![:) :)](./images/smilies/1.gif)
Niemcy, Ukraina, Polska, Irlandia Północna
Niby całkiem dobrze się ułożyło, ale każdy kto pamięta poprzednie turnieje ten wie, że już nie raz mieliśmy "łatwą grupę"
![;) ;)](./images/smilies/2.gif)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Cherryy
+1SithFrog pisze:Jak nie pokpią startu to powinniśmy zagrać o awans z Ukrainą. Jeden punkt z Dojczami uznam za sensację i wielki sukces.
Już nie mówiąc o Ekwadorze w 2006... Teneiro....Delgado...Crowley pisze: Tylko żeby nie było z tym startem jak w Korei i w Niemczech. Też mieliśmy mieć łatwego rywala na początek.eństw.
This.grel3gargamel pisze:Niemcy i 3 solidne drużyny na podobnym poziomie. Do przejścia, ale łatwo nie będzie
Ja też mam taki plan. Gorzej będzie jak mecze będą rozgrywane bez udziału publicznościHalaster pisze:A ja jadę na Polska - Ukraina!
Czyli generalnie w stylu Polszmatu. Januszu płać za emocje, a jak nie to oglądaj sobie Islandia-Austria. Wpienia mnie to niemożliwie, ale warunki rynkowe są jasne. Wiele zalezy od ceny dodatkowych kanałów - klasyczne ppv charakteryzuje się tym, że nie jest specjalnie drogie. U Solorza jednak przeważa mentalność dusigrosza, więc pewnie ze dwie stówki zaśpiewają. Jeżeli mniej, to możliwe że odżałuje i się szarpnę. Jak nie, to zawsze pozostaną weeb.tv i inne wynalazki.Na głównym kanale Polsatu zobaczymy bez opłat:
Francja - Rumunia (mecz otwarcia), Albania - Szwajcaria, Polska - Irlandia Płn., Hiszpania - Czechy, Austria - Węgry, Rosja - Słowacja, Niemcy - Polska, Włochy - Szwecja, Belgia - Irlandia, Rumunia - Albania, Rosja - Walia, Ukraina - Polska, Islandia- Austria, cztery wybrane mecze 1/8 finały oraz wszystkie ćwierćfinały, półfinały, a także finał.
W Polsat Sport 2 i Polsat Sport 3 pokazane zostaną:
Anglia - Rosja, Walia - Słowacja, Niemcy - Ukraina, Turcja - Chorwacja, Irlandia Płn. - Szwecja, Belgia - Włochy, Portugalia - Islandia, Rumunia - Szwajcaria, Francja - Albania, Anglia - Walia, Ukraina - Irlandia Płn, Czechy - Chorwacja, Hiszpania - Turcja, Islandia - Węgry, Portugalia - Austria, Szwajcaria - Francja, Słowacja - Anglia, Czechy - Turcja, Irlandia Płn. - Niemcy, Chorwacja - Hiszpania, Włochy - Irlandia, Węgry - Portugalia, Szwecja - Belgia i cztery mecze 1/8 finałów.
Polszmata jest dla mnie Polszmatą od czasu MŚ w siatkówce.Pquelim pisze: Czyli generalnie w stylu Polszmatu. Januszu płać za emocje, a jak nie to oglądaj sobie Islandia-Austria.
Socjalizm się załączył koledzezodi pisze:Polszmata jest dla mnie Polszmatą od czasu MŚ w siatkówce