Razorblade pisze:Nie stosuj manipulacji.
Jeszcze mi napisz, że jestem jak GW, albo żebym czytał ze zrozumieniem.Razorblade pisze:Masz tutaj powtorke ktora nie manipuluje
Moderatorzy: boncek, Zolt, Cherryy
Razorblade pisze:Nie stosuj manipulacji.
Jeszcze mi napisz, że jestem jak GW, albo żebym czytał ze zrozumieniem.Razorblade pisze:Masz tutaj powtorke ktora nie manipuluje
Nie zgadzam się. To znaczy być może Guardiola nie odniósł spodziewanych sukcesów przez trzymanie się tiki-taki (chociaż nie wiem czy półfinał LM trzy razy z rzędu to słaby wynik), ale nie dlatego przegrał z Atletico. Przecież to nie było tak, że Bayern przegrał, bo tylko rozgrywał piłkę i nie miał sytuacji. Miał i to dużo, ale zabrakło skuteczności (choćby Lewandowski powinien zdobyć jeszcze przynajmniej jedną bramkę do tego karny Mullera). Zresztą ostatnie pół godziny to nie byłą tiki-taka.SithFrog pisze:
Po trzecie zgadzam się z Pq. Guardiola jest uczepiony swojej filozofii i nie ewoluuje. Tyle razy dostał w mazak i nadal nic nie zmienia. Okazuje się, że rację mieli ci, co mówili, że bez Messiego nie będzie tak kolorowo. No i nie jest.
no myślę, że zdecydowanie nie odniósł. trzy półfinały z rzędu - ok, ale przejął tryumfatora tych rozgrywek i Mistrza Niemiec - ponoć miał stworzyć hegemona na latagrel3gargamel pisze:To znaczy być może Guardiola nie odniósł spodziewanych sukcesów przez trzymanie się tiki-taki (chociaż nie wiem czy półfinał LM trzy razy z rzędu to słaby wynik),
Bo była, tak do 2010grel3gargamel pisze:Oglądając wczorajszy mecz i grę City przypomniałem sobie jak mi wmawiano, że liga angielska jest najlepsza na świecie
Oj tak, tak tak. To będzie orka na ugorzegrel3gargamel pisze:Chociaż prawdziwa weryfikacja Guardioli nastąpi teraz, bo trudno uznać, nawet pomimo półfinału LM, że do City przyjdzie na gotowe
Zgadzam się, że zmiany idiotyczne, a Vazquez to akurat główny winowajca bramki dla AtleticoPquelim pisze:trzymanie wyniku przez ZZ było idiotycznym błędęm, podobnie jak przeprowadzone zmiany oprócz Lucasa...