Jeszcze ciekawostka - sredni czas ladowania strony glownej spadl z srednio kilku sekund do zera

Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Czyli zakrzywia czasoprzestrzeń... jak miłość?Cherryy pisze:Ładuje się w zero czasu.
Blargh, jestem skrzywiony, bo też o tym pomyślałem.Matthias[Wlkp] pisze:Powinno być, że czas ładowania dąży do zera z prawej strony.
Nie jesteś skrzywiony. To wszyscy inni są skrzywieni... Polibuda Master RaceCounterman pisze:Blargh, jestem skrzywiony, bo też o tym pomyślałem.Matthias[Wlkp] pisze:Powinno być, że czas ładowania dąży do zera z prawej strony.
co boncek zinterpretował jakoZłamanego grosza Wam nie dam!
Miałem więc dwa wyjścia:Wyraziłeś/aś chęć partycypacji w Wielkim Przedłużeniu Domeny i Serwera FŚGK 2015
Sugerujesz, że już nie mogłem wyjść na chuja?Razorblade pisze:2:
Ja nic nie sugeruje. Nie nestem KaczkaThimGrim pisze:Sugerujesz, że już nie mogłem wyjść na chuja?Razorblade pisze:2:
W takiej sytuacji niesugerowanie niczego też jest sugerowaniem. Za daleko to zaszło żeby wycofywać się ze swoich sugestii.Razorblade pisze:Ja nic nie sugeruje. Nie nestem KaczkaThimGrim pisze:Sugerujesz, że już nie mogłem wyjść na chuja?Razorblade pisze:2:
Nie wszystkich udało mi się rozszyfrować, więc wrzucam tak jak widzicie.1. Matthias (PayPal)
2. Turtles (PayPal)
3. Dominick (PayPal)
4. Piotroslav
5. Thimgrim
6. Yggor
7. KR_Herman
8. D_W
9. Stalker x2
10. Pain
11. Llo
12. Gregor
13. Batton
14. Kwik
15. Jutsi
16. Larofan
17. Zolt
18. MARCIN N.
19. PAWEŁ Ł.
20. Dael
21. Rzr
22. MICHAŁ L.
23. Sobies
24. Alexandretta
25. Hat
26. Voo
27. KONRAD W.
28. PIOTR ANDRZEJ D.
29. Counterman
30. Skoob
31. Dogy
32. Wiśnia
33. Grzegorz J.
34. snt
35. MARCIN J.
36. Sithfrog
To sem ja!boncek pisze:
34. JERZY M.
Poprzednio zrzucaliśmy się w ponad 30 osób, teraz pewnie będzie tego ze 20. Można też wystosować apel do fanów Teorii, faktycznie zrobić jakiegoś PayPala czy Patreona.Serwer chyba potrzebujemy "active pro" - najnizszy jaki daje nieograniczona liczbe polaczen z baza mySQL