. Sporadycznie.
Ostatnio wrzucili Ditto pod postacią innych poksów i złapałem już 3, ale żaden nie jest 'amazing'.
W pokedexie brakuje mi na ten moment Chansey i Hitmonlee z 10km jajek. Brakuje mi ewolucji Kabuto, Omantye, Grimera i Clefairy. Dodatkowo trzeciej ewolucji Charmandera, Bulbasaura, Abry i Machopa.
Czyli mam 133 sztuki złapane w Pokedexie, brakuje mi dziesięciu wyżej wymienionych. Pozostałych nie da się u nas złapać, albo nie ma ich w ogóle. Dzięki opcji buddy wszystkie te ewo w końcu można wychodzić, ale Chanseye i Hitmonlee są chyba tylko z jaj 10km, których jak na lekarstwo.
A najmocniejsze mam takie:
http://imgur.com/AubeHF9
Ostatnio wrzucili Ditto pod postacią innych poksów i złapałem już 3, ale żaden nie jest 'amazing'.
W pokedexie brakuje mi na ten moment Chansey i Hitmonlee z 10km jajek. Brakuje mi ewolucji Kabuto, Omantye, Grimera i Clefairy. Dodatkowo trzeciej ewolucji Charmandera, Bulbasaura, Abry i Machopa.
Czyli mam 133 sztuki złapane w Pokedexie, brakuje mi dziesięciu wyżej wymienionych. Pozostałych nie da się u nas złapać, albo nie ma ich w ogóle. Dzięki opcji buddy wszystkie te ewo w końcu można wychodzić, ale Chanseye i Hitmonlee są chyba tylko z jaj 10km, których jak na lekarstwo.
A najmocniejsze mam takie:
http://imgur.com/AubeHF9
Ja wskoczę na ten bandwagon jak zmienię telefon na Androida .
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
- Counterman
- Waniaaa!
Do tej pory aplikacja może już być offline.
IRON MAIDEN are KINGS
Świąteczny event trwa, Charmanderów, Bulbasaurów i Squirtlów (+ ewolucji tychże) zatrzęsienie na ulicach, ale trochę frustrujące, bo bardzo ciężko coś złapać. Po kilka-kilkanaście pokeballi potrzebna czasem na jednego delikwenta. W każdym razie udało mi się wyewoluować wszystkie do trzeciej ewolucji więc do kompletu w Pokedexie (poza niedostępnymi poksami) brakuje mi trzeciej ewolucji Abry, ewolucji Grimera i Omantye, a także Chansey'a.
Tzn. tyle by mi brakowało gdyby nie nowy update. Wyklułem dziś z jaja Cleffa, nowego pokemona i teraz mam... 173 pozycje w Pokedexie, a nie tyle co poprzednio (czyli zdaje się 149). Ciekaw jestem ile z tego właściwie da się złapać.
Ktokolwiek jeszcze łapie?
Tzn. tyle by mi brakowało gdyby nie nowy update. Wyklułem dziś z jaja Cleffa, nowego pokemona i teraz mam... 173 pozycje w Pokedexie, a nie tyle co poprzednio (czyli zdaje się 149). Ciekaw jestem ile z tego właściwie da się złapać.
Ktokolwiek jeszcze łapie?
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Wieczory w parku.SithFrog pisze:brakuje mi trzeciej ewolucji Abry,
Ja odpalam z rzadka. Generalnie gra jest już passe
To jest jakaś propozycja, zaproszenie? Mam czytać między wierszami?Jutsimitsu pisze:Wieczory w parku.SithFrog pisze:brakuje mi trzeciej ewolucji Abry,
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Ile to razy ja takie rzeczy proponowałem...
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Wieczorami w niektórych parkach bardzo dużo Abra jest. W Łodzi znam 2 gdzie nagle pojawia się 6-7 spawnów.
Ale to nie kwestia parku tylko bardzo konkretnej lokalizacji. Mam niedaleko park gdzie same Geodudy są.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
+12016 pisze: Czy mógłbym swój topic z powrotem?
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
No ale akurat w parkach ja trafiłem na takie spotySithFrog pisze:Ale to nie kwestia parku tylko bardzo konkretnej lokalizacji. Mam niedaleko park gdzie same Geodudy są.
Z resztą już pewnie są jakieś mapki do tego.
Znów zmiana. Tym razem w pokedexie 239 pozycji.
A z jajek 10km wypadły mi przed-ewolucje Maryli Rodowicz i Electabuzza: Smoochum i Elekid. A z 2km, jak już pisałem, Cleffa.
https://rankedboost.com/pokemon-go/gene ... 2-release/
A z jajek 10km wypadły mi przed-ewolucje Maryli Rodowicz i Electabuzza: Smoochum i Elekid. A z 2km, jak już pisałem, Cleffa.
https://rankedboost.com/pokemon-go/gene ... 2-release/
- Larofan
- Social Media Ninja
masz na mysli jynx?SithFrog pisze:przed-ewolucje Maryli Rodowicz
No baLarofan pisze:masz na mysli jynx?SithFrog pisze:przed-ewolucje Maryli Rodowicz
Mam wszystkie poksy pierwszej generacji*, które da się złapać w Polandii. Nie mam 3 regionalnych i 3 legendarnych. W końcu mam resztę W sam raz na czas, bo pojawiła się druga generacja.
* - Bla bla bla, Żaba nobody cares, soooooo 2016, well... fuck you! Nie musicie czytać
* - Bla bla bla, Żaba nobody cares, soooooo 2016, well... fuck you! Nie musicie czytać
Spoko. Będzie o czym wnukom opowiadać. ;>SithFrog pisze:Mam wszystkie poksy pierwszej generacji*, które da się złapać w Polandii. Nie mam 3 regionalnych i 3 legendarnych. W końcu mam resztę W sam raz na czas, bo pojawiła się druga generacja.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
CD-Action, RETRO i cdaction.pl