EURO 2016
Moderatorzy: boncek, Zolt, Cherryy
Re: EURO 2016
Grosicki wchodzi z pilka pod bramke jak do siebie O_O
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Razorblade
- Mr. Kroper
Znaczy gubi pilke ale Szwajcarzy uznaja ze to nie fair i mu oddaja ladnie zgodnie z duche fair play
Jezeli cos jest glupie i dziala to nie jest glupie
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Tam jest chyba jakieś trzęsienie ziemi. Co chwila się przewracają.
- Razorblade
- Mr. Kroper
Obrona Częstochowy
- Razorblade
- Mr. Kroper
I sie doprosili... kurwa...
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Dogrywki są zwyczajne czy ze złotą/srebrną bramką?
EDIT: Ale ta bramka Szakiry to zajebista była, nie ma co...
EDIT: Ale ta bramka Szakiry to zajebista była, nie ma co...
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Re: EURO 2016h
W razie czego to na pocieszenie nam zostanie fakt, że najładniejsza bramkę mistrzostw zdobyto na nas
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Ladnie zajebal.
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Grają całe 30 minut.Dogrywki są zwyczajne czy ze złotą/srebrną bramką?
Czuję karne...
11.XI.2006
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
... chyba, że ktoś coś jakimś fuksem wrzuci w ostatniej chwili....
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
To już nie wygląda jak obrona Częstochowy ale jak Termopile...
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
About Mankind
No to teraz ruletka.
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Fak je!!!
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
+żółwilionZolt pisze:Fak je!!!
- Larofan
- Social Media Ninja
nie mamy procedur na takie sytuacje
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Fajnie te karne strzelali. Żadnych zabaw, pięć razy bomba.
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
- Crowley
Jak żyć? Może nas chociaż zdyskwalifikują?
About Mankind
About Mankind
- Razorblade
- Mr. Kroper
Ufffffff...
Gorzej, kadra musi przebukowac bilety. Ciekawe, czy bedzie zwrot kasy.Larofan pisze:nie mamy procedur na takie sytuacje
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Dobrze czułem stawiając u buka "zakwalifikuje się", zamiast wygra
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
Już raz musieli przebukowywać - mają doświadczenieZolt pisze:Gorzej, kadra musi przebukowac bilety. Ciekawe, czy bedzie zwrot kasy.Larofan pisze:nie mamy procedur na takie sytuacje
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
Pazdana albo sklonuja, albo wejdzie ucharakteryzowany na kogos innego. Szkoda, ze zolta, ale trudno.
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Larofan
- Social Media Ninja
a hotel? kielbasa sie konczy.. wez przestan do dupy takie ełropeterpan pisze:Już raz musieli przebukowywać - mają doświadczenieZolt pisze:Gorzej, kadra musi przebukowac bilety. Ciekawe, czy bedzie zwrot kasy.Larofan pisze:nie mamy procedur na takie sytuacje
Żal Szwajcarów. 100 razy lepsi byli.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Horror na własne życzenie, ale wnukom o historycznej chwili będziemy opowiadać Lewandowski chyba zostawi karierę piłkarza i będzie zarabiał jako worek treningowy karate.
Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
Z tym nie bedzie problemu. Czesiek Lontek bedzie lecial jutro pod Paryz z laweto po dwa samochody to podrzuci ze trzy kilo podsuszanej.Larofan pisze:a hotel? kielbasa sie konczy.. wez przestan do dupy takie ełropeterpan pisze:Już raz musieli przebukowywać - mają doświadczenieZolt pisze:Gorzej, kadra musi przebukowac bilety. Ciekawe, czy bedzie zwrot kasy.Larofan pisze:nie mamy procedur na takie sytuacje
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
w takim momencie nie wiem, czy mam się śmiać, czy dyskutować... Thim, weź się przejdź do kuchni. Znajdź patelnie, potem stań przed lustrem. Walnij sobie w łeb, najlepiej z lewej strony - ona odpowiada za logiczne myślenie.ThimGrim pisze:Żal Szwajcarów. 100 razy lepsi byli.
I sprawdź, czy coś się zmieniło.
Rozstrzygnięcie zupełnie uzasadnione, byliśmy zespołem, a Szwajcaria była momentami.
Rewelacyjnie zagrała cała drużyna, trudno się nie przyczepić do napastników (znowu!), ale cała reszta - maksymalny poziom. Bramka wpadła Szwajcarom taka, że nie można się nawet nią przejmować. Strzał życia, a przed nim dwa przypadkowe odbicia piłki, które bardzo mocno sugerowały że zwyczajnie Pan Bóg dzisiaj nie jest Polakiem.
Całe szczęscie, że mamy Fabiańskiego i monolit w defensywie, kwintesencja solidności.
Karne - no cóż, Xaka welcome to Arsenal
Daliśmy rade ludzie! Jesteśmy świadkami historii!
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
- Larofan
- Social Media Ninja
wszyzstko dzieki temu ze wlaczylem telewizor na ostatnie 10 minut dogrywki! klekajcie narody nastepnym razem wlacze jeszcze pozniejPquelim pisze:Daliśmy rade ludzie!
Zwróć uwagę jak często Thim pisze na forum o piłce i co zazwyczaj pisze. Wdech, wydech, zignorujPquelim pisze:w takim momencie nie wiem, czy mam się śmiać, czy dyskutować...ThimGrim pisze:Żal Szwajcarów. 100 razy lepsi byli.
Najlepszy mecz Polski na tej imprezie. Pierwsza połowa dla nas. Druga dla nich. Dogrywka też dla nich, ale odpoczywali dwa dni dłużej, nie byłem zdziwiony.
Wszystkich (prawie) należy dziś pochwalić. Fenomenalnie grali, fenomenalnie sobie pomagali. Cudownie ogląda się taką Polskę. W drugiej połowie ciut za głęboko się cofnęli i Szakiri z najlepszym golem na ME. A Fabiański za to z najlepszą paradą na ME. Coś pięknego.
No i pewność siebie naszych przy karnych. Zero zawahania, zero nerwów pokazywanych na zewnątrz. Pewne, mocne mierzone strzały.
Był moment, że przegrana wisiała nad nami, ale wytrzymali. Nadludzkim wysiłkiem. Osiągnęli właśnie absolutnie coś genialnego. WOW!!!
Nie byłbym sobą jednak gdybym nie dorzucił łyżki dziegciu. Lewandowski nie zagrał na tych ME dobrego meczu. Nie zagrał nawet dobrej połowy. Dziś najsłabszy na boisku chyba. Liczę, że w końcu odpali, teraz będzie miał najlepszy moment.
Ja jestem pod wrazeniem, ze biegaja. Ciagle biegaja, szybciej, wolniej, ale biegaja. Srednia druzyny cos ponad 11km. Na ostatnich imprezach ile to bylo, 9 w porywach?
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
-
- sraczkowaty
Pierwsza połowa była super, ale potem za bardzo dali się zdominować Szwajcarii, na tle średniaka wyglądali słąbiutko. Fabiański super pomijając karne (prawie w każdym przypadku rzucał się w przeciwną stronę niż strzał, no, ale Sommer super wyczuwał i nie dął rady nic wyciągnąć). Te karne faktycznie świetnie strzelali, Kuba niesamowity. No, udało się wyjść z grupy.
Lewandowski w fazie grupowej grał średnio, ale dziś już słabo, mnóstwo nieudanych zagrań, Krychowiak też dzisiaj słabo
Lewandowski w fazie grupowej grał średnio, ale dziś już słabo, mnóstwo nieudanych zagrań, Krychowiak też dzisiaj słabo
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2016, o 18:47 przez grel3gargamel, łącznie zmieniany 1 raz.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Another brick in the wall...Pquelim pisze:w takim momencie nie wiem, czy mam się śmiać, czy dyskutować... Thim, weź się przejdź do kuchni. Znajdź patelnie, potem stań przed lustrem. Walnij sobie w łeb, najlepiej z lewej strony - ona odpowiada za logiczne myślenie.ThimGrim pisze:Żal Szwajcarów. 100 razy lepsi byli.
I sprawdź, czy coś się zmieniło.
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
- Razorblade
- Mr. Kroper
Eeeee... no nie przesadzalbym. W pierwszej polowie byl, dlatego Grosik mimo ze zaplatal sie w swoje nogi a potem podal do obroncy ktory mu oddał pilke zeby dosrodkowal to udowadniaPquelim pisze:Strzał życia, a przed nim dwa przypadkowe odbicia piłki, które bardzo mocno sugerowały że zwyczajnie Pan Bóg dzisiaj nie jest Polakiem.
Kurcze dawno tyle nie przeklinałem na meczu , ale dobrze jest.
Tak sobie myślę że jak by Nawałka zrobił ze dwie zmiany gdzieś w osiemdziesiątej minucie to by dogrywki nie było.
Tak sobie myślę że jak by Nawałka zrobił ze dwie zmiany gdzieś w osiemdziesiątej minucie to by dogrywki nie było.
ten post jest mniej zrozumiały, niż teksty rzucane przez lewackie trollowisko w obliczu ichniego dysonansu poznawczegoRazorblade pisze:Eeeee... no nie przesadzalbym. W pierwszej polowie byl, dlatego Grosik mimo ze zaplatal sie w swoje nogi a potem podal do obroncy ktory mu oddał pilke zeby dosrodkowal to udowadnia
Ale rozumiem! Ja jednak większą uwagę przykładałem do drugiej połowy i sytuacji SUI, bo możliwości mieli trochę więcej niż faktycznych sytuacji, całe szczęscie że mieli ogórowatego Seiferovicia i reszte niespecjalną. Bramka wpadła na wielkim farcie, co do tego chyba nie ma dyskusji. Mega pracę wykonali Pazdan, Glik i Krychowiak, a skrzydła naprawdę zamknięte - przy Rodriguezie i Lichtstienerze to nie mogło być łatwe. Ogromna praca, a fart rzeczywiście został przy nas (karne!), chociaż w przebiegu meczu różnie to można było oceniać. Ja cały czas miałem wrażenie podobne do Kowalczyka ze studio - można było ten mecz szybciej zabić, ale nasza ofensywa nie sztymała i zrobił się oczywisty problem. Im dalej w las, tym trudniej było to trzymać - całe szczęście ekipa wytrzymała, a karne na pełnym spokoju.
[edit]: co do Grosika, to posłuże się dawno wypracowaną opinią na jego temat: Wiatrak, jeździec bez głowy, wymykający się racjonalnej analizie sytuacji na boisku. Ale właścinie taki jest, albo go kupujesz, albo będzie Cię podkurwiał. On na pięć głupich akcji jeden raz głupio przejdzie i zrobi coś, czego inny piłkarz nawet by nie pomyślał, bo to czysty freestyle.
I właśnie to się sprawdziło przy bramce Kuby
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
- Razorblade
- Mr. Kroper
Bo to jest nie do zatrzymania dla obroncy skoro zawodnik sam nie do konca wie co zrobi z pilka 2:
Żółta bez znaczenia, na ćwierćfinały się zerują.Zolt pisze:Pazdana albo sklonuja, albo wejdzie ucharakteryzowany na kogos innego. Szkoda, ze zolta, ale trudno.
W sensie, że byśmy przegrali?hat pisze:Tak sobie myślę że jak by Nawałka zrobił ze dwie zmiany gdzieś w osiemdziesiątej minucie to by dogrywki nie było.
-----
Oglądasz mecz Pq? Ten teraz? Popatrz na środek pola, popatrz na ten ogrodniczy stragan z dowolną odmianą ogórka do wyboru i powiedz mi, że to jest poziom Aguero, Lavezziego, DiMarii itp.
- Crowley
To samo pomyślałem. Widać było, co zrobił Peszko, jak wszedł na boisko. Dwa razy sfaulował i tyle. Nie wiem, czy w ogóle dotknął piłki.SithFrog pisze:W sensie, że byśmy przegrali?
Smutno na to patrzeć. Ale Chorwaci też strasznie kaleczą. Słabiutki ten mecz, a Mandżukić to chyba najsłabszy napastnik turnieju.SithFrog pisze:Oglądasz mecz Pq? Ten teraz? Popatrz na środek pola, popatrz na ten ogrodniczy stragan z dowolną odmianą ogórka do wyboru i powiedz mi, że to jest poziom Aguero, Lavezziego, DiMarii itp.
About Mankind
About Mankind
- Razorblade
- Mr. Kroper
SithFrog pisze:Oglądasz mecz Pq? Ten teraz? Popatrz na środek pola, popatrz na ten ogrodniczy stragan z dowolną odmianą ogórka do wyboru i powiedz mi, że to jest poziom Aguero, Lavezziego, DiMarii itp.
Inna sprawa... 90 minuta i 0 (ZERO!!!) celnego strzalu na bramke?
- Razorblade
- Mr. Kroper
Z drugiej strony to dobrze... tez beda miec w nogach 120 minut...
edit: Walia - Irlandia Pl to przy tym bylo jak Premiership do Biedaklasy...
edit: Walia - Irlandia Pl to przy tym bylo jak Premiership do Biedaklasy...
Po Walii i Irlanddii Północnej nie można było oczekiwać cudów. A to tutaj - nie no, widywałem lepsze mecze Ekstraklasy. Mówię o tych granych w soboty o 15:30.
- Razorblade
- Mr. Kroper
ale to nie jest smieszne... serio... byl strzal celny?
- Crowley
Livescore mówi, że nie...
About Mankind
About Mankind
- Razorblade
- Mr. Kroper
myslalem ze przegapilem jak poszedlem po jedzenie... naiwny ja...
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Ale przecież to jego pierwsza kartka, czy coś przegapiłem?Bambusek pisze:Żółta bez znaczenia, na ćwierćfinały się zerują.Zolt pisze:Pazdana albo sklonuja, albo wejdzie ucharakteryzowany na kogos innego. Szkoda, ze zolta, ale trudno.