a do mnie nikt nie pisał priva... #gorszysortDragon_Warrior pisze:Aha i jakiś gość się do mnie na priv odezwał którego nie kojarzę a chciałby przyjechać - reflektujemy nowych właściwie?
#FSGK16 - 20-21.VIII?
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Re: #FSGK16 - 20-21.VIII?
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Pq będzie od razu płacić za całość (40 zł), więc jak ktoś tak chce to też może. Zrobię jutro jakiś szablon w guglach, żeby wszystko było przejrzyste.
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Trzeba było do Kanady się wybrać. Tutaj jest mini-zlot codziennie.
Bambus? To mój brat też się wybiera ?Dragon_Warrior pisze:Bambus jest istotnym elementem kosztów mojego dojazdu więc w razie czegoś jakiś lokalny forumowicz wróci spać do Wro
Masz 3 miejsca zarezerwowane ale wliczając moją prośbę tu w temacie czy ktoś mnie już ubiegł?
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
Pico - Ty, Bambus i ten nowy z priva
Ok, git. Ymm, ale mój brat wie, że nie figuruje na liście ludzi w ogóle branych pod uwagę nawet w rozliczeniu?
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
weźcie się z bratem i Bonckiem jakoś dogadajcie a nie mam wam wszystkim tatusiować
wykonanie jednego telefonu czy da się do jednej chaty 13sta osobe wrzucić to nie taki problem
wykonanie jednego telefonu czy da się do jednej chaty 13sta osobe wrzucić to nie taki problem
No ja jechać mogę, bo mam czas i za co.
Na mnie nie patrz, przecież ja Bambusowi wyjazdu nie będę organizował . Po prostu Ty go liczysz w aucie a żadna lista nie liczy go na wyjeździe . Ale już mi wyjaśnił, priv do Boncka poszedł .
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
Chcesz ze mną jechać to ogarniaj ekipę - przy tej odległości im więcej ludzi tym mniejsza szansa że zasnę za kółkiem
No tak, poszedł do mnie priv z info, że jedzie . Jak już zapłaciłem za wszystko.Piccolo pisze:Na mnie nie patrz, przecież ja Bambusowi wyjazdu nie będę organizował . Po prostu Ty go liczysz w aucie a żadna lista nie liczy go na wyjeździe . Ale już mi wyjaśnił, priv do Boncka poszedł .
A zresztą - pisałem, że listę zamykam o tej i o tej. Temat zlotu był tu wałkowany od pół roku, więc chyba dla nikogo nie był zaskoczeniem. Jeżeli Bambusek jedzie to ja się bardzo cieszę, ale nocleg jest na 12 osób i byłoby spoko gdyby nie jechał tam "na krzywy ryj" tylko zadzwonił i się z nimi jakoś dogadał. Może się powołać na mnie, albo na spotkanie redakcyjne portalu FSGK.PL, bo tak to przedstawiłem rozmawiając o noclegu.
W każdym razie jak coś to podrzucam link do miejsca:
http://www.domaslawice.pl
Brzmi to na równi z imprezą o poziomie Światowych Dni Młodzieży.boncek pisze: spotkanie redakcyjne portalu FSGK.PL, bo tak to przedstawiłem rozmawiając o noclegu.
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
- Razorblade
- Mr. Kroper
Nope... nie dam rady... kiepski terminSithFrog pisze:O kur... będzie papież?
Razor, Alzheimera masz? Ty jesteś z Opolskiego, niemiecki papież abdykował już jakiś czas temu
- Razorblade
- Mr. Kroper
Pfffffff
Biorąc pod uwagę fiasko paktu z JP2, negocjujemy z drugą stroną.SithFrog pisze:O kur... będzie papież?
i teraz jest biały z Argentyny. Przypadek?SithFrog pisze:Razor, Alzheimera masz? Ty jesteś z Opolskiego, niemiecki papież abdykował już jakiś czas temu
bonzo- odnalazłeś Keldona?
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Counterman
- Waniaaa!
Halu i jak zabierasz się ze mną i z Piotro z Wawy?
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
Mysle, ze chetnie
o ile polaczenie z domasławicami, ktore mi wynajduje e-podroznik faktycznie istnieje, to na tamtejszym campusie bede 20.08 okolo 15. mam nadzieje, ze nie przywita mnie samotnosc i wszyscy dojada w ciemna noc
natomiast z powrotem to chciałem, o ile jeszcze aktualne, zaklepac sobie miejsce w aucie u boncka.
natomiast z powrotem to chciałem, o ile jeszcze aktualne, zaklepac sobie miejsce w aucie u boncka.
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Na razie tylko chyba Sith wraca ze mną, więc miejsca sporo. Ja tam z Dogym będę pewnie w miarę wcześnie. Wiecie, to jest jedna noc, więc w miarę możliwości fajnie by było przyjechać przed 22.
- Counterman
- Waniaaa!
No dobra hotelowa jest od 14.00 więc planowałem celować dojechać tam koło 14.30-15.00
IRON MAIDEN are KINGS
Jak jest tam jeziorko czy molo czy polana czy cokolwiek to przecież nie musimy być na 14:00, można iść coś zjeść, napić się itp.
- Counterman
- Waniaaa!
Ale ja nie mówię, żeby czegoś nie pójść porobić, idzie mi tylko o to żeby być w szeroko pojętej okolicy koło tej godziny.
IRON MAIDEN are KINGS
EJ ZARA!! JAK TO JEDNA DOBA??
Myślałem że tak jak ostatnio, pt-ndz? Chyba nie doczytalem
Nie ma chętnych na dwa noclegi jednak? Ja bym najchętniej urwał się w piątek po pracy i wrócił w niedzielę po południu.
Myślałem że tak jak ostatnio, pt-ndz? Chyba nie doczytalem
Nie ma chętnych na dwa noclegi jednak? Ja bym najchętniej urwał się w piątek po pracy i wrócił w niedzielę po południu.
Ja też na starcie wystraszyłem się faktem, że to tylko 1 nocka. W szczególności współczuję osobom które będą zmotoryzowane, bo ani to napić się dobrze (myśl, że na drugi dzień już powrót) ani to dobrze się "zintegrować". Dlatego moim zdaniem proponuję ustalić, żeby zjeżdżać się z samego rana żeby przynajmniej przez cały dzień był fun z imprezy. Ja tam ogólnie nadal nie wiem czy D_W to mówił na poważnie, że mnie zabierze czy robił sobie jaja, ale nie zmienia to faktu, że imo o godz. 12:00 w południe to już wszyscy są na miejscu
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Ja mogę na 2 doby, tylko trzeba zadzwonić i zapytać czy można domówić ile tam osób chce.
(ale wtedy to na pewno będę potrzebował miejsca w czyimś wozie)
(ale wtedy to na pewno będę potrzebował miejsca w czyimś wozie)
Dobra to szybka akcja, policzmy się i najwyżej weźmiemy jeden domek na dwie doby a drugi na jedną.
Ja chętnie na dwie
Ja chętnie na dwie
Ja pierdolę, ludzie, sami głosowaliście na jedną dobę.
20 to jest sobota, a 21 to niedziela. Dla niekumatych, czyli jak widzę wszystkich 20-21 to jest JEDEN NOCLEG Z SOBOTY NA NIEDZIELĘ. Jak chcecie to dzwońcie i załatwiajcie, tylko już przy 40 złotych było pierdolenie, że drogo, to przy 80 to już w ogóle będzie kawior i ośmiorniczki.
To może być dla Was szok, ale
Kwintesencja kurwa tej gównoburzy. Ja od początku wiedziałem że to 1 dzień (lekko wkurwiony, bo to naprawdę mało, ale jak postanowione to postanowione) a teraz ożywienie, że jednak więcejboncek pisze:Ja pierdolę, ludzie, sami głosowaliście na jedną dobę. 20 to jest sobota, a 21 to niedziela. Dla niekumatych, czyli jak widzę wszystkich 20-21 to jest JEDEN NOCLEG Z SOBOTY NA NIEDZIELĘ. Jak chcecie to dzwońcie i załatwiajcie, tylko już przy 40 złotych było pierdolenie, że drogo, to przy 80 to już w ogóle będzie kawior i ośmiorniczki.To może być dla Was szok, ale
Ja kumałem, że był planowany 1 dzień i nie marudziłem
Ale jak coś to ja też chętnie od pt mogę zacząć pić (albo plus jeszcze na nd zostać).
Ale jak coś to ja też chętnie od pt mogę zacząć pić (albo plus jeszcze na nd zostać).
No dobra, to kto jest gotów być dwie doby? Ręka w górę?
Na razie wiem, że:
1. Greg
2. Halu
3. Sith
4. Sobieś
5. Jutsi
6. boncek
Na razie wiem, że:
1. Greg
2. Halu
3. Sith
4. Sobieś
5. Jutsi
6. boncek
Na swoją obronę chciałbym tylko dodać, że nigdy nie głosowałem za jedną dobą, ani nie mówiłem że 40pln to drogo (lol)!!
Dodatkowo chciałbym również podkreślić, że nigdzie nie pisałem, że nie jestem ślepym baranem i że nie jest mi głupio z tego powodu, że nie umiem czytać
Dodatkowo chciałbym również podkreślić, że nigdzie nie pisałem, że nie jestem ślepym baranem i że nie jest mi głupio z tego powodu, że nie umiem czytać
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
ja w sumie też chętnie j pełny weekend tylko u mnie z wychodzniem z roboty przez 16 jest problem - nie mowiąc o wolnych piatkach Do tego to w **** kilometrów więc w piątek to bym na 22 dotarł przy dobrych wiatrach pewnie niestety na tą lokalizację
Tu nie chodzi o 40 zł tylko 40 zł + dojazd + parking + koks + dziwki + koszt pokrycia zniszczeń dokonanych Twoją grubą dupąani nie mówiłem że 40pln to drogo (lol)!!
@Boncek - Cieszę się, że tak z automatu mnie wpisałeś, ale ja osobiście nie mogę się zadeklarować w 100% na "2 dniową przygodę". Zależne jest to wszystko od środka transportu jakim się na miejsce zlotu dostanę... i wydostanę
Tak więc mnie na tą chwilę wykreśl, zbieraj deklarację "pewniaków".
Tak więc mnie na tą chwilę wykreśl, zbieraj deklarację "pewniaków".
To się dogadajcie do neidzieli i dajcie znać, bo wtedy będę w okolicy i mogę osobiście wybadać temat z dodatkowym noclegiem. Myślę, że to nie będzie problem, ale dobrze będzie wiedzieć na ile brać osób.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
no ja jestem chętny i na dwa noclegi tylko serio nie mogę zagwarantować na którą byśmy byli - choć i na pionierski zlot już po ciemku przecież dotarłem.
Swoją drogą zerknij jak będziesz ile tam miejsca jest - bo nie wiem czy jest sens coś brać ekstra czy nie
I Jak będziesz to sprawdź czy by się i miejsce dla Bambusa znalazło bo nie wiem czy biorę tylko Piccolo z jego kolegą czy i Bambiego
Swoją drogą zerknij jak będziesz ile tam miejsca jest - bo nie wiem czy jest sens coś brać ekstra czy nie
I Jak będziesz to sprawdź czy by się i miejsce dla Bambusa znalazło bo nie wiem czy biorę tylko Piccolo z jego kolegą czy i Bambiego
BanksterHalaster pisze:nie mówiłem że 40pln to drogo (lol)!!
Ja się przyznam bez bicia, zakładałem, że chodzi o weekendy i ktoś dał tylko sob-niedz, ale że normalnie wbijamy w piątek więc mnie raczej dziwił tani nocleg. Jak się znajdzie ekipa na piątek to super, jak nie to widzimy się w sobotę, też super
U mnie to tylko kwestia czy biorę dzień czy dwa urlopu więc luz, mogę się i w piątek wybrać, nawet o tej 22 z DW .
Hej, nie załatwiłem nic, bo zmarła moja babcia i mam teraz trochę inne rzeczy na głowie. Będę wdzięczny jak ktoś ogarnie temat tego dodatkowego noclegu. W razie czego służę pomocą (najlepiej łapać mnie na mesendzerze).
Spoko, ja dziś po pracy spróbuję coś ogarnąć.
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Dobra, tylko ostatecznie. Widzę 8 osób, które na pewno chcą od piątku? (Brak odpowiedzi, oznacza że tak)
1. Gregor
2. Halu
3. Sith
4. Sobieś
5. Jutsi
6. boncek
7. DW
8. Piccolo
Czy Bambus ma załatwione spanie? DW? I jeśli tak, to czy też od piątku?
Niech też określą się:
PIOTROSLAV
Counterman
Dogy
Pq
Bo to jest istotne! Jak do 17 nie będzie odzewu - PW.
1. Gregor
2. Halu
3. Sith
4. Sobieś
5. Jutsi
6. boncek
7. DW
8. Piccolo
Czy Bambus ma załatwione spanie? DW? I jeśli tak, to czy też od piątku?
Niech też określą się:
PIOTROSLAV
Counterman
Dogy
Pq
Bo to jest istotne! Jak do 17 nie będzie odzewu - PW.
- Counterman
- Waniaaa!
Ja jadę na jeden nocleg, nie dam rady na więcej.
IRON MAIDEN are KINGS
Jeżeli D_W jest na "tak" z dwoma dniami to ja również z racji tego, że z nim się zabieram oraz nasza część grupy. Jak patrzyłem na jakieś opcje transportu publicznego to wyliczyło mi 17 godzinną podróż więc bez auta to ja nawet nie jadę.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
To nie do mnie pytanieCzy Bambus ma załatwione spanie? DW? I jeśli tak, to czy też od piątku?
Ja mówie tylko że mam 3 miejsca wolne - dla Piccolo, jego kolegi i Bambusa ewentualnie - a który z nich jedzie a który nie to ja nie wiem