Trochę nam się przysnęło z tematem, moja wina w tym również, bo obiecałem Jutsi, że trochę to ogarnę, ale może nic straconego.
Zatem do konkretów - w poprzednim poście (który zamknąłem, żeby nie robić bałaganu) na 100% zadeklarowały się 4 osoby, plus trzy napisały, że może będą. Jeśli mamy w ogóle cokolwiek ruszyć to chyba trzeba na 100% zamknąć listę do końca tego tygodnia i pilnie rozejrzeć się za miejscem do organizacji imprezy. Bez dokładnej liczby chętnych nie ma co w ogóle zaczynać. Pytanie też czy jak będzie nas np. 5 osób to czy jest sens w ogóle zawracać sobie głowę organizacją. W takim razie proszę pisać do mnie privem, kto chce na 100% przyjechać na Zlot, a ja tutaj będę aktualizował listę (kursywą zaznaczyłem osoby, które pisały, że jeszcze potwierdzą). Listę zamykam 24 lipca o 23:59
Kto chce być:
1. Jutsi
2. Gregor
3. Sith
4. PIOTROSLAV (postara się być)
5. Piccolo
6. Counterman (określi się najszyciej jak może)
7. boncek
8. Halaster (wstępnie póki co, ale będzie).
9. Dogy (na 90% będzie).
10. DW
11. Kto?
12. Pq
6. Turniej Rycerski w Drygałach; 27 sierpnia 2016
7. Turniej Rycerski w Grunwaldzie; 17 września 2016
Wychodzi na to że wolny termin - więc możecie mnie liczyć. Mam tylko nadzieję, że ty, razem mecz w piłę dopykamy. No i że tym razem będę miał godnego przeciwnika w Mortalu
Ja z przyjemnością mogę być znów na zlocie, ale nie wiem czy forum mnie chce? Dla ponownego spotkania Boncka, Sitha, Gregora, Jutsiego no i oczywiście Hala oddałbym swoją zniszczoną wątrobę a jak trzeba to i więcej.
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
jeszcze raz - jak to wygląda logistycznie? zamawiamy jakieś domki, or sth? cena?
ja prawdopodobnie nie dam rady się zadeklarować teraz, bede wiedział tak naprawdę z tydzien wczesniej. jakby co to mozna jakies rezerwacje zrobić, najwyzej oddam kase.
Pquelim pisze:jeszcze raz - jak to wygląda logistycznie? zamawiamy jakieś domki, or sth? cena?
ja prawdopodobnie nie dam rady się zadeklarować teraz, bede wiedział tak naprawdę z tydzien wczesniej. jakby co to mozna jakies rezerwacje zrobić, najwyzej oddam kase.
Jak Cię nie będzie to jesteś skończony frajer!
I co? Załatwione?
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
Pquelim pisze:jeszcze raz - jak to wygląda logistycznie? zamawiamy jakieś domki, or sth? cena?
http://www.domaslawice.pl
Plan jest taki, żeby tutaj wynająć domki, będę dzisiaj tam dzwonił i pytał czy są terminy. Jest nas 11 osób, więc chyba najsensowniej będzie wziąć dwa domki 6 osobowe, żeby mieć jednak o rezerwowe (np. dla Ciebie).
Ktokolwiek z Trójmiasta lub ewentualnych okolic będzie tam jechał? Bo już widzę, z e-podroznika, że międzymiastową komunikacją tam nie dojadę.
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
Generalnie dojazd do Twardogóry Sycowskiej, albo Sycowa nie powinien być problemem Piccolo. Ewentualnie dogadać się z kimś tak jak pisze Bonc. Myślę że gdzieś tam ktoś zahaczy jak dotrzesz w miarę na drogę.
Ja tam albo dojadę do Twardogóry, albo będę robił ładne oczy do kogoś na trasie z Warszawy
EDIT: A tak w ogóle to o czym my rozmawiamy. Najpierw musimy liczyć że domki będą do wynajęcia w tym terminie
Ale co chcesz mi wpłacić, 480zł ? Niech zainteresowani dziś pobłogosławią, a ja tam jutro zadzwonię i zaklepię termin. Przypuszczam, że płacić będziemy na miejscu, a jak nie to wyłożę, podzielimy to przez ilość osób, które będą i mi przelejecie siano. Teoretycznie będzie nas 11 osób więc wyjdzie 43,60 zł na głowę. Miejsc jest 12, więc jedna osoba będzie mogła jeszcze się pojawić (Pq?).
pasuje. jeszcze tylko tam dojechać - jakby co to może Sith będziesz się wybierał z wrocka? dasz zielone światło, to będę się kontaktował jeżeli na 100% będę jechał.
DW Ty może wyruszasz autem z Płocka ? Bo w tej sytuacji chyba najlepiej byłoby jakbym się w piątek kopsnął do Sierpca i rano podjechał do Płocka w sobotę gdybyś miał wolne miejsce w aucie .
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
Wyedytowałem pierwszy post i napisałem jak będę jechał (gdyby ktoś chciał się ze mną zabrać). Proponuję niech każdy kierowca poda tutaj albo wyśle privem linki do trasy, a ja to dodam i w ten sposób będzie nam najłatwiej się pozabierać.
Ok, to ja potwierdzam będę z noclegiem. Tylko nie będę mógł zachlać za bardzo bo trzeba będzie wrócić w miarę szybko w niedzielę.
Czyli wyjazd w sobotę możliwie wcześnie, nocleg, wyjazd w niedzielę jakoś koło 10 czy coś.
Ok to ja mogę wziąć Piotro i Hala, Hal pasuje ci?
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
Hmm, co prawda jeszcze nie widzę sensu umawiania się dokładnie na za miesiąc... ale jak ktoś by jednak chciał moje towarzystwo i zebrałby mnie w okolicy Łodzi, to chętnie bym się zabrał. Zapewniam znakomite żarty, nieprzeciętną inteligencję i na dodatek jestem wyjątkowo przystojny!
Sithfrog, jak masz dużo ewolucji bez auta to może by Ci łatwiej było jednym autobusem za 6zł podjechać do mnie na zadupie ~35 min i stąd Mazdą śmigniemy.
Rezerwacja zaklepania, puściłem zaliczkę na poczet rezerwacji (200 zł). Resztęzapłacimy na miejscu. Wychodzi teraz 16,67 zł na głowę. Szczegóły gdzie przelewać puszczę zaraz privem do zainteresowanych.
Aha, dostałem właśnie info od Bambuska, że chce przyjechać. Mnie to nie przeszkadza, chociaż lista jest już zamknięta, a miejsca zarezerwowane na 12 osób. Pewnie da się dogadać jakoś na miejscu z obsługą.
EDIT - DW, nie widziałem, żebyś się jakoś wyrywał z organizacją, zresztą od początku była mowa o tym miejscu.
Bambus jest istotnym elementem kosztów mojego dojazdu więc w razie czegoś jakiś lokalny forumowicz wróci spać do Wro
EDIT - DW, nie widziałem, żebyś się jakoś wyrywał z organizacją, zresztą od początku była mowa o tym miejscu.
Ja ostatnio na forum zaglądam od święta więc gdyby mnie ten nowy od piva to bym nawet nie zauważył, że coś się nowego dzieje
Z organizacją się nie wyrywałem bo nie mam nerwów na ogarnianie czegoś co może nie wypalić - ale następnym razem pomyślę - choć ja mam zdecydowanie w innych regionach układy noclegowe jak już.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2016, o 21:18 przez Dragon_Warrior, łącznie zmieniany 1 raz.
Gregor pisze:Sithfrog, jak masz dużo ewolucji bez auta to może by Ci łatwiej było jednym autobusem za 6zł podjechać do mnie na zadupie ~35 min i stąd Mazdą śmigniemy.
Gregor pisze:Sithfrog, jak masz dużo ewolucji bez auta to może by Ci łatwiej było jednym autobusem za 6zł podjechać do mnie na zadupie ~35 min i stąd Mazdą śmigniemy.