E3 2014
Re: E3 2014
O kurwa Battlefront 3 wyglada niesamowicie!
Kanadyjski akcent jest absolutnie wyjatkowy
Straciłem zaufanie do Bioware po DA2, ale trójka wygląda obłędnie..
Szkoda tylko ze same krajobrazy, zobaczylbym cokolwiek z gameplaya - pozostaje miec nadzieje na gameplaye z targów.
Szkoda tylko ze same krajobrazy, zobaczylbym cokolwiek z gameplaya - pozostaje miec nadzieje na gameplaye z targów.
MAAASSS EFFEEEECT!!!
No i nowe IP - mega
Simsy na scenie, jest czas zeby pisac
Mass Effect wyglada niezle, szkoda ze nic nie powiedzieli o nowym IP. Ciesze sie, ze eksploatują zajebiste uniwersum (w przeciwienstwie do obrzydliwie nudnego Fereldenu), mam nadzieje ze pojawia sie takie wyraziste postacie jak Garrus czy Thane..
edit - jezu te simsy to jakas totalna masakra, po Battlefroncie i Bioware zjebali jak tylko sie da! Dziwie sie ze na imprezie dla hardkorów pokazują taką kiszkę (w dodatku w tak chujowy sposob).
Mass Effect wyglada niezle, szkoda ze nic nie powiedzieli o nowym IP. Ciesze sie, ze eksploatują zajebiste uniwersum (w przeciwienstwie do obrzydliwie nudnego Fereldenu), mam nadzieje ze pojawia sie takie wyraziste postacie jak Garrus czy Thane..
edit - jezu te simsy to jakas totalna masakra, po Battlefroncie i Bioware zjebali jak tylko sie da! Dziwie sie ze na imprezie dla hardkorów pokazują taką kiszkę (w dodatku w tak chujowy sposob).
UFC juz wszyscy widzieli, jest nawet demko - kolejna kupa IMHO.
Bruce Lee na ekranie. UFC, fajnie zanimowali mięśnie. Walka, zawodnicy się macają, super ciekawe.
Blah blah lyzwy fizyka i duzo lodu
Jak sportowki maja zajac kolejne 15 minut to chyba sobie odswieze powtorki z M$
Czyżby Need for Speed nowy? Criteriongames, jakieś helikoptery. Dużo lania wody, na razie nic o grze. Był jakiś konkret? Bo mi się zerwał stream.
Ciekawy racer, mozesz sie scigac praktycznie wszystkim (poza samochodami ) - z pierwszych ujec wyglada na to ze premiera w okolicy 2019
Pokazali ze beda skutery, helikoptery, skydyving, lotnie, motorowki, samoloty itd
Edit - a no i wszystko w FPP
Teraz NFL - zzzzZzzzZzzzzz
Edit - a no i wszystko w FPP
Teraz NFL - zzzzZzzzZzzzzz
Ostatnio zmieniony 9 czerwca 2014, o 21:31 przez Halaster, łącznie zmieniany 1 raz.
Moba - geeez czy moze byc nudniej?
Ekstra - Mirror's Edge!
Wyglada swietnie, tylko na razie same wizolowane kawalki dachow - chcialbym zobaczyc ten otwarty swiat o ktorym tyle mowili.
Co druga gra ma podpis conceptual prototype, czyli pewnie są to target rendery. Swoją drogą dużo lania wody jest w tej konfie EA.
Fifa 15. Boisko wygląda zajebiście, normalnie widać źdźbła trawy. Oczywiście tradycyjna gadka o inteligentnych emocjach i rewolucyjnej fizyce. I oczywiście wszystko jest fundamentally changed.
Czy oni mówili o Poznaniu, czy coś się przesłyszałem?
Czy oni mówili o Poznaniu, czy coś się przesłyszałem?
Trzeba ten topic przenieść do O grach chyba.
Co do konferencji na E3 - parę fajnych rzeczy było. Project Spark mi się podoba. Tomb Raider był OK, aczkolwiek remake mnie na kolana nie rzucił (dobra gra, dużo lepsza od kilku ostatnich tytułów z serii, ale nic więcej), więc nie oczekuje tego z wypiekami na twarzy. Mass Effect przegapiłem. CD Projekt zrobił wszystko na odwrót. Na własnym pokazie rzucili trailer, a na konfie MSoftu dali fragment gameplaya. Fajny, ale za krótki i niezbyt tu pasował.
Co do konferencji na E3 - parę fajnych rzeczy było. Project Spark mi się podoba. Tomb Raider był OK, aczkolwiek remake mnie na kolana nie rzucił (dobra gra, dużo lepsza od kilku ostatnich tytułów z serii, ale nic więcej), więc nie oczekuje tego z wypiekami na twarzy. Mass Effect przegapiłem. CD Projekt zrobił wszystko na odwrót. Na własnym pokazie rzucili trailer, a na konfie MSoftu dali fragment gameplaya. Fajny, ale za krótki i niezbyt tu pasował.
Ostatnio zmieniony 9 czerwca 2014, o 21:43 przez DaeL, łącznie zmieniany 1 raz.
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
Nie zwrocilem uwagi, moze chrapalem - gram w te fife ale tylko z ludzmi - ogolnie nuda.
O, jest i nowy Battlefield z policjantami. Damn, stream się zjebał. WTF?! Dobra, działa. Hardline multiplayer, czyli cops vs thieves. Bardzo mocno sfabularyzowana, nie spodziewałem się tego. Graficznie trochę słabo, ale rozpierducha niezła.
Jest i Hardline - wyglada niezle, rozgrywka jest bardzo ciekawa - ale pytanie jak bedzie z respowaniem.
Mi to przypomina Enemy Territory - a to bardzo dobrze.
Mi to przypomina Enemy Territory - a to bardzo dobrze.
Level jest gigantyczny, mnostwo skryptow - ciekawe ile takich mapek bedzie bo to poki co bardzo imponujace.
Beta tylko na PC i PS4 - wyglada na to, ze XONE poki co nie wyrabia
edit - no i 1080p 60fps
Czyli XONE spokojnie sobie poradzi, najwyzej w nizszych ustawieniach - w takim razie Sony ladnie zabuliło w odpowiedzi na Titanfall.
edit - no i 1080p 60fps
Czyli XONE spokojnie sobie poradzi, najwyzej w nizszych ustawieniach - w takim razie Sony ladnie zabuliło w odpowiedzi na Titanfall.
Ostatnio zmieniony 9 czerwca 2014, o 21:55 przez Halaster, łącznie zmieniany 1 raz.
Ueee a gdzie jest DLC do Titanfall? Nowe tryby?
Słaba ta konfa była. Dużo lania wody, mało konkretów. Zupełnie jak Nintendo rok temu chyba.
Prawde mowiac pierwsze 15 i ostatnie 5 minut mnie zainteresowaly, reszta to jednak kupa.
Division wyglada super, ale po tym co zrobili z Watch Dogs idę o zakład, że to nie jest ostateczna rozgrywka - będzie dużo, dużo gorzej.
Jedna konkluzja po dwóch pierwszych konferencjach - coop, coop i jeszcze troche coopa. Z jednej strony nie mam nic przeciwko kooperacji, ale do chyba wszystkich pokazanych dziś gier należy dodać jeszcze jedno określenie - online coop.
Nie wiem czy to znaczy, że nie jestem modelowym graczem, że twórcy naprawdę mają graczy za internetowe odludki, ale szczerze mówiąc bardzo mnie to martwi. Z moich "rzeczywistych" znajomych i przyjaciół może jedna, maks dwie osoby kupi jeszcze konsole - dodatkowo nikt nie ma czasu żeby się umawiać online, bo każdy ma pracę, rodziny, dziewczyny, żony itd.
Jak już wyłapie sie trochę wolnego od tego wszystkiego to przeciez trzeba wyjść z domu, bo inaczej zaraz znowu cie to dorwie Dlatego to czego bym chciał to gry local coop - tyle zajebistych tytułów kooperacyjnych się pojawiło - Fable, Evolve, Hunt, Hardline, Sunset Overdrive, Destiny, Assassins Creed, Division itd. itp. Nie wiem czy zagram w którąkolwiek z tych gier w coopie, bo granie z obcymi ludzmi w takie rzeczy traci sens. Czy lokalny coop to tylko te żenujące sportówki od EA?
Druga refleksja to ogromna liczba strzelanek online - samo EA wydaje teraz conajmniej 4 - Battlefront, Battlefield, Battlefield Hardline i Titanfall, a przecież jest ich więcej - Destiny, Halo, Sunset Overdrive etc. Naprawdę tyle osob w to gra? Przeciez jak ktos nasuwa w jedną z nich, to nie bardzo ma czas na inną, a w koncu tworcom powinno zalezec na tym by gracze kupowali nowe gry, a nie katowali rok jeden tytul.
Zreszta dodajmy do tego to koszmarne MOBA i wychodzi na to, że dziś poza Witcherem, grami Bioware i Simsami nie wyszło praktycznie nic ciekawego i prawdziwie singlowego.
Nie wiem czy to znaczy, że nie jestem modelowym graczem, że twórcy naprawdę mają graczy za internetowe odludki, ale szczerze mówiąc bardzo mnie to martwi. Z moich "rzeczywistych" znajomych i przyjaciół może jedna, maks dwie osoby kupi jeszcze konsole - dodatkowo nikt nie ma czasu żeby się umawiać online, bo każdy ma pracę, rodziny, dziewczyny, żony itd.
Jak już wyłapie sie trochę wolnego od tego wszystkiego to przeciez trzeba wyjść z domu, bo inaczej zaraz znowu cie to dorwie Dlatego to czego bym chciał to gry local coop - tyle zajebistych tytułów kooperacyjnych się pojawiło - Fable, Evolve, Hunt, Hardline, Sunset Overdrive, Destiny, Assassins Creed, Division itd. itp. Nie wiem czy zagram w którąkolwiek z tych gier w coopie, bo granie z obcymi ludzmi w takie rzeczy traci sens. Czy lokalny coop to tylko te żenujące sportówki od EA?
Druga refleksja to ogromna liczba strzelanek online - samo EA wydaje teraz conajmniej 4 - Battlefront, Battlefield, Battlefield Hardline i Titanfall, a przecież jest ich więcej - Destiny, Halo, Sunset Overdrive etc. Naprawdę tyle osob w to gra? Przeciez jak ktos nasuwa w jedną z nich, to nie bardzo ma czas na inną, a w koncu tworcom powinno zalezec na tym by gracze kupowali nowe gry, a nie katowali rok jeden tytul.
Zreszta dodajmy do tego to koszmarne MOBA i wychodzi na to, że dziś poza Witcherem, grami Bioware i Simsami nie wyszło praktycznie nic ciekawego i prawdziwie singlowego.
Tylko ja jedyny zazdroszczę nowego Phantom Dusta xboxowcom? :<
Czytam sobie relacje z E3 w różnych serwisach Wszędzie pełno Dragon Age: Inquisition, prawie nigdzie nie widać Witchera. Naprawdę skopali ten krótki pokaz. Takie gameplaye daje się za kulisami. Na E3 powinni rąbnąć trailerem.
Poza tym drobna refleksja odnośnie konfy EA - fajnie, że mają betę nowego Battlefielda, ale rodzi się jedno pytanie: czy oni w ogóle zamierzają doprowadzić BF4 na PC do stanu grywalności, czy już sobie odpuścili?
Poza tym drobna refleksja odnośnie konfy EA - fajnie, że mają betę nowego Battlefielda, ale rodzi się jedno pytanie: czy oni w ogóle zamierzają doprowadzić BF4 na PC do stanu grywalności, czy już sobie odpuścili?
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
is there anybody out there?
czy tylko ja oglądam konferencję sony?
czy tylko ja oglądam konferencję sony?
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...