Luźny I
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
- Ptaszor
- zielony
- Lokalizacja: Forum SGK dodaje mi otuchy, gdy brakuje mi jej w czasie dnia.
Re: Luźny I
Gratulacje!
Co to za program antywirusowy?
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
pewnie avastPtaszor pisze:Gratulacje!
Kaspersky Internet Security na trzy kompy na rok. Na allegro chodzi za około 110 PLN. Może ktoś chce kupić?Dragon_Warrior pisze:pewnie avastPtaszor pisze:Gratulacje!
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
eee to bida choć NODa wam mogli dać
graty piter, super występ!
edit: i jeszcze ten uśmieszek jak skazywał na śmierć kolejnych zawodników
edit: i jeszcze ten uśmieszek jak skazywał na śmierć kolejnych zawodników
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Dokładnie, możesz grać Piter następnego złoczyńcę w BondzieZolt pisze:edit: i jeszcze ten uśmieszek jak skazywał na śmierć kolejnych zawodników
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Blofeld znad Loary.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Tej, a zegarek Szwajcarski to Swatch czy lepiej?peterpan pisze:Kaspersky Internet Security na trzy kompy na rok. Na allegro chodzi za około 110 PLN. Może ktoś chce kupić?Dragon_Warrior pisze:pewnie avastPtaszor pisze:Gratulacje!
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Może spróbuj poszukać na Allegro?
E, to na bogato. Ale kiedyś dawali kuferki z krówkami albo michałkami - to był dopiero wypas.peterpan pisze:Kaspersky Internet Security na trzy kompy na rok. Na allegro chodzi za około 110 PLN.
BTW gratulacje. Myślałem, że Cię zagną pytaniem o zodiak
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
- Larofan
- Social Media Ninja
ja tez zglupialem przy zodiaku
gratulacje chociaz za fakt ze nie nacisnales pierwszy guzika przy pytaniu o niech moc bedzie z toba uwazam ze nalezy ci sie karna Loara w randze
gratulacje chociaz za fakt ze nie nacisnales pierwszy guzika przy pytaniu o niech moc bedzie z toba uwazam ze nalezy ci sie karna Loara w randze
- Counterman
- Waniaaa!
Kurwać też nie oglądałem! Ale wnoszę z kontekstu, że pełen sukces, obejrzę sobie potem.
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
sukces by był jak by bez mrugnięcia okiem pozdrowił "gejloga"
Tak, mimo, że Piter pisał, że pozdrowień nie było, to i tak poczułem się rozczarowany.
Since 2001.
Dzięki kapitanie Oczywisty, ale na allegro znalazłem tylko ten archiwalny linkDaeL pisze:Może spróbuj poszukać na Allegro?
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Ebay? Kilka gier sprowadziłem tą drogą, bo było taniej niż allegro.SithFrog pisze:Dzięki kapitanie Oczywisty, ale na allegro znalazłem tylko ten archiwalny linkDaeL pisze:Może spróbuj poszukać na Allegro?
Super Piter! Tylko dołączam się do pretensji, że zamiast powiedzieć "interesuję się nabijaniem postów na forum fsgk.pl" powiedziałeś coś zmyślonego
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
+1Gregor pisze:Super Piter! Tylko dołączam się do pretensji, że zamiast powiedzieć "interesuję się nabijaniem postów na forum fsgk.pl" powiedziałeś coś zmyślonego
Trochę dziwne porównanie bo o ile faktycznie u Gonciarza widać ból dupy to nie jest to jakiś strasznie hejtowy wpis a takie, jak widać po wpisie niżej, autorka Bloga/Vloga dostawała.
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
To co napisał Gonciarz przełożyło się na to, co masz w drugiej notce. Jak to ktoś ujął dobrze w komentarzach, to takie Pejowe "wiecie co z nimi zrobić" w wersji soft.
Fajnie, że ktoś się realizuje i dobrze zarabia robiąc filmy dla gimbazy, ale za tym idzie jakaś odpowiedzialność.
Fajnie, że ktoś się realizuje i dobrze zarabia robiąc filmy dla gimbazy, ale za tym idzie jakaś odpowiedzialność.
W sumie masz rację.
Gonciarz generalnie ma dwie strony vlogowania. Z jednej strony ma filmiki z Japonii, które podobno są całkiem dobre i, jak ktoś jest zainteresowany, można poznać trochę tego kraju a z drugiej właśnie gimbatargeted "Zapytaj beczkę" i inne tego typu i to chyba przy tym ma ból dupy straszny.
Gonciarz generalnie ma dwie strony vlogowania. Z jednej strony ma filmiki z Japonii, które podobno są całkiem dobre i, jak ktoś jest zainteresowany, można poznać trochę tego kraju a z drugiej właśnie gimbatargeted "Zapytaj beczkę" i inne tego typu i to chyba przy tym ma ból dupy straszny.
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
Oglądałem kilka jego filmów z Japonii i rzeczywiście fajne. Zapytaj beczkę już mi się tak nie podobały. Wydawało mi się że Gonciarz jest całkiem spoko, ale po tym wpisie dużo stracił w moich oczach
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Rozumiem frustracje, rozumiem reakcje. Normalka .
Moglby do nas wbic kiedys :<
Nie jesteśmy dla niego wystarczająco fajni. Poza tym chyba nie zniósłby panującej tutaj niepoprawności politycznej i ogólnego zprawaczeniaLLothar pisze:Rozumiem frustracje, rozumiem reakcje. Normalka .
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
O ile rozumiem frustrację (chociaż Gonciarz ma chyba trochę zbyt wysokie mniemanie o sobie i o swoim vlogu) to reakcję już nie. W sumie tak jak pisał Żaba, to takie Pejowe "Wiecie co z nim zrobić", nie oszukujmy się, nie bez powodu ten link wklejał (równie dobrze mógł napisać "przegrałem z filmikiem z dziećmi).
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Rozumiem != PopieramSithFrog pisze:Ciekawe.LLothar pisze:Rozumiem frustracje, rozumiem reakcje. Normalka .
Wiem, raczej ciekawi mnie dlaczego rozumiesz. Ja myślałem, że takie blogi/vlogi robi się dla ludzi albo dla siebie, a nie dla nagród. Fajnie być docenionym, ale jęczeć, że subiektywne jury wskazało kogoś innego i publicznie wytykać kogo. Słabo.
skoro on dostaje z tego kasę i ma biznes oparty na tych swoich filmikach, to pewnie chce, żeby wygrywały wszystko co się da. Logiczne.
Ale choćby na drugim krańcu świata, Polak zawsze będzie narzekał.
Ale choćby na drugim krańcu świata, Polak zawsze będzie narzekał.
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- LLothar
- A u nas w Norwegii
1. Prawie nikt nie robi bloga "dla siebie". Zawsze ostatecznym celem jest, zeby ktos ogladal i mu sie podobalo. Z tego czerpie sie satysfakcje.SithFrog pisze:Wiem, raczej ciekawi mnie dlaczego rozumiesz. Ja myślałem, że takie blogi/vlogi robi się dla ludzi albo dla siebie, a nie dla nagród. Fajnie być docenionym, ale jęczeć, że subiektywne jury wskazało kogoś innego i publicznie wytykać kogo. Słabo.
2. Tak wiec jak wiadomo, ze sie robi dla ludzi - dla innych. W przypadku tego konkursu jury mowi "Tej Gonciarz, ta kobitka, ktora subscrybuje mama, tata, babcia, 3 ludzi z przypadku i 15 botów to jednak jest lepsza niz Ty". Rozumiem, ze to irytuje. Rozumiem tez, ze taka frustracje czlowiek chce wydać na zewnatrz, dla ulgi, zeby inni napisali "Tej! Masz racje! Jestes lepszy!". Niestety Sie Lordareon nie zorientował, ze wyszło to bardzo słabo.
Tradycyjny przykład na to, ze nie zawsze ma sie racje, mimo iz ma sie racje
- Załączniki
-
- 10256687.jpg (67.27 KiB) Przejrzano 1541 razy
Generalnie rozumiem i zgadzam się częściowo LLo, ale...
"Zawsze ostatecznym celem jest, zeby ktos ogladal i mu sie podobalo. Z tego czerpie sie satysfakcje."
Fajnie, ludzie go oglądają, niech czerpie.
"W przypadku tego konkursu jury mowi "Tej Gonciarz, ta kobitka, ktora subscrybuje mama, tata, babcia, 3 ludzi z przypadku i 15 botów to jednak jest lepsza niz Ty"."
Nie, w przypadku tego konkursu jury mówi, że treści, które robi ta babka podobają się jury bardziej niż treści Gonciarza. To nie jest konkurs (chyba, że jest) na ilość subskrypcji, albo zajebisty bloga wyłonioną w formie ankiety wśród miliona ludzi. Ocenia Dereszowska, Vega i kij wie kto. Uznali, że dzieciaczki są fajniejsze i tyle. A Gonciarz między wierszami mówi: patrzcie jakie ja mam rzesze fanów, a oni wybrali jakieś pierdy o dzieciach, chuja się znają.
Kwestia klasy i zapanowania nad swoim ego
Ja na przykład nie mówię, że Jutsi jest chujowy, bo wygrał ze mną w Mortal kombat na zlocie*.
* - tylko oszukiwał i grał na kodach
"Zawsze ostatecznym celem jest, zeby ktos ogladal i mu sie podobalo. Z tego czerpie sie satysfakcje."
Fajnie, ludzie go oglądają, niech czerpie.
"W przypadku tego konkursu jury mowi "Tej Gonciarz, ta kobitka, ktora subscrybuje mama, tata, babcia, 3 ludzi z przypadku i 15 botów to jednak jest lepsza niz Ty"."
Nie, w przypadku tego konkursu jury mówi, że treści, które robi ta babka podobają się jury bardziej niż treści Gonciarza. To nie jest konkurs (chyba, że jest) na ilość subskrypcji, albo zajebisty bloga wyłonioną w formie ankiety wśród miliona ludzi. Ocenia Dereszowska, Vega i kij wie kto. Uznali, że dzieciaczki są fajniejsze i tyle. A Gonciarz między wierszami mówi: patrzcie jakie ja mam rzesze fanów, a oni wybrali jakieś pierdy o dzieciach, chuja się znają.
Kwestia klasy i zapanowania nad swoim ego
Ja na przykład nie mówię, że Jutsi jest chujowy, bo wygrał ze mną w Mortal kombat na zlocie*.
* - tylko oszukiwał i grał na kodach
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
A ja tak rzucę tylko:
HAPPY SAINT PATRICK'S DAY!
Cheers m8s, wychylcie dzisiaj szklaneczkę whiskey lub kufel piwa!
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Otóż to. Emocje biorą górę i się pisze coś, czego się potem żałuje.SithFrog pisze:Kwestia klasy i zapanowania nad swoim ego
Niby dzisiaj siłka... ale chyba jakiś stoucik np. Guiness wejdzie wieczorem .Jutsimitsu pisze:A ja tak rzucę tylko:
Llo, tylko on już naprawdę od lat powinien sobie zdawać sprawę jaką ma widownię, widać to zresztą po tym jak prowadzi "Zapytaj beczkę".
Była raz nawet sytuacja, że w komentarzach do jakiejś poważniejszej sprawy ludzie oczywiście rzucali komentarze mocno nie na miejscu, on nad tym ubolewał i dostał krótką odpowiedź "Jak celuje się publicznością w gimnazjum to dziw się takim komentarzom".
Plus tak jak mówię, dało się wyżalić i załatwić to absolutnie bez wskazywania "A przegrałem z TYM filmikiem". Serio pierwszy raz jest w internecie? Nie wiedział jak to się skończy?
stoucik np. Guiness wejdzie wieczorem .
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
wcześniej było "lub" czy muszę iść do okulisty?Piccolo pisze:stoucik np. Guiness wejdzie wieczorem .
Gamelog!
Bawiąc uczy, ucząc bawi.
Kalten
HAHA nigdy mi tego nie udowodnisz !
Bawiąc uczy, ucząc bawi.
Kalten
HAHA nigdy mi tego nie udowodnisz !
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Ja jutro z rana, ale na pewno dzisiaj napiję się piwa lub zanabędę whiskey i strzelę szklaneczkę (pewnie Tullamore albo Bushmillsa co by było tematycznie).Piccolo pisze:Niby dzisiaj siłka... ale chyba jakiś stoucik np. Guiness wejdzie wieczorem .
Aż się zastanawiam czy jednak siłki na jutro nie przesunąć bo trochę bez sensu siłka i piwo.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Dlaczego?Piccolo pisze: trochę bez sensu siłka i piwo.
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
Po wyjściu z siłowni powinno się raczej, w miarę szybko, zjeść coś (o ile kojarzę w miarę opartego na białku) żeby wyrabianym właśnie mięśniom trochę pomóc. Piwo (albo dwa bo wróciłem do domu ze Stoutem i Porterem ) raczej im nie pomoże . Ani kalorie z nim związane .
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Nie po to katuję mięśnie wysiłkiem przez półtorej godziny, żebyPiccolo pisze:Po wyjściu z siłowni powinno się raczej, w miarę szybko, zjeść coś (o ile kojarzę w miarę opartego na białku) żeby wyrabianym właśnie mięśniom trochę pomóc.
1)im jeszcze ułatwiać
2)sobie utrudniać
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"