![:D :D](./images/smilies/3.gif)
Nintendo Revealing 'First Glimpse' of NX Tomorrow http://www.ign.com/articles/2016/10/20/ ... x-tomorrow?
Zwycięstwo totalne jeżeli będzie kosztowało mniej niż Vita na starcieboncek pisze:Ja mam problem z wyglądem. Konsola jest imho mało nintendowska, taka jakby cała sobą krzyczała, że jest bardzo poważna i dla poważnych graczy i proszę ja w ogóle traktować poważnie. Do tego te smutne szarości. Te nudne kształty. Z długiej strony przynajmniej sprawia wrażenie solidnej, Bo zarowno 3ds jak i Wii U to jednak dość tandetnie wyglądający sprzęt.
Z drugiej strony bardzo się cieszę,ze mamy kolejnego handhelda. Bo powiedzmy sobie szczerze - to jest handheld z dokiem. I to bardzo mocny handheld, jeśli faktycznie pociągnie skajrima remastered.
Pytanie tylko jak z baterią.
http://polygamia.pl/polskie-ceny-switcha/Jeżeli wybieracie się do sklepu już 3 marca, powinniście szykować od 1700 do 2000 złotych. Lekką rączką.
Ale Dogy, nie chcesz mieć "higher-quality environmental sounds."?Dogy pisze:Ja narazie podziękuje, Zeldę ogram na Wii U.
Grałem praktycznie codziennie od kiedy wyszło Mario Odyssey, cudowna konsola.SithFrog pisze:Jeśli kupię Switcha to dla gier N, a nie dla multiplatform, także tego...
Jest 999 moonów i wszystkie strojeSithFrog pisze:Ha, znalazłem już jeden poważny minus, nie widzę platyny do zdobycia w Mario Odyssey
Nie, normalnie boncek.SithFrog pisze:Zakładam, że boncek w sieci N to bonswitch, a Ty Dogy?
Obczaj sobie te filmiki wprowadzające w Newsach, dobrze imho wprowadzają do korzystania z konsolki.SithFrog pisze:Czy na start jako zupełnie zielony użytkownik powinienem coś wiedzieć na temat używania/konfigurowania konsoli?
1-2 Switch? Just Dance? ARMS?SithFrog pisze:1. Są jakieś gry dla dzieci na Switcha? Takie, które wymagają machania joy-conami? Coś ruchowego.
Po prostu nim szarpnij w lewo albo prawo. Tak samo z podbijaniem czapki do góry albo w dół. Wszystko da się zrobić Pro controllerem. Nie czy nawet nie ma tego opisanego w Action Guide w menu, czy jak to się nazywa.SithFrog pisze:2. Jest w Mario Odyssey taki myk z kapeluszem rzuconym dokoła hydraulika, trzeba oba joy-cony dać w bok. Jak to zrobić na pro?
A co jeśli Ci powiem ,że Super Mario Galaxy jest jeszcze lepsze ?SithFrog pisze:Nie wiem jak daleko jestem w Mario (Wooded Kigndom), ale do tego momentu to jest dla mnie gra na dychę. Dziękuję, dobranoc.