![:) :)](./images/smilies/1.gif)
Wszystkie walki całkiem przyzwoite. Jedynie mój lokalny akcent w postaci Różala zawiódł strasznie. Choć widać było, że kostka wysiadła.
Moderatorzy: boncek, Zolt, Cherryy
Pquelim pisze:ależ beznadziejny boks w tej 'walce stulecia'. Pacquiao próbował wygrać, a Mayweather zrobił wszystko, żeby nie przegrać. Okazało się, że to drugie (czyli antyboks z prostymi pacnięciami w czoło, których przeciwnik nawet nie czuje) wystarcza, zeby być bokserem wszechczasów
Kiedyś, z 40 lat temu taki czarnuch zostałby wykopany z sali przez trenera za nieuprawanie sportu. Do dupy, parę godzin snu zmarnowałem.
grel3gargamel pisze:Mayweather zrobił co trzeba, żeby wygrać, wiadomo było, że to będzie "walka stulecia" tylko medialnie, bo Pacman jest za prosty
Pquelim pisze:ależ beznadziejny boks w tej 'walce stulecia'. Pacquiao próbował wygrać, a Mayweather zrobił wszystko, żeby nie przegrać. Okazało się, że to drugie (czyli antyboks z prostymi pacnięciami w czoło, których przeciwnik nawet nie czuje) wystarcza, zeby być bokserem wszechczasów
Kiedyś, z 40 lat temu taki czarnuch zostałby wykopany z sali przez trenera za nieuprawanie sportu. Do dupy, parę godzin snu zmarnowałem.![]()
![]()
Nom.Voo pisze:Nie interesuję się ale zawsze kojarzyłem, że KSW to taki trochę drugi/trzeci świat w walkach. Dobrze kojarzyłem?
Tak jak np. Lennoxa Lewisa. Same warunki nic nie znaczą, czego dobrym dowodem jest kariera Mariusza WachaPquelim pisze: Od zawsze mówiłem, że ponad połowa "mistrzostwa" Kliczków to były warunki fizyczne.
Władimir tak, Witalij niePquelim pisze: I do tego sprawdziło się, że mordę mają jak szklanki.
Jak będzie rewanż to może, jak nie...to jest może ze 4 bokserów na świecie, którzy by z nim wygraliPquelim pisze: Stawiam, że Fury straci pas przy pierwszej lepszej okazji,
Witalij-Chisora byłą dobra, Włada z Pulewem też niezłaPquelim pisze: Przez nich nie było dobrej walki o tytuł w wadze ciężkiej od 12 lat.
grel3gargamel pisze:Władimir tak, Witalij nie
Nieprawda, najsłabszy (prawdopodobnie) jest Martin, co na tej samej gali został mistrzem tylko dlatego, że Głazkow złapał kontuzję.Pquelim pisze: Wilder to najslabszy obecnie mistrz