Skoro sa tablety 2-4 drozsze, to czy sa one rowniez 2-4x lepsze i funkcjonalniejsze?
![;) ;)](./images/smilies/2.gif)
Zaplacic za tableta 500 zl, a 1500 imho to jest duza roznica.
Ja mam ubieglorocznego Nexusa7 i jest ok - ma pare wad technicznych juz dwa razy go oddawalem na gwarancji ale teraz jest ok.. moze trafilem na jakis trefny egzemplarz ale generalnie jest bardzo okboncek pisze:Dlatego mój następny tablet to będzie albo Nexus jakiś, albo po prostu iPad.
Ten sam procesor ma Moto G, wiec powinno dawac rade. Tylko ze w tym tablecie rozdzielczosc jest bidna - 1280 x 800. Na 10 calach to pikseloza straszna. Sam mam Asusa Transformera TF201 i jest troche bida.Goro pisze:Czy z budzetowych tabletow samsung galaxy tab 4 10.1 lte daje rade ?
Zastosowanie : internet, filmy, muzyka, jakies e-booki, hearthstone
fix'dLLothar pisze:Ten sam procesor maMoto G
Smiej sie smiej, 50 NOK za wzmianke w kieszeniLarofan pisze:fix'dLLothar pisze:Ten sam procesor maMoto G
Też myślałem o takim tablecie. Znalazłem coś takiego z ASUS-a:LLothar pisze:Ten sam procesor ma Moto G, wiec powinno dawac rade. Tylko ze w tym tablecie rozdzielczosc jest bidna - 1280 x 800. Na 10 calach to pikseloza straszna. Sam mam Asusa Transformera TF201 i jest troche bida.Goro pisze:Czy z budzetowych tabletow samsung galaxy tab 4 10.1 lte daje rade ?
Zastosowanie : internet, filmy, muzyka, jakies e-booki, hearthstone
Polecalbym bardziej jakiegos ASUSa z procesorem Intela - szwagier takiego kupil i bylem bardzo pozytywnie zaskoczony wydajnoscia.
Yup, ja mam tak samo. Doswiadczenia z wlasnym tabletem i urzadzeniami rodziny umocnily mnie w przekonaniu, ze tablet nadaje sie glownie dla ludzi o bardzo ograniczonych zdolnosciach informatycznych. Znam osobiscie tylko 3 przypadki, gdzie tablet naprawde jest duzo w ruchu i we wszystkich tych przypadkach uzytkownikow przerasta konfiguracja poczty.boncek pisze:Hmm.. Jakbym miał teraz coś tabletowego kupić, to pewnie padło by na jakiegoś mocnego Surface.