Zmien dilera albo sie podzielhat pisze:Wenger zdobywa majstra z Arsenalem
![Obrazek](http://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji14.png)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Cherryy
Zmien dilera albo sie podzielhat pisze:Wenger zdobywa majstra z Arsenalem
Jose Mourinho has turned down the £40 million compensation package from Chelsea and told them to use it to rebuild the club. What a guy.
Jesli prawda to coz... w koncu "Special NoOne"...SithFrog pisze:Taka plotka się pojawiła:
Jose Mourinho has turned down the £40 million compensation package from Chelsea and told them to use it to rebuild the club. What a guy.
SithFrog pisze:Arsenal nigdy nie zaprzepaści okazji, żeby nie wskoczyć na pierwsze miejsce
Co konkretnie? Jakby mi chińska firma zaproponowała 5-krotność zarobków to poszedłbym tam jutro. Piłkarz zawód jak każdy inny.Matthias[Wlkp] pisze:No to już wiesz co myśleć o zawodnikach...
Liga angielska-jedyna jaką może wygrać Claudio RanieriSithFrog pisze:Leicester naprawdę zasługuje na tytuł.
Jeśli zarabia kupę kasy tutaj i ma szansę grać o coś, a woli zarabiać większą kupę kasy (z którą pewnie i tak nie ma już co robić), żeby grać o nic no to widzisz, jaki to jest "sport". Tylko biznes, nothing personal, itd...SithFrog pisze:Co konkretnie? Jakby mi chińska firma zaproponowała 5-krotność zarobków to poszedłbym tam jutro. Piłkarz zawód jak każdy inny.Matthias[Wlkp] pisze:No to już wiesz co myśleć o zawodnikach...
Bo nie można. Dwóch kolesi było w obrębie pola karnego zanim Messi dotknął piłki. Karnego powinni byli powtórzyć.
A dlaczego miało zależeć? Zmęczeni po reprezentacjach, liga wygrana. Trzeba się oszczędzać na Puchar i LM.kr_herman pisze:Druga refleksja moja po tym meczu to czy piłkarzom Barcy zależało w ogóle na wygranej
Nie wiem kto sędziował, ale smutny fakt jest taki, że zapewne nie. Sędziowanie w Hiszpanii to dno, przy tamtych asach nawet nasi wyglądają jak profesjonaliści.kr_herman pisze:Po obejrzeniu Barca - Real zastanawiam się czy naprawdę nie ma lepszych sędziów w Hiszpanii, niż ten człowiek biegający dziś po boisku w stroju sędziego?
A nie za kartki? Bo to liga, nie ma nic wspólnego z karami z LM jeśli by były, ale oczywiście nie będzie, bo to BarcaPIOTROSLAV pisze:Ej, suareza nie ma w kadrze meczowej. Dostał poza meczem tego bana, czy zwyczajnie poszedł na urlop?
a teraz podsumowujac zeszly sezon... moim zdaniem w zeszlym sezonie akurat Martial udowodnil ze byl wart swoich pieniedzy, wiec prosze przeprosichat pisze:Dla transferu Sterlinga potrafię znaleźć - co prawda niewielkie, ale zawsze - uzasadnienie. Prawdziwy żart to wywalenie wagonu pieniądzorów dziesięc mniut przed końcem okna na "nowego Henry'ego"