Luźny I
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Re: Luźny I
Dzięki. Widzę, że Eryk znowu zamiast pisać felieton po prostu wrzuca cytaty z Twitterabatton pisze:24/072 9-15 czerwca, 97 str.
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
https://docs.google.com/forms/d/1V6F2kT ... E/viewform
Ankieta o wierze w UFO i Duchy, na zaliczenie statystyki moja grupa ma coś takiego, jakby komuś sie chciało to będzie wdzieczny, ważne jest żeby podać moje imię : Piotr.
Ankieta o wierze w UFO i Duchy, na zaliczenie statystyki moja grupa ma coś takiego, jakby komuś sie chciało to będzie wdzieczny, ważne jest żeby podać moje imię : Piotr.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
a na jakie imię wysłać zestaw najbardziej absurdalnych odpowiedzi?
- Killashandra
- Wzgórza Łodzi
Dogy pisze:
Co lol pytania! "Świat rządzony jest przez elity kosmitów. "
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Sorry, ale troche z dupy te pytania Np. "W ciągu najbliższych 100 lat spotkamy obcą cywilizację." Nie moge sie z tym zgodzic, nie moge sie z tym nie zgodzic. Moja odpowiedz jest "nie wiem". To troche jak pytanie, czy sie zgadzasz z tym, ze dzisiaj mam na sobie białą koszulę. Nie mam podstaw, aby sie z tym zgodzic lub nie. Jest kilka podobnych jak "Obcy uważają naszą galaktykę za prowincję." czy "Istoty pozaziemskie ciągle próbują się z nami skontaktować." Gdyby te zdania zaczynaly sie od "Uwazam, że..." to co innego. W takiej formie jak sa teraz jak zaznacze ze sie nie zgadzam ze zdaniem, ze obcy chca sie z nami skontaktowac to mozesz to zinterpretowac, ze uwazam, ze oni nie chcą sie z nami kontaktować. A ja po prostu nie wiem.
Wypelnilem mimo wszystko
Wypelnilem mimo wszystko
- Counterman
- Waniaaa!
Ej czy tylko jeszcze ja na forum mam zjawisko zwane sesją?
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
Nie, jeszcze ja męczę ostatnią. Dwa egzaminy do końca, nie licząc LEKu się znaczy.
Zostawiłem ładowarke do laptopa na konferencji we Wrocławiu i jestem udupiony przez cały weekend aż do środy
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Dzięki wszystkim którzy wypełnili
Poprzednie grupy miały nudziarstwo w stylu "spedzanie wolnego czasu przy komputerze vs. spędzianie wolnego czasu poza komputerem" a moja grupa chciała się zabawićKillashandra pisze:Dogy pisze:
Co lol pytania! "Świat rządzony jest przez elity kosmitów. "
Spoko, koleś prowadzący zaakceptował ten kwestionariusz więc nikt z nas już nie poprawiał, a masa osób miała ból dupy że nie ma "nie wiem", ale już tak zostało. Niektóre pytania są tam celowo z dupy bo nie dotyczą przekonań i przy analizie czynnikowej zostaną odrzucone, w sumie dopiero raport będę przygotowywał więc sam jestem ciekaw jak to wyjdzie .LLothar pisze:Sorry, ale troche z dupy te pytania Np. "W ciągu najbliższych 100 lat spotkamy obcą cywilizację." Nie moge sie z tym zgodzic, nie moge sie z tym nie zgodzic. Moja odpowiedz jest "nie wiem". To troche jak pytanie, czy sie zgadzasz z tym, ze dzisiaj mam na sobie białą koszulę. Nie mam podstaw, aby sie z tym zgodzic lub nie. Jest kilka podobnych jak "Obcy uważają naszą galaktykę za prowincję." czy "Istoty pozaziemskie ciągle próbują się z nami skontaktować." Gdyby te zdania zaczynaly sie od "Uwazam, że..." to co innego. W takiej formie jak sa teraz jak zaznacze ze sie nie zgadzam ze zdaniem, ze obcy chca sie z nami skontaktowac to mozesz to zinterpretowac, ze uwazam, ze oni nie chcą sie z nami kontaktować. A ja po prostu nie wiem.
Wypelnilem mimo wszystko
Ostatnio zmieniony 16 czerwca 2014, o 13:20 przez Dogy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Killashandra
- Wzgórza Łodzi
Problemy młodościCounterman pisze:Ej czy tylko jeszcze ja na forum mam zjawisko zwane sesją?
- Alexandretta
- Współpraca GL
- Kontakt:
Sesja? Kiedy to było...
A mnie i tak najbardziej rozwaliła dziewczyna, która razem ze mną czekała na swoją kolej na obronę mgr, i zapytała zupełnie szczerze, czy można będzie tam ściągać... No ręce opadają.
A mnie i tak najbardziej rozwaliła dziewczyna, która razem ze mną czekała na swoją kolej na obronę mgr, i zapytała zupełnie szczerze, czy można będzie tam ściągać... No ręce opadają.
"Żal, że sie coś zrobiło, przemija z czasem. Żal, że się czegoś nie zrobiło, nie przemija nigdy."
Na Pograniczu
Na Pograniczu
Dzisiaj miałem pierwszy z dwóch egzaminów. Już wiem, że wrócę do Gdańska we wrześniu odpierać Niemców .Counterman pisze:Ej czy tylko jeszcze ja na forum mam zjawisko zwane sesją?
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
lol w TP.sa vel Orange powiedzieli żę jak chcę mieć kiedykolwiek net szybszy niż 2mb to trzeba dać w łapę bo inaczej mnie nie mogą przepiąć na światłowód...
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Dzwon do nich i mecz. Najlepiej cichaczem rozmowe nagrywaj
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
z dzwonienie to nigdy nic nie wynikało - oferta pochodzi z fizycznego okienka obsługi
wpadnij do biura i zrób rozróbę
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Dragon przed wyjściem powiedział portierowi "I'll be back" i poszedł po miecze.
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
Niestety nie - ciągle leże ogłuszony poziomem absurdu...Voo pisze:Dragon przed wyjściem powiedział portierowi "I'll be back" i poszedł po miecze.
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Reumatyzm to chuj. Howgh.
- Larofan
- Social Media Ninja
reumatyzm sratyzm.. ja sobie przypomnialem ze dostalem wczoraj rakietka na squashu w noge.. przypomnialem sobie po tym ze dopiero dzisiaj zaczelo bolec..
woe is me
woe is me
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Serio, obstawiam, ze w tym roku pojawi sie temat "nasze choroby"
- Larofan
- Social Media Ninja
i w barku mnie strzyka tez...
Postuluję, żeby nazywał się "Reumatyzm Sratyzm" .Serio, obstawiam, ze w tym roku pojawi sie temat "nasze choroby"
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
- Killashandra
- Wzgórza Łodzi
Nie bądźcie jak stare baby w tramwaju!!
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
a ja sobie w sobotę prawie palce u nogi połamałem jak śle wymierzyłem odległość i kopnąłem na pokazie w stalową łydkę paluchami zamiast trochę wyższą partią ;pLarofan pisze:reumatyzm sratyzm.. ja sobie przypomnialem ze dostalem wczoraj rakietka na squashu w noge.. przypomnialem sobie po tym ze dopiero dzisiaj zaczelo bolec..
woe is me
Myślę, że już z tego wątku dałoby się wydzielić nowy temat i też jestem za nazwą reumatyzm sratyzmPiccolo pisze:Postuluję, żeby nazywał się "Reumatyzm Sratyzm" .Serio, obstawiam, ze w tym roku pojawi sie temat "nasze choroby"
To kontynuując wątek mi jutro dwie ósemki usuwają..
Yggor.
- Killashandra
- Wzgórza Łodzi
Mnie raz mieli dwie usunąć, pan chirurg zabookował sobie godzinkę, a skończyło się na tym, że jedną wyrąbywał dłutem przez półtorej godziny.. .
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
a ja sobie raz, rok temu, ósemkę na wakacje chciałem wyrwać bo była już gruzem i czasem pobolewała przy wysiłku.To kontynuując wątek mi jutro dwie ósemki usuwają..
Skończyło się na otwartym kanale do zatoki, spaniem na siedząco i zakazem aktywności fizycznej na dwa miesiace - i tak się cały poprzedni sezon rycerski poszedł gonić.
- Killashandra
- Wzgórza Łodzi
Nieźle DW, ja tylko leciałam tydzień ma ketonalu, bez komplikacji. Pomimo tego że zęba mi po kawałku wyjmował z dziąsła.
- Counterman
- Waniaaa!
Jak się okazuje nie tylko. Acz jak na razie nic nie przebije mojeg ojca, który stwierdził że sieknie sobie doktorat. A co. No i robi dzielnie.Killashandra pisze:Problemy młodościCounterman pisze:Ej czy tylko jeszcze ja na forum mam zjawisko zwane sesją?
IRON MAIDEN are KINGS
Kto jedzie/idzie na koncert Ironów na Ziemniak Arena w Poznaniu?
(..)
Drag
Keep running.
Drag
Keep running.
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Nie jęczałbym, gdyby nie to że ledwo pisę na klawiaturze i w ogóle coś robię... No cóż, ale fakt nie ma co jęczeć, bo to już będzie pewnie do końca życia i jeszcze trochę.Killashandra pisze:Nie bądźcie jak stare baby w tramwaju!!
- Killashandra
- Wzgórza Łodzi
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
mi też go wyrwał sprawnie - tylko później jak już powiedział cos w stylu "no to szybko poszło" popatrzył raz jeszcze i dodał "ups" i okazało się że nagle mogę robić wydechy podniebieniemKillashandra pisze:Nieźle DW, ja tylko leciałam tydzień ma ketonalu, bez komplikacji. Pomimo tego że zęba mi po kawałku wyjmował z dziąsła.
- Killashandra
- Wzgórza Łodzi
Nie, to u mnie rozpakowywal tylko kolejne dłuta i szczypce, bo się ząb rozkawalkowal w dziąśle w czasie wyrywania. XD w nagrodę nie było żadnych powikłań..
Nie pocieszacie mnie W ogóle im więcej historii o wyrywaniu ósemek od znajomych słyszę, tym mniej chce mi się tam iść...
A miałeś wcześniej pantomogram, czy lekarz tak na ślepo wyrywał? Ja mam bardzo blisko zatok ósemki, ale mam nadzieję, że u mnie wszystko będzie w porządku... zobaczymy :pDragon_Warrior pisze:mi też go wyrwał sprawnie - tylko później jak już powiedział cos w stylu "no to szybko poszło" popatrzył raz jeszcze i dodał "ups" i okazało się że nagle mogę robić wydechy podniebieniemKillashandra pisze:Nieźle DW, ja tylko leciałam tydzień ma ketonalu, bez komplikacji. Pomimo tego że zęba mi po kawałku wyjmował z dziąsła.
Yggor.
Mi ósemki wyżynają się od circa 5-6 lat i jakoś wyrosnąć do końca nie mogą. Rezultat taki, że po siódemce mam siódemkę i pół.
Since 2001.
jak ja sie ciesze ze mi wyrosly rowno jak normalne zeby.
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
- Stalker1984.pl
- zielony
Dziś znajomi w pracy podesłali mi link do tego artykułu http://natemat.pl/106513,tester-gier-to ... pska-placa w którym gość cytuje mój wywiad z 2011. Zabawne, że wywiad był do gazety papierowej, potem pojawił się w sieci, a ktoś 3 lata później wykorzystuje go w swoim artykule. No ale przynajmniej jest +1 do lansu
,,Semper homo bonus tiro est"-Dobry człowiek jest wiecznym nowicjuszem
"Szczęście ma się wtedy, gdy przygotowanie spotyka się z okazją" - Seneka
Being a game tester is a crucial and important job. It’s not about eating pizza, drinking beer and playing computer games, so sorry guys.
"Sometimes people deserve to have their faith rewarded" - Dark Knight
"Night Stalkers Don't Quit"
"Szczęście ma się wtedy, gdy przygotowanie spotyka się z okazją" - Seneka
Being a game tester is a crucial and important job. It’s not about eating pizza, drinking beer and playing computer games, so sorry guys.
"Sometimes people deserve to have their faith rewarded" - Dark Knight
"Night Stalkers Don't Quit"
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
Nie miałem ale jak mi gość później tłumaczył - nawet przy pełnym prześwietleniu i bogowie wiedzą czym jeszcze - niczego to nie zmienia. Bo jak korzeń wrósł w podniebienie to i tak nie ma innej opcji ponoć - tyle że by były większe podchody do zabiegu i tyle albo i tak rentgenik by niczego nie rozstrzygnął. A tak podzwonił po znajomych chirurgach i czwarta babka z listy nie będąc na urlopie w 20 min dojechała i za 120 zł mnie zakorkowała i zaszyła. Sam dentysta chyba tylko 50 zł wziął z racji zajściaA miałeś wcześniej pantomogram, czy lekarz tak na ślepo wyrywał?
Podejście z prześwietleniem i chirurgiem od razu kosztowałoby pewnie 300+ i tyle samo zakazu biegania, podskakiwania, wzdychania i ciężkiego srania
Dobrze będzie - dentysta Ci się nie da na fotelu wykrwawić w razie czego bo to by mu mogło mocno obiegową opinię popsuć jednak - więc w jego interesie jest żeby ratować życie sto razy skuteczniej niż duchołapy w szpitaluJa mam bardzo blisko zatok ósemki, ale mam nadzieję, że u mnie wszystko będzie w porządku... zobaczymy :p
Myślisz, że powiedziałby Ci." Panie, ale ja spierdoliłem. Jezusie, taki błąd w sztuce popełniłem, że mi powinni papiery odebrać."Dragon_Warrior pisze:Nie miałem ale jak mi gość później tłumaczył - nawet przy pełnym prześwietleniu i bogowie wiedzą czym jeszcze - niczego to nie zmienia. Bo jak korzeń wrósł w podniebienie to i tak nie ma innej opcji ponoć - tyle że by były większe podchody do zabiegu i tyle albo i tak rentgenik by niczego nie rozstrzygnął.
#sgk 4 life.
- Killashandra
- Wzgórza Łodzi
Generalnie wizyty u dentysty są bardzo niebezpiecznie i lepiej uważać.. dbać o zęby jak się da i mieć nadzieję że uniknie się poważniejszych zabiegów.
Turt +1
U jednej baby w LuxMedzie miałem mieć kanałowe. Truła zęba chyba 3 tygodnie zanim w miarę skutecznie zatruła, a potem niechcący go rozwaliła. Zamiast zrobić kanałowe i zapomnieć musiałem iść do mega fachowca i wybulić prawie półtora kafla, żeby nie mieć wielkiej dziury ziejącej w miejscu dolnej szóstki
U jednej baby w LuxMedzie miałem mieć kanałowe. Truła zęba chyba 3 tygodnie zanim w miarę skutecznie zatruła, a potem niechcący go rozwaliła. Zamiast zrobić kanałowe i zapomnieć musiałem iść do mega fachowca i wybulić prawie półtora kafla, żeby nie mieć wielkiej dziury ziejącej w miejscu dolnej szóstki
Mnie ząb po leczeniu kanałowym boli przy zimnym i gorącym od dwóch lat, mimo, że miał być martwy. Jakoś nie mam czasu, żeby z tym iść...
Since 2001.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
Facet mi nie pierwszy raz zęba robił i zawsze sobie go ceniłem za to że dziury łata poniżęj 5 minut a trwałość łat jest większa niż w miejscu gdzie robili "wolno bo dobrze" i potrafili mnie godzinę męczyć... a to co wyrywałem było właśnie taką pozostałością po specjalistach co mi ząb kanałowo na trzy godzinne podejścia robili a się pokruszył po roku zdaje się.Myślisz, że powiedziałby Ci." Panie, ale ja spierdoliłem. Jezusie, taki błąd w sztuce popełniłem, że mi powinni papiery odebrać."
W każdym razie naprawdę to co mówił brzmiało sensownie i jeśli ktoś tu faktycznie nie ma przypadkiem wiedzy medycznej z tego zakresu, żeby to uściślić to nadal uważam, że z prześwietleniami bym tylko wydał cztery razy więcej, nastał się w kolejkach czy naczekał na wizytę a dwumiesięczny zakaz wysiłku i tak bym miał i tak.
Naprawdę odrzuca mnie gadanie o wszystkich tych "błędach w sztuce" czy innych pozwach o pierdołę. Facet chciał zrobić dobrze, szybko i bez naciągania - więc tak jak się robić powinno. Jak by leczył coś istotniejszego to wiadomo, że ostrożności niby nigdy za wiele ale to tylko zęby na miłość bogów ;p