Słucham, bardzo fajne. Ciekawie gadacie, nie śledzę tych wydarzeń i tematów na bieżąco dlatego wasze komentarze są dla mnie bardzo wartościowe. Bonzo momentami gada jak najęty, zupełnie jak jakiś ekspert w radiu
![;) ;)](./images/smilies/2.gif)
Gdyby jeszcze było Was wszystkich słychać jak Sitha to by była bajka. Naprawdę - jeśli chodzi o to "co" gadacie to SUPER.
Jednak kilka uwag, może się do czegoś przydadzą albo coś Wam podsuną.
Jutsi - PW
Chłopaki (ogólnie) - w moim wieku trudno utrzymać dwie rzeczy - mocz i koncentrację (pewnie doczekam czasów gdy napiszę na forum, że trzy rzeczy ale na to trzecie jest tabletka) Pisałem to już przy poprzednich podkastach i będę się powtarzał - za długie te audycje. To powinno (imo) być sformatowane do tak pół godziny - nie umiem tego uzasadnić, po prostu tak mi się wydaje. Może dlatego, że do pracy jadę pół godziny
![:D :D](./images/smilies/3.gif)
Innymi słowy - z tego materiału zrobiłbym dwa odcinki. VR zasługuje spokojnie na własny, zwłaszcza, że na początku zapowiadacie, że będzie o E3 a potem naprawdę długo i ciekawie gadacie o VR (co jest tematem rzeką), niekoniecznie w kontekście targów. A jak ktoś usłyszał "E3" i pomyślał "e nuda ide w pizdu"?
Technicznie - fajne te dżingle w środku. Z radia jestem przyzwyczajony, że jak ktoś się wypowiada i niejako kończy wątek to dziennikarz już tego nie podsumowuje i nie dodaje nic od siebie tylko właśnie wchodzi dżingiel i prowadzący od razu zarzuca nowy temat. To nadaje jakby takiego szybszego rytmu audycji.
Nie ma informacji na stronie głownej i nie ma informacji na FB - do ukarania!!!
Ogólnie - bardzo fajnie. Dać wam tylko dobry temat i pociągniecie ten wóz z węglem
![:) :)](./images/smilies/1.gif)