Tak z nudów wymyśliło mi się, że założę temat w którym każdy z nas będzie mógł wpisać swoje TOP3 najlepszych gier nieuchronnie kończącego się 2016 roku. Proponuję dwie kategorie: AAA oraz Indyki
Z mojej strony:
AAA
1. Doom (Totalnie bez zastanowienia. Nawet jakby mnie któś obudził w środku nocy i zapytał "Sobies najlepsza gra tego roku w jaką grałeś? To półprzytomny powiedziałbym DOOOOOM!!)
2. Dark Souls III (Najłatwiejsza z całej serii, co nie zmienia faktu, że 100000x lepsza od II części. Teraz niech ogłaszają Bloodborne II)
3. Battlefield 1 (Na III miejsce wrzuciłem coś online. Myślałem między Overwatch, przy którym bawiłem się świetnie, ale jednak BF1 zamiata po całości)
Indyki:
1. Alienation (Co tu komentować, Jarecki i Dogy wiedzą wszystko :* )
2. Furi (Nie ukończyłem tej gry, ale znajdę kiedyś taką moc w sobie aby ją dokończyć. To II miejsce w głównej mierze przez wybitny soundtrack, ale i sama gra jest zwyczajnie zajebista i dająca mega satysfakcję z każdego kolejnego bossa.
3. Salt and Sanctuary (Chciałem wpisać Helldivers za te zajebiste wieczory z Jareckim i Dogy'm, ale to produkcja z 2015. Dlatego jako III miejsce bez zastanowienia wpisuję obecnie ogrywany Salt and Sanctuary)
TOP 3 Konsolowego 2016-ego roku
TOP 3 Konsolowego 2016-ego roku
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
Re: TOP 3 Konsolowego 2016-ego roku
Nie gram w nowości, dla mnie w 2016 najlepszy był Wiedźmin 3, którego kupiłem na wyprzedaży w grudniu 2015
W sumie w tym roku gralem naprawde niewiele na konsoli, zdecydowanie wiecej czasu spedzilem przy pececie.
Co do gier AAA to wlasciwie warto wymienic tylko Overwatch - gram ciagle i ciagle nie mam dosc
Z indie tylko Kingdom mnie wciagnelo, poza tym niewiele gralem!
Chyba sie starzeje, wyglada na to ze w tym roku nie przeszedlem na konsoli ani jednej gry..
Co do gier AAA to wlasciwie warto wymienic tylko Overwatch - gram ciagle i ciagle nie mam dosc
Z indie tylko Kingdom mnie wciagnelo, poza tym niewiele gralem!
Chyba sie starzeje, wyglada na to ze w tym roku nie przeszedlem na konsoli ani jednej gry..
Zazwyczaj nie kupuję gier na premierę, ale coś się w tym roku trafiło.
Moje TOP 3 AAA (w indyki nie gram więc nie będzie )
1. Dirt Rally - najlepsza rajdówka w jaką kiedykolwiek grałem. Uwielbiam tą grę i nie mogę przestać w nią grać.
2. Assetto Corsa - miałem tej gry w ogóle nie kupować, ale zagrałem na WGW. Ma zajebisty model jazdy. Na kierownicy frajdę sprawia samo prowadzenie aut.
3. Rise of the Tomb Raider - dopiero zacząłem grać, ale już wiem że mi się bardzo podoba
Moje TOP 3 AAA (w indyki nie gram więc nie będzie )
1. Dirt Rally - najlepsza rajdówka w jaką kiedykolwiek grałem. Uwielbiam tą grę i nie mogę przestać w nią grać.
2. Assetto Corsa - miałem tej gry w ogóle nie kupować, ale zagrałem na WGW. Ma zajebisty model jazdy. Na kierownicy frajdę sprawia samo prowadzenie aut.
3. Rise of the Tomb Raider - dopiero zacząłem grać, ale już wiem że mi się bardzo podoba
1. Battlefield 1
2. Rise of the Tomb Raider
3. Fifa 17
2. Rise of the Tomb Raider
3. Fifa 17
Sam jesteś IndykIndyki:
1. Alienation (Co tu komentować, Jarecki i Dogy wiedzą wszystko :* )
Dla mnie gra roku to Doom, bezapelacyjnie. Dawno nie miałem tak ,że skończyłem grać - było mi mało, więc zrobiłem platyne i nadal grałem . Czysty Fun.