Mam nadzieję, że wybaczycie trochę moje przynudzanie w ramach kartki z kalendarza. Na szczęście to trwa mniej niż dwie minuty. Potem się rozkręcamy.
A pod koniec podcastu - niespodzianka
![:) :)](./images/smilies/1.gif)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Spoko-loko. Przechodzimy w tryb dwutygodniowy. Chyba, że będzie jakieś super-ważne wydarzenie do omówienia. Za tydzień podcast jest, ale za dwa tygodnie - przerwa.LLothar pisze:Nie nadążam słychać tego wszystkiego
Mieć to ma na pewno, ale nadal decyzja o wycofaniu się z jednego ze sklepów jest mocno słaba. Zapewne bardziej chodzi o brak zabezpieczeń na GOGu, ale bez jaj, Steam jako zabezpieczenie padł już dawno temu.boncek pisze:Przypuszczam, że Steam ma po prostu większy userbase, stąd takie decyzje.
Nie ma problemu. I oczywiście masz rację mówiąc, że historię Tetrisa potraktowałem trochę po łebkach, stosując różne uproszczenia. Zależało mi, żebyśmy nie spędzali na karcie z kalendarza zbyt wiele czasu. To miał być podcast o konferencji CD Projekt RED. Dlatego w ciągu 90 sekund opisałem - wydaje mi się że dość obrazowo - że Tetris był bardzo ważną i popularną grą, że z prawami autorskimi do Tetrisa były niesamowite jaja, i że sprawa została rozstrzygnięta dopiero w 2001. Wydaje mi się, że było OK.boncek pisze:A co do podcastu, to tradycyjnie się poprzyczepiam. ;p
Tak. I została mi po tym CD number 1, CD number 2 jest MIA.Turtles pisze:Original War? Tej gry nie było sto lat temu w ŚGK?
Oczywiście, że tak 11/2002.
Ten odcinek jest krótszy - tylko pół godziny. Od następnego odcinka postaramy się celować w 45 minut, i zwolnimy tempo - wyjąwszy szczególne wypadki podcast będzie raz na 2 tygodnie.te podcasty wychodza szybciej niz nadazam je sluchac wyszarpanie pelnej godziny to nie takie hopsiaraz!