Mógł być problem z opuszczeniem Unii. Nie słyszałem wcześniej o sprawie, ale jeżeli czekał na tyle długo, żeby Policja poznała jego prawdziwe dane to pewnie jego paszport był nie zbyt przydatny w podróży. A kilka dużych baniek w gotówce średnio sie nadaje do łatwego przenoszenia.
Ja bym starał się dostać do Grecji i spieprzał żaglówką poza Unie. Może Turcja? Teraz pogranicznicy nie mają czasu na turystów A stamtąd może by się udało samolotem gdzieś dalej
Ja bym starał się dostać do Grecji i spieprzał żaglówką poza Unie
Takiego to pewnie cała grecka marynarka chciałaby zatrzymać z czystej ciekawości czemu daje w przeciwnym kierunku niż wszyscy.
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Ale kurde sam plan kradzieży tych 8 milionów był naprawdę dobry i wyraźnie przemyślany, damn miał nawet fakowe dane tożsamości na których zatrudnili go jako konwojenta... i przez tyle czasu siedział w Łodzi...
Ja wiem, że najciemniej pod latarnią, ale nadal najbezpieczniej pod latarnią, która nie ma umowy o ekstradycji z naszą latarnią.
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
Yup, ja bym od razu zmykał gdzies do Hiszpanii, Portugalii, a najlepiej do Monako. Jestes sobie czlowiekiem na wczasach i wydajesz gotowke - nikt tam nie zwroci uwagi, ze nagle jakis zbyt bogaty jestes. Trzeba tylko troche po kantorach pojezdzic zeby PLNy na EURo wymienic. W sumie to chyba najwiekszy problem, bo w Polsce wszystkie kantory na goscia na pewno wyczulone, a za granica nie tak latwo sprzedac zlotowki chyba...
Kurcze, trochę złość na marnotrawstwo publicznych pieniędzy ale i zazdrość, jak można sobie robotę urządzić
No i wiedział co dobre. Mógł grać na laptopie w RTSy ale wolał jak biały człowiek
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Ta i kupił konsole po 2 200 pln. Normalnie ekonomista na poziomie Rycha Petru. Może myślał, że frankami płaci?
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Kurcze na ropie śpicie a nie stać was na latarnie uliczne?
A to sorry. Nie zapomnij wpaść do ojczyzny po 500 zł. U nas na bogato
Voo pisze:A to sorry. Nie zapomnij wpaść do ojczyzny po 500 zł. U nas na bogato
Śmiej się śmiej, Polski zasiłek, właśnie przeliczyłem, jest 13.4% wyższy niż ten u nas w Norwegii. Dostajemy tylko 445zł i 7 gr po dzisiejszym kursie .
Naprawdę strasznie będzie jak kiedys na takim filmiku kopany albo popychany robot przypier... człowiekowi
Z pracy mamy wjazd na yt (chyba jedyne z dużych internetowych mediów bez blokady). Łączymy się przez domeny z UK i powiem wam - za każdym razem jak wkurzacie się, że yt wam wyświetla reklamę raz na czas - cieszcie się. To co się dzieje na brytyjskim yt to jest szok. Reklama miedzy każdymi dwoma filmikami, czasem w trakcie dłuższych są 3-4 reklamy, dodatkowo nie trwają tyle co telewizyjny spot. Najkrótsze owszem, parę sekund, ale dłuższe trwają półtora minuty aż do czterech.
Czasem słucham muzy przez yt, mam swoją playlistę i między moje kawałki, w ramach promowania jakiegoś wokalisty, wciskają mi całą piosenkę.
Właśnie wróciłem ze strzelnicy. Cholernie odprężające zajęcie Gdyby było ciut taniej, na pewno stałoby się moim hobby. Muszę pokombinować trochę z promocjami, bo mam chęć na więcej.
Za pierwszym razem na 40 strzałów 30 padło w złego pana w tarczy, 5 obok, 5 gdzieś indziej Strzelałem z 15 metrów z Walthera P99 i Sig Sauera P228. Sig ma płynniej chodzący spust i był zdecydowanie przyjemniejszy. Pierwsze serie miałem słabsze, ale jak nauczyłem się nie szarpać spustu było lepiej.
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
Jak bardzo mi się spodoba to pewnie zapiszę się do tego ZKS - 350 złotych rocznie, to wtedy znacząco obniża cenę do 1,6 za 9 mm za strzał. Zobaczę jak będzie za drugim i trzecim razem to pomyślę
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.