genialne i specjalnie dla Voo
![:cool: :cool:](./images/smilies/8.gif)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Czemu nie, pokaż co potrafiszTurtles pisze:Wyższa Szkoła jazdy.... Jakieś wyzwanie może?
No kumpela co mi podesłała też opisała, że staroć. Jakoś mnie ominęło.Pquelim pisze:słuchalem tego w gimnazjum
+1Turtles pisze:4 minuty wytrzymałem. 4 minuty, których nikt mi nie odda. Mogłem je poświęcić na przeglądanie 9gaga....
Pomogę! Możesz powiedzieć: jakiś czas temu było, Żaba dawałLarofan pisze:nie wiem co mam powiedziec *pokerface*
Słusznie, słusznie. A Thim wygrał swoim komentarzemPiccolo pisze:Ufff czuję tu heheszki podszyte oskarżeniami.
w zasadzie.. dobrze ze kobietPquelim pisze:kobiet
Ale o co, sam byś pociągnął, czy boli Cie dupa, że jakaś Ingrid woli czarnego fiuta od Twojego?Pquelim pisze:to jest plakat z oficjalnej kampanii promującej bezpieczny seks oralny w myśl postępowej idei równouprawnienia kobiet klekających przed czarnymi drągami
takiego klimatu na tym forum nie było nigdy. Piotro, weź proszę spasuj, bo gdybym chciał poczytać gównotrolii, to bym wszedł na onet.Ale o co, sam byś pociągnął, czy boli Cie dupa, że jakaś Ingrid woli czarnego fiuta od Twojego?