Szafa Kiszczaka
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles, DaeL
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Re: Szafa Kiszczaka
http://fakty.interia.pl/raporty/raport- ... Id,2151227
IPN wszczął śledztwo ws. fałszerstwa dokumentów, które opublikował.
IPN wszczął śledztwo ws. fałszerstwa dokumentów, które opublikował.
Oj. Wałęsa sobie nagrabił. Teraz zostanie wezwany do prokuratury w charakterze świadka.
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Sie bedzie musial przygotowac, ustalić jakąś wersję wreszcie
Nie pójdzie. Jego może sądzić tylko ktoś równy jego wielkości więc najwyżej sąd ostateczny wchodzi w grę.
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Ktoś ma za dużo pieniędzy...
A czy przypadkiem ewentualne przestępstwo się zdziebko nieprzedawniło?
Jaja sobie robią?
Jaja sobie robią?
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Najlepszy komentarz na FB:snt pisze:Jest na sali lekarz?
FB powinien mieć opcję "Dodaj do jebniętych"
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
Dalej jestem przekonany, że Wałęsa był tym Bolkiem i większość dokumentów jest autentycznych...ale wyobraźmy sobie, że nie.
Czy jest w ogóle szansa, że ktoś uwierzy w grafologiczne mambo jumbo w tym momencie? I będzie już w ogóle jak ze smoleńskiem.
Bo z drugiej strony, wiemy co napisze wyborcza. Wyborcza jedzie na tym, że nikt się w treść nie zagłębia i pisze stara śpiewka, że tylko się złamał, że dawno, że nie nam dziś oceniać itp.
W ogóle ciekawe jest, że trzy pokwitowania są fałszywkami na pewno... więc po co Kiszczak trzymał je z oryginalnymi dokumentami?
Czy jest w ogóle szansa, że ktoś uwierzy w grafologiczne mambo jumbo w tym momencie? I będzie już w ogóle jak ze smoleńskiem.
Bo z drugiej strony, wiemy co napisze wyborcza. Wyborcza jedzie na tym, że nikt się w treść nie zagłębia i pisze stara śpiewka, że tylko się złamał, że dawno, że nie nam dziś oceniać itp.
W ogóle ciekawe jest, że trzy pokwitowania są fałszywkami na pewno... więc po co Kiszczak trzymał je z oryginalnymi dokumentami?
#sgk 4 life.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Well, może sam nie wiedział?
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
a skąd wiadomo, że są fałszywkami, coś przegapiłem?
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
Bo to pokwitowania z Biedronki.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Dokładnie o to mi chodziło, jak pisałem wcześniej, że jest to sprawa religijna. Fakty, faktami, ale i tak jedni będą wierzyć w jedno, a drudzy w drugie. Wszyscy już wiedzą, że albo Wałęsa był Bolkiem, albo Kaczyński się mści i wszystko fałsze.Turtles pisze:Czy jest w ogóle szansa, że ktoś uwierzy w grafologiczne mambo jumbo w tym momencie? I będzie już w ogóle jak ze smoleńskiem.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Ale, jak by to powiedzieć..., przecież nic się nie zmieniło poza tym, że kazda z sekt się powiększyła o ileśtam osób. A życie dalej toczy się swoim torem
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
http://m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105402, ... nosci.htmlsnt pisze:a skąd wiadomo, że są fałszywkami, coś przegapiłem?
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Niestety mam dostęp tylko do początku artykułu. Ale jeśli to Wyborcza podaje takie informacje to podchodziłbym do tego ostrożnie.
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
Wyborcza to gówno. Tylko Rzeczypospolita.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Ja bym tak nie narzekał na Wyborczą. W przyszłym tygodniu mają dać poradnik jak unikać inwigilacji ze strony służb. Mówię Wam, warto kupić i poczytać, naprawdę. I wlepka będzie z podsłuchującym Kaczyńskim. Tacy z nich bojowcy.
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Lecę na demonstrację. Ciao.
edit: byłem w WaŁęsie!
edit: byłem w WaŁęsie!
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Tymczasem czekamy na najnowsze doniesienia z Szafy Jaruzelskiego.
http://fakty.interia.pl/polska/news-ipn ... Id,2154156
http://fakty.interia.pl/polska/news-ipn ... Id,2154156
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Czuję się gorszy, w mojej szafie tylko ubrania i kot, a jedyna 'teczka llothara' może znajdować się tylko na politechnice i zawierać dość słabe rysunki
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Plany powstania III RP?LLothar pisze: a jedyna 'teczka llothara' może znajdować się tylko na politechnice i zawierać dość słabe rysunki
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Niech tam poszukają czegoś nt. śmierci małżeństwa Jaroszewiczów
Nie ma nowości, jest ekspertyza, że szafa Kiszczaka to oryginały, a nie fałszywki.Gregor pisze:Link z nowościami z szafy?
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Yup, prawdopodobienstwo ze Walesa to TW Bolek to obecnie >90%. Przypuszczam, ze sam Walesa, nawet jesli cos podpisywal, to dzis jest przekonany ze nic takiego nie mialo miejsca. To sie dzialo dawno, pamiec ludzka jest ulotna.
WHAAAAAAAAAAAAT?LLothar pisze:Przypuszczam, ze sam Walesa, nawet jesli cos podpisywal, to dzis jest przekonany ze nic takiego nie mialo miejsca. To sie dzialo dawno, pamiec ludzka jest ulotna.
co się dziwisz, przecież gość uważa, że tymi rękami rozmontował komunę w arcymistrzowskiej grze z Jaruzelskim. Po tylu latach może faktycznie być o tym przekonany.
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Larofan
- Social Media Ninja
jedni nie pamietaja co podpisali a inni ze 13 grudnia spali do poludnia
i są kurduplami, hihihihihihihi...Larofan pisze:jedni nie pamietaja co podpisali a inni ze 13 grudnia spali do poludnia
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Nie uwazasz, ze przy wielkosci ego Wałęsy połączonym z postępującym wiekiem takie cos moze miec miejsce? Ten czlowiek ma juz 73 lata.SithFrog pisze:WHAAAAAAAAAAAAT?LLothar pisze:Przypuszczam, ze sam Walesa, nawet jesli cos podpisywal, to dzis jest przekonany ze nic takiego nie mialo miejsca. To sie dzialo dawno, pamiec ludzka jest ulotna.
Mówisz o facecie, który pół życia poświęcił na kłamanie, kluczenie, niszczenie dowodów i szkalowanie ludzi, którzy albo znali prawdę, albo chcieli poznać. Naprawdę dorzucimy teraz demencję starczą, żeby go wybielić? Może jeszcze Parkinsona i nietrzymanie moczuLLothar pisze:Nie uwazasz, ze przy wielkosci ego Wałęsy połączonym z postępującym wiekiem takie cos moze miec miejsce? Ten czlowiek ma juz 73 lata.
A co to ma do rzeczy?Larofan pisze:jedni nie pamietaja co podpisali a inni ze 13 grudnia spali do poludnia
- Larofan
- Social Media Ninja
to ze oskarzanie o 'niepamietanie' jest bardzo wybiorczeSithFrog pisze:A co to ma do rzeczy?
jedni nie pamietaja co podpisali i sa wrogami narodu
a inni zapomnieli co robili 13 grudnia ale z cala pewnoscia uratowali polskosc
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Żabciu, nie wiem na co Ci nadepnąłem, ale dziwną masz reakcję. Przeciez nie chodzi tu o wybielanie, tylko wzmianke ze Walesa sam siebie juz mogl przekonac i tyle.SithFrog pisze:Mówisz o facecie, który pół życia poświęcił na kłamanie, kluczenie, niszczenie dowodów i szkalowanie ludzi, którzy albo znali prawdę, albo chcieli poznać. Naprawdę dorzucimy teraz demencję starczą, żeby go wybielić? Może jeszcze Parkinsona i nietrzymanie moczu
- Larofan
- Social Media Ninja
tru storyLLothar pisze:Walesa sam siebie juz mogl przekonac i tyle
istnieje takie zjawisko.. nie pamietam jak sie nazywa ale szczegolnie czesto wynika z jakiegos szoku, bardzo emocjonalnego wydarzenia kiedy w miare uplywu lat utwierdza sie w przekonaniu ze cos mialo miejsce/nie mialo miejsca mimo ze bylo inaczej
true.
miałem kiedyś (nie)przyjemność być wiceprezesem pewnej spółdzielni socjalnej i też utwierdzam się w przekonaniu, że pewnych rzeczy nie podpisałem.... teraz jest nowy zarząd i on może mnie tego przekonania pozbawić...
miałem kiedyś (nie)przyjemność być wiceprezesem pewnej spółdzielni socjalnej i też utwierdzam się w przekonaniu, że pewnych rzeczy nie podpisałem.... teraz jest nowy zarząd i on może mnie tego przekonania pozbawić...
Przepraszam, poniosło mnie.LLothar pisze:Żabciu, nie wiem na co Ci nadepnąłem, ale dziwną masz reakcję. Przeciez nie chodzi tu o wybielanie, tylko wzmianke ze Walesa sam siebie juz mogl przekonac i tyle.
...ale wiesz, że tu nie chodzi o to, że Wałęsa podpisał i ewentualnie nie pamięta?Larofan pisze:to ze oskarzanie o 'niepamietanie' jest bardzo wybiorczeSithFrog pisze:A co to ma do rzeczy?
jedni nie pamietaja co podpisali i sa wrogami narodu
a inni zapomnieli co robili 13 grudnia ale z cala pewnoscia uratowali polskosc
- Larofan
- Social Media Ninja
a o co?SithFrog pisze:...ale wiesz, że tu nie chodzi o to, że Wałęsa podpisał i ewentualnie nie pamięta?
O to ile osób niszczył i gnoił, żeby tylko to nie wyciekło. Tak w skrócie.
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
- Larofan
- Social Media Ninja
Przegapiłem jakiś post o dowodach na ten temat?
Przegapiłeś ostatnie 27 lat najwyraźniej. NevermindLarofan pisze:Przegapiłem jakiś post o dowodach na ten temat?
Czasem odnoszę wrażenie, że wg niektórych w ciągu ostatnich 27 lat w Polsce było gorzej niż za komuny - UBecy i eSBecy robili kariery, a opozycjoniści z czasów PRLu byli bardziej niszczeni niż w latach 45-89 Już nie mówiąc o sektach sędziów, samorządowców i wszystkich, którzy się akurat rządzącym aktualnie nie podobają.
Widzisz, a ja odnoszę wrażenie, że niektórzy uważają bardzo podobnie, z tym że dotyczy do ostatniego półtorarocza.zodi pisze:Czasem odnoszę wrażenie, że wg niektórych w ciągu ostatnich 27 lat w Polsce było gorzej niż za komuny - UBecy i eSBecy robili kariery, a opozycjoniści z czasów PRLu byli bardziej niszczeni niż w latach 45-89 Już nie mówiąc o sektach sędziów, samorządowców i wszystkich, którzy się akurat rządzącym aktualnie nie podobają.
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
- Larofan
- Social Media Ninja
dopiero po tym jak walesa wlasnymi rekami zabil naszego papieza (akta IPN mowi ze w watykanie byl figurant rosyjskiej maszyny propagandowej) oraz ukrecil glowe orlowie bielikowi sowieccy karierowicze mogli rozpoczac krypo rozbior rzeczypospolitejCzasem odnoszę wrażenie, że wg niektórych w ciągu ostatnich 27 lat w Polsce było gorzej niż za komuny - UBecy i eSBecy robili kariery, a opozycjoniści z czasów PRLu byli bardziej niszczeni niż w latach 45-89 Już nie mówiąc o sektach sędziów, samorządowców i wszystkich, którzy się akurat rządzącym aktualnie nie podobają.
Fajne wrażenie, ale co to ma wspólnego z tematem? Bo na pierwszy rzut oka nic. Na drugi też nie.zodi pisze:Czasem odnoszę wrażenie, że wg niektórych w ciągu ostatnich 27 lat w Polsce było gorzej niż za komuny - UBecy i eSBecy robili kariery, a opozycjoniści z czasów PRLu byli bardziej niszczeni niż w latach 45-89 Już nie mówiąc o sektach sędziów, samorządowców i wszystkich, którzy się akurat rządzącym aktualnie nie podobają.