A nie było tak?grel3gargamel pisze:https://twitter.com/kowalski_mj/status/ ... 2992074752
A więc to jest ten "rozsądny" Marian Kowalski
![:> :>](./images/smilies/chytry_na.gif)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles, DaeL
A nie było tak?grel3gargamel pisze:https://twitter.com/kowalski_mj/status/ ... 2992074752
A więc to jest ten "rozsądny" Marian Kowalski
What he said.zodi pisze:Szkoda - ekstra cycory
wyguglałem, idę protestować z KODem.Crowley pisze:What he said.zodi pisze:Szkoda - ekstra cycory
Bo nic takiego się nie stało (jak już to w 2011). Taki Ziemkiewicz np. pracował do 2012 rokuSithFrog pisze:
W 2007 nie pamiętam zmasowanej obrony ówczesnych zwalnianych
nie chce teraz strzelać na ślepo, ale wydaje mi się że działo się sporo, szczególnie w Polskim Radiu. sprawdze poźniej.grel3gargamel pisze:Bo nic takiego się nie stało (jak już to w 2011). Taki Ziemkiewicz np. pracował do 2012 rokuSithFrog pisze:
W 2007 nie pamiętam zmasowanej obrony ówczesnych zwalnianych
Sith jest skurwysyństwem?Pquelim pisze:A przyklejanie Ziemca to naprawdę jest skurwysyństwo, jak Sith.
I to jest dowód na to, że cieszy się z obecnych zmian? Swoją drogą nie przeszkadzało Ci u Lisa to samo w drugą stronę?boncek pisze:Co do Ziemca to sorry, ale pamiętam jakiś jego wywiad z posłem Dudą zanim jeszcze chyba był prezydentem i jakby Pan Ziemiec mógł, to by go w trakcie tego wywiadu pocałował i objął.
Nie widziałem tego wywiadu. Jeśli było tak jak mówisz, też by mi przeszkadzało. Zawsze mi przeszkadza dziennikarz, który spotyka się z politykiem, żeby go wielbić.boncek pisze:I u Ziemca Ci to już nie przeszkadza?
?SithFrog pisze:Ja wiem, że tematów zawsze jest mnóstwo, ale że GW nie znalazło 2 dni pod rząd, w wydaniach papierowych, miejsca na choćby kilka słów o nielegalnych podsłuchach za PO. Oczom nie wierzę
Że co?boncek pisze:Przecież prawicowa publicystyka i dziennikarstwo to generalnie takie wymyślanie historyjek, więc przynajmniej cieszmy się, że inspirują się najlepszymi.
No raczej napisał jej coś na ten konkurs. Coś co było plagiatem. - brzytwa ok_chamaSithFrog pisze:Ja nie ogarniam. A mistrzostwem świata jest plagiatcepcja. Splagiatował córkę z jakiegoś konkursu, która na konkurs splagiatowała jeszcze coś innego. Rodzina słowem silna.
grel3gargamel pisze:Chciałem napisać, że chociaż spisywał z dobrych książek. Ale on plagiatował nawet Paulo Coehlo
Jak nisko trzeba upaść!grel3gargamel pisze:Chciałem napisać, że chociaż spisywał z dobrych książek. Ale on plagiatował nawet Paulo Coehlo