![lol2 :lol2:](./images/smilies/5.gif)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Cherryy
Cherryy pisze:Do 5 minuty to ja Wam się śmiałem w twarz patrząc na obstawiane wyniki we FLEP-ie!
Ha, ha, ha!
Ha...
Legia nie przestaje zaskakiwać!Zolt pisze:tak jest, teraz skopią Lubin tak mocno, że im kredki z tornistrów powypadają.
Nie będzie wstydu, bo dali radę przez 15 minut grać na światowym poziomie? Ja bym powiedział, że jednak trochę wstydPquelim pisze:Legia świetnie, zaimponowała bez względu na końcowy wynik, zwłaszcza przez pierwsze piętnaście minut można było czuć dumę z Polskiego zespołu w Lidze Mistrzów.
Przede wszystkim - nie będzie wstydu. A to już bardzo, bardzo dużo.
Dobrze, że piszecie, bo akurat przyszedłem na forum sprawdzić o co chodzi w mediach, że łupniak 5:1 to całkiem dobry wynik i nie ma się co wstydzićSithFrog pisze:Jestem zażenowany jak czytam wszędzie, że wstydu nie było.
trzeba znać swoje miejsce w szeregu. Wstydu nie ma ze względu na styl, wynik od samego pierwszego gwizdka był kwestią oczywistą i przez to zupełnie drugorzędną. Baliśmy się sromotnego, tęgiego wpierdolu, bicia rekordów Ligi Mistrzów i indywidualnych, dostaliśmy dość standardowe lanie z bonusem w postaci bramki na Bernabeu. Kibice Legii mogą się cieszyć, bo w obecnych warunkach, w jakich ten klub funcjonuje, taki mecz może być początkiem budowania zespołu, dawać nadzieję na zmazanie żenujących wyników w przyszłości i zwiększenie oczekiwań w stosunku do wyników. Bo narazie to jest Legia postrzegana jako największe pacynki do opierdolenia w całej Lidze Mistrzów, stąd takie oczekiwania przed meczem i takie reakcje po meczu.PIOTROSLAV pisze:Nie będzie wstydu, bo dali radę przez 15 minut grać na światowym poziomie? Ja bym powiedział, że jednak trochę wstyd
faktycznie, nie chwalił.grel3gargamel pisze:Może źle pamiętam, ale nie przypominam sobie, żeby po 0:4 z Barceloną kto chwalił Wisłę
Setkę?zodi pisze:Teodorczyk znów strzelił
Ja też. Brak konsekwencji po takiej akcji zawsze pozytywnie wpływa na dyscyplinę i morale.zodi pisze:mam nadzieję, że wszystko się skończy jednak bez wykluczeń.
Crowley pisze:Świetne. Szkoda, że tylko trzy.