![:D :D](./images/smilies/3.gif)
![:> :>](./images/smilies/chytry_na.gif)
Mój wyścig finałowy Peugeotem 207 S1600 na poziomie trudności clubman czyli drugim od dołu. Są jeszcze 3 w górę. Cały czas siedzą mi na ogonie.
Nie wiem. W sensie nic nie ruszałem od instalacji, wieczorem zobaczę jakie mam ustawienia.Kalten pisze:No ładnie, cały oes "na zielono". Włączałeś asysty?
To jakby co to napisz mi najpierw priva, ok?SithFrog pisze:Dostałem DiRT Rally na urodziny, ale chyba się nie polubimy. W sensie gra wygląda zajebiście, ale jest też zajebiście wymagająca. Ciężko skończyć wyścig bez rolowania. Dla fanów realizmu orgazm, ale ja nie mam tyle czasu na granie, żeby szlifować skilla. Może będę niedługo sprzedawał. Stay tuned
Powiedział ten, który jeździ na automacieSithFrog pisze:Kalten, nie jeździsz z kamerą ze środka?Phi!
Brzmi jak opis prawdziwych zawodów w rallycrossieKalten pisze:Na niższych poziomach trudności jeszcze można wytrzymać, ale na wyższych (czyli np. w tych mistrzostwach FIA) czasem miałem wrażenie, że ścigam się on-line z jakimiś idiotami. W ogóle nie zwracają na mnie uwagi tylko się pchają, na zakrętach nie raz mnie obróciło.
Ehhh zagrałbym w takiego Motorstorma na obecnej generacjiVoo pisze:W czerwcu wychodzi nowy, "zwykły" DIRT. Ma być rallycross i więcej torów niż w Rally, będą buggy, ciężarówki, crosskarty i inne cuda. Coś w stylu części z gymkhaną. Jak dla mnie bomba bo będzie przystępniejsze od Rally.