Humor polityczny
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles, DaeL
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Re: Humor polityczny
Hahahahaha, no dobre, dobre.
grafik odkrył nowe tęgie piguły chyba
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Jestem lewakiem więc obowiązki mam lewackie.
Co rano, gdy wstaje, zaczynam od yogi, od czego serce krwawi Panu Jezusowi Chrystusowi - królowi Przenajświętszej Rzeczpospolitej. Mieszkam z mamą, bo jak każdy lewak jestem życiowym nieudacznikiem i nie potrafię into zdrowy kapitalizm. Gdy skończę ćwiczyć i umyję zęby, czy mróz czy słota, wsiadam na mój ukradziony jakiemuś uczciwemu obywatelowi rower, i jadę do jakiejś modnej kawiarni, gdzie jem wegańskie, bezglutenowe i organiczne śniadanie za miliony monet z zasiłku dla bezrobotnych który utrzymuje. "Mmm... nic nie smakuje tak dobrze, jak obrażanie papieża polaka - Świętego Jana Pawła II za pieniądze podatników" myślę sobie. Śniadanie popijam sojowym latte, wstrzykuje sobie w dziąsła marihuaninen i już jestem gotowy na resztę dnia.
Jadę więc do barbershopu, gdzie profesjonaliści po studiach z kulturoznawstwa bądź socjologii przycinają mój zarost tak, abym na pewno wyglądał na bezdomnego, dzięki czemu mogę pobierać tyle zasiłków ile mam ochotę z właściwie każdego możliwego tytułu. A tych, jak wszyscy wiedzą, wybór jest ogromny, gdyż, jak bym słyszał ze wszystkich stron, gdybym tylko nie tkwił w swojej lewackiej bańce, żyjemy w komunistycznym państwie rozdawnictwa wspomagającym nierobów. I cieszy to Marksa i Engelsa.
Po niszczących moją męskość zabiegach kosmetycznych, udaje się na jeden z wielu squatów jakie mamy w Warszawie, gdzie uczestniczę w warsztatach pod tytułem "Szkalowanie dobrego imienia Polski i Polaków". Warsztaty są oczywiście bezpłatne bo organizowane są za pieniądze od Sorosa. Dzięki nabytej za garść nieswoich szekli wiedzy, mogę rozpocząć właściwą część każdego dnia i każdej minuty, a więc zacząć rzeczywiście działać na szkodę mojej ojczyzny. Właściwe i na czasie w tym sezonie jest pomaganie wszelkiej maści islamskim fundamentalistom przebranych za tak zwanych 'uchodźców'. Odbieram więc tajny transport 'uchodźców' (każdego dnia przyjeżdżają nowi i niedługo, dzięki tajnemu układowi z imigrantami z Ukrainy będzie ich tu więcej niż Polaków) i pokazuje im wszystkie warte wysadzenia miejsca w Warszawie. W międzyczasie, aby jakoś się rozerwać, plujemy wspólnie na obrazki z Świętą Maryją Dziewicą Królową Polski i Józefem Piłsudskim.
Pożegnawszy się z moimi nowymi przyjaciółmi i przekazawszy ich ludziom z WSI którzy potajemnie działają na rzecz Nowego Rozbioru w zmowie z Angelą, Bronisławem i Władmirem, pora czas dla siebie. Jadę więc na Powązki zbezcześcić pamięć powstańców samą swoją tam obecnością. Jem też obiad. Mama zapakowała mi schabowego, ale depczę go tylko z pogardą dla kultu śmierci i Polski Walczącej. W zamian zjadam swoją potrawkę z jarmużu.
Popołudniu, w pobliskiej szkole podstawowej, w ramach zajęć pozalekcyjnych szerzę dżenderyzm wśród najmłodszych, aby zasiać zamęt w ich młodych główkach i zniszczyć ich polskość w zarodku. Robię to w porozumieniu (oczywiście tajnym) ze Związkiem Zawodowym Nauczycieli, który, jak każdy związek zawodowy, jest z założenia pro-PRL'owski i składa się wyłącznie z osób oderwanych od koryta, a w status wpisany ma jeden punkt: Antypolonizm. Jego głównym zadaniem jest promowanie dewiacji seksualnych. Wszystko zgodnie z tym jak chciał Lenin.
Wieczorem, zmęczony ciężkim dniem pełnym lewackich obowiązków, przed snem zdążę jedynie przeczytać trzymany zawsze pod poduszką Manifest Komunistyczny, który i tak znam na pamięć. Potem mogę zapaść w spokojny sen, który śnie o świecie pełnym łagrów, bez Polski i Polaków.
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
- Larofan
- Social Media Ninja
wzruszylem sie
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Powinni z tego zrobić czołówkę Wiadomości
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Po-za-mia-ta-ne
- Załączniki
-
- 12742258_1826608877566621_6309921771208244854_n.jpg (51.7 KiB) Przejrzano 3757 razy
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Needs more dakka, though.
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
A jakie to ma znaczenie?Turtles pisze:Sith, spokojnie. Lis w TVP już nie pracuje. Wygrałeś.
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
-
- sraczkowaty
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
Co nam pozostało?
- Załączniki
-
- 12821608_1241667742529209_1873789504082082009_n.jpg (44.89 KiB) Przejrzano 3470 razy
-
- 12832297_1099907523385447_2301012536856411497_n.png (190.42 KiB) Przejrzano 3470 razy
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Dosyć dobrze to obrazuje, że młodzi mają wszystko w dupie.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
To już jest kurwa skandal:
http://www.tvn24.pl/kalendarze-w-cba-mi ... 580,s.html
http://www.tvn24.pl/kalendarze-w-cba-mi ... 580,s.html
- PIOTROSLAV
- Parmezan
lol
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Nie wiem co w tym zaskakującego. Za rok będziemy 10tego każdego miesiąca mieć dzień żałoby narodowej, a takie kalendarze będą jedyne legalne.
Życzyłbym sobie, żeby co najwyżej takie "skandale" się w Polsce odbywały
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
Haha jesteś niemożliwy, nawet przy tak absurdalnym przykładzie skretynienia nie jesteś w stanie wycisnać z siebie słowa krytyki do swojego ukochanego Prezesa
Ja to odczytuję jako dowód na stabilność rządów. Jeśli w kalendarzu jest Szydło, to znaczy, że Kaczor jej do końca roku nie wywali.
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
Halu, pięknie z Ciebie wyszła potrzeba aklamacji w tym momencie
since 22/4/2003
since 22/4/2003
To że partie polityczne produkują gadżety, to chyba nie jest przykład skretynienia - podejrzewam, że wszytskie mają swoje kalendarze. Może nie wszystkie oznaczają miesięcznicę smoleńską, ale nie każda partia jest sektą jak PiS. Np. Platforma/PSL jest mafią
Skandalem to jest, że ktoś tak jak Jan Bury przez x lat zasiadał w Krajowej Radzie Sądownictwa (dalej zasiada?), a nie że ktoś sobie zawiesił taki a nie inny kalendarz (choćby dziwny).
PS. Nie kocham prezesa - raczej nie cierpię jego przeciwników.
Skandalem to jest, że ktoś tak jak Jan Bury przez x lat zasiadał w Krajowej Radzie Sądownictwa (dalej zasiada?), a nie że ktoś sobie zawiesił taki a nie inny kalendarz (choćby dziwny).
PS. Nie kocham prezesa - raczej nie cierpię jego przeciwników.
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
Partie partiami, dla mnie na nowogrodzkiej mogą nawet wisieć akty Jarka i Lecha. Problemem jest raczej to, że w CBA na każdej ścianie wisi podobizną człowieka niepełniącego żadnej funkcji publicznej, poza poselska.
jest Prezesem partii rządzącej
since 22/4/2003
since 22/4/2003
U mnie wisiały do niedawna dwa kalendarze z cycami. Teraz wisi trzeci, bo te stare jakoś tak szkoda zdjąć. Napisz do GW, będzie skandal na całą Europę, że zło, seksizm i zaścianek.Halaster pisze:Partie partiami, dla mnie na nowogrodzkiej mogą nawet wisieć akty Jarka i Lecha. Problemem jest raczej to, że w CBA na każdej ścianie wisi podobizną człowieka niepełniącego żadnej funkcji publicznej, poza poselska.
No uważaj lepiej. Jak w jakimś filmiku making of Witcher w biurze CDP Red było widać przez sekundę plakat z gołą Triss to internet prawie się zesrał z oburzeniaSithFrog pisze:U mnie wisiały do niedawna dwa kalendarze z cycami. Teraz wisi trzeci, bo te stare jakoś tak szkoda zdjąć. Napisz do GW, będzie skandal na całą Europę, że zło, seksizm i zaścianek.Halaster pisze:Partie partiami, dla mnie na nowogrodzkiej mogą nawet wisieć akty Jarka i Lecha. Problemem jest raczej to, że w CBA na każdej ścianie wisi podobizną człowieka niepełniącego żadnej funkcji publicznej, poza poselska.
Prezes partii to nie jest żadna funkcja publiczna.
Żaba, jakbys pracowal w CBA to by było nie na miejscu.
Żaba, jakbys pracowal w CBA to by było nie na miejscu.
Ależ Ty jesteś akuratny, masakraHalaster pisze:Żaba, jakbys pracowal w CBA to by było nie na miejscu.
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
CBA jest z założenia instytucją apolityczną a jej funkcjonariusze nie mogą być członkami partii politycznych ani wyrażać swoich poglądów w kontekście swojej pracy i stanowiska bo prywatnie wiadomo ze mogą. Dlatego kalendarz partyjny jest tam zdecydowanie nie na miejscu. Cycki nie mogą w takich miejscach wisieć dlatego kazda poważna instytucja wydaje swoj wlasny kalendarz i nie ma problemu.
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Kanadyjska Służba Celna jest instytucją apolityczną, a portret Królowej wisi.
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
To już inna tradycja. U nas od upadku komuny raczej nie wiesza się w urzedach portretów głowy państwa. Chyba.
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Szczególnie jeśli ta głowa państwa jest de facto nieoficjalna.
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
I wszystko w temacie.Voo pisze:CBA jest z założenia instytucją apolityczną a jej funkcjonariusze nie mogą być członkami partii politycznych ani wyrażać swoich poglądów w kontekście swojej pracy i stanowiska bo prywatnie wiadomo ze mogą. Dlatego kalendarz partyjny jest tam zdecydowanie nie na miejscu.
Chociaż w sumie należałoby zbadać, czy ktoś przypadkiem nie wygrał przetargu na wydrukowanie i dostarczenie jakiejś liczby takich a nie innych kalendarzy. Myślę, że wyniki mogłyby być ciekawe. Może to ten sam koleś, co wymyślił logo PAKu.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
About Mankind
Nie wiecie skąd zdobyć taki kalendarz? Mamy w robocie wyborcę Nowoczesnej i zatwardziałego antyKaczora, niedługo ma urodziny...
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Prawdę mówiąc sam bym chętnie w biurze powiesił Prezesa...
Ktoś tu pracuje w CBA?
Ktoś tu pracuje w CBA?
All the good in the world
About Mankind
About Mankind
Za taki tekst, CBA doręczy ci kalendarz o 6 rano wraz z wyrokiem 20 lat ciężkich prac w kamieniołomach.Crowley pisze:Prawdę mówiąc sam bym chętnie w biurze powiesił Prezesa...
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"