#FSGK 2016 - Termin Zlotu
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
#FSGK 2016 - Termin Zlotu
Widzę, że moja propozycja przepadła nieco w temacie z zeszłego roku. W takim razie robię nowy temat, żebyśmy ustalili jaka data pasuje jak największej ekipie. Raz się nam udało spotkać w większym gronie, to postarajmy się znowu!
Ankieta jest wielokrotnego wyboru, ponieważ np. dla mnie w tej chwili nie ma terminu złego - chociaż wrzesień ma się zmienić w tej kwestii.
Zapraszam do wypełnienia ankiety i wypowiedzenia się. Proszę też wypełnić ankietę tylko wtedy kiedy masz w miarę dużą pewność że będziesz uczestniczył/uczestniczyła. Bo później wybierzemy termin, który jak się okaże pasuje tym, którzy na pewno nie przyjadą.
Ankieta jest wielokrotnego wyboru, ponieważ np. dla mnie w tej chwili nie ma terminu złego - chociaż wrzesień ma się zmienić w tej kwestii.
Zapraszam do wypełnienia ankiety i wypowiedzenia się. Proszę też wypełnić ankietę tylko wtedy kiedy masz w miarę dużą pewność że będziesz uczestniczył/uczestniczyła. Bo później wybierzemy termin, który jak się okaże pasuje tym, którzy na pewno nie przyjadą.
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Re: #FSGK 2016 - Termin Zlotu
10-11 Wrzesnia to moze nawet mi sie uda wpasc na chwile
Mój głos na 16-17 lipca, ale w razie czego mogę się dostosować z tym, że czym później tym z większym bólem serca, bo chcę sobie urlop ustawić, a nie chce mi się z tym czekać za długo.
Wrześniowe terminy, w zasadzie dowolne
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
Aha, u mnie kategorycznie odpada tylko weekend 10-11 września. W całą resztę jakoś na 95% dam radę się wstrzelić.
Ankieta wielokrotnego wyboru ssie jak widać przy próbach ustalania terminu. Chyba że za dwa-trzy dni zbierze się taką 3-4 terminami z największą ilością głosów i będzie można głosować tylko na jedną
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Taki jest plan, wezmę 3 terminy, które najbardziej pasują i wtedy znowu zagłosujemy. W tej chwili niech ta stoi tak jak jest. Tutaj mamy stwierdzić ile maksymalnie osób się będzie chciało zjawić.
Dlatego też prośba, osoby które chcą jechać na zlot - wybierzcie kilka dat w ciągu najbliższych 3 dni.
Dlatego też prośba, osoby które chcą jechać na zlot - wybierzcie kilka dat w ciągu najbliższych 3 dni.
Ja w tym roku mam urlop w czerwcu, więc w sumie potem pasuje mi każdy termin.
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
DemokracjaSithFrog pisze:Dżizaz, tylko nie wrzesień
U mnie za to lipiec kategorycznie odpada. Sierpień i wrzesień FTW .
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
- Counterman
- Waniaaa!
Z lipca ja też odpadam, ślub mam. Na dodatek swój, to wypada się pojawić.
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
Miesiąc miodowy na zlocie FSGK ?
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
- Counterman
- Waniaaa!
Miesiąc miodowy będę miał dopiero w kwietniu 2017, ale gdzieś wyskoczymy w lipcu.
IRON MAIDEN are KINGS
Hm, we wrześniu to może i ja bym dał radę. Lipiec-sierpień odpada.
Since 2001.
Ja we wrześniu raczej odpadam.
Fajnie by było gdyby głosowaly osoby które na pewno pojadą, bo potem będzie tak że wygra termin przegłosowany przez tych którzy "może jeszcze by dali radę", a ostatecznie zlotu nie będzie bo jak przyjdzie co do czego to nie będzie chętnych.
Fajnie by było gdyby głosowaly osoby które na pewno pojadą, bo potem będzie tak że wygra termin przegłosowany przez tych którzy "może jeszcze by dali radę", a ostatecznie zlotu nie będzie bo jak przyjdzie co do czego to nie będzie chętnych.
Ja dałem chyba lipiec i na pewno sierpień. Poza koncertami nie mam w tym okresie nic (czyli odpada 3 lipca i chyba 27 sierpnia). Wrzesień odpada kompletnie, bo mam urlop, a potem ślub siostry.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
ja nie wiem - dziś pierwszy dzień w nowej robocie byłem... więc nie umiem nic powiedzieć póki co.
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Dlatego zrobienie tego tematu było istotne dla możliwości zrobienia jakiegokolwiek zlotu. Bo znowu wszyscy wszystko będą mieli pozajmowane. Dlatego szukamy terminu gdzie przynajmniej te 8-10 osób przyjedzie. Ogólnie w czwartek po południu zrobię nowy temat z wybranymi 3 (przynajmniej) datami, które pasują największej ilości osób. W wypadku kiedy będziemy np. mieli 6 dat na drugim miejscu, wtedy sprawdzę temat i postaram się wybrać pulę z różnych miesięcy i takich gdzie nie ma osób "o tego akurat weekendu nie mogę".
Generalnie jeśli będzie to lipiec lub nawet sierpień, to trzeba będzie szybko załatwiać sprawę, bo w tym czasie zawsze jest wszystko pozajmowane i trzeba będzie liczyć na trochę szczęścia z domkami. Jeśli wygra wrzesień, to wtedy będziemy mogli spokojniej wybrać weekend chyba. Tak czy inaczej, widzę że ogólny trend to podział że jedni sierpień, drudzy wrzesień. Mnie akurat pasuje wszystko raczej, chociaż we wrześniu liczę że jakoś wyskoczę na tydzień do Szkocji pozwiedzać (chociaż tak to planuję jakbym nic nie robił, to pewnie nie pojadę).
Generalnie jeśli będzie to lipiec lub nawet sierpień, to trzeba będzie szybko załatwiać sprawę, bo w tym czasie zawsze jest wszystko pozajmowane i trzeba będzie liczyć na trochę szczęścia z domkami. Jeśli wygra wrzesień, to wtedy będziemy mogli spokojniej wybrać weekend chyba. Tak czy inaczej, widzę że ogólny trend to podział że jedni sierpień, drudzy wrzesień. Mnie akurat pasuje wszystko raczej, chociaż we wrześniu liczę że jakoś wyskoczę na tydzień do Szkocji pozwiedzać (chociaż tak to planuję jakbym nic nie robił, to pewnie nie pojadę).
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Przypominam, że do jutra do 18 (około) można głosować / zmienić swój głos, później zrobię drugą ankietę.
(chyba w sumie już się zgłosiłem do organizacji, ale jeśli ktoś będzie chciał pomóc i również się zaangażować później przy załatwianiu miejscówki, to zapraszam)
(chyba w sumie już się zgłosiłem do organizacji, ale jeśli ktoś będzie chciał pomóc i również się zaangażować później przy załatwianiu miejscówki, to zapraszam)
Jeśli to będzie w tej miejscówce co pokazałem, to oczywiście mogę pomóc, bo będzie mi bliżej niż Tobie z Łodzi w razie czego.
Ja robię trzecie podejście Chciałbym żeby się udało, chociaż mam taką obawę, że na tyle wypadłem z tematów, że byłym takim ufo, które nic nie kuma (ale nic nie spierdole ani nie połamie jak co poniektórzy przysięgam)
Weźmiesz te kapcie co na Pyrkon i będzie dobrzekoobik pisze:Ja robię trzecie podejście Chciałbym żeby się udało, chociaż mam taką obawę, że na tyle wypadłem z tematów, że byłym takim ufo, które nic nie kuma (ale nic nie spierdole ani nie połamie jak co poniektórzy przysięgam)
Najpierw , ale potem przypomniałem sobie...SithFrog pisze:Weźmiesz te kapcie co na Pyrkon i będzie dobrzekoobik pisze:Ja robię trzecie podejście Chciałbym żeby się udało, chociaż mam taką obawę, że na tyle wypadłem z tematów, że byłym takim ufo, które nic nie kuma (ale nic nie spierdole ani nie połamie jak co poniektórzy przysięgam)
Sith, Kapcie to nasz ąę Dra'gon
..auć!
Justsi - zmieniasz ankietę?
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Fuk, miałem zrobić. Ale prawie w domu mnie nie ma. Dobra, spróbuję z komórki teraz :p