ja również wciąż czekam. dzisiaj nic nie przyszło.
i się zastanawiam czy mój Mikołaj wysłał mi na adres domowy, czy korespondencyjny, bo pod domowym bede jakos tak to Nowego Roku, a potem to już ten drugi
anyway, nie boje się że będę drugim Wiśnią. Najwyżej
boncek pisze:Wow. Ja rozbiłem bank! Bez kitu, Halu dzięki wielkie. Betonowe podstawki z B25 wymiatają. Oczywiście reszta też na na wypasie. Jutro wrzucę fotki.
Nie wszystko poszło po mojej myśli, bo chciałem przygotować zestaw dominikańskiego macho ktorego nieodzowna częścią jest domino - grają w to wszyscy. Niestety nie mogłem znaleźć sensownego domina więc to odkładalem a na koniec okazalo się że na lotnisku nie ma ani jednej sztuki..
Ale podkładki mi się już w wawie strasznie spodobały więc nie ma tego złego
to zaraz, straciliśmy już tak bardzo klimat, że nawet wstyd robić unboxing? ja wciąż czekam, ale chciałbym wiedzieć jak u innych. kiedyś był topic oddzielny, a teraz jakieś pedalskie gadki Zolta z Dragonem...
no chyba, że wszyscy czekają... tylko na co? święta już były.
Ja, jak na razie, nic nie dostałem a regularnie sprawdzam jakieś awizo albo cuś.
What if...
What if I'm this year wiśnia ?
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
Ja postaram się zrobić zdjęcia mojego prezentu, ale unpackingu nie będzie - już to zrobiłem. Niestety nie miałem czasu za bardzo ostatnio poza pracą. A w pracy to najwyżej na szybko posta napiszę.
Chciałbym serdecznie podziękować mojemu Mikołajowi. Niestety unpacking będę mógł zrobić dopiero po Nowym Roku, gdyż jestem chwilowo poza domem, ale doszły mnie słuchy, że prezent już dotarł. Fenks.
[/quote]Wczoraj po powrocie z pracy dostałem paczkę od Mikołaja z Sosnowca. Bałem się, że dostanę małą Madzię, ale okazało się gorzej... Mikołaj postanowił zagrać ze mną w grę...
No bardziej to jest żel, ma podwójne ścianki (chyba że ktoś go w przewozie rozjebał i się wylało... tyle że to akryl). Anyways, wrzuć w zamrażalnik i sprawdź, powinien trzymać ze 2-3 piwa zimne.
Póki co nic nie dostałem niestety, ale w środę będę w mieszkaniu to sprawdzę ewentualne awizo (znaczy sprawdzałem już między świętami a nowym rokiem, niestety nic nie było)
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
Piccolo pisze:Póki co nic nie dostałem niestety, ale w środę będę w mieszkaniu to sprawdzę ewentualne awizo (znaczy sprawdzałem już między świętami a nowym rokiem, niestety nic nie było)
To słabo kurde. Wysłałem Ci na FB wiadomość ze zdjęciem nadania. Sprawdź i daj znać czy coś jest nie tak, bo się dzisiaj przejdę na pocztę dowiedzieć ocb.
Wygląda na to, że leży na poczcie od 23 grudnia. Piccolo, może awizo źle wrzucili czy coś? Możesz ew. przejść się na pocztę i pokazać zdjęcie nadania, powinni wydać.
edit - w ogóle na śmierć zapomniałem, że PP ma teraz tracking.
Załączniki
Zrzut ekranu 2016-01-04 (godz. 14.51.33).png (13.35 KiB) Przejrzano 2921 razy
Matthias pisze:Albo po prostu nie zostawili awizo. Mi się parę razy tak zdarzyło (w PL oczywiście), że czekam na konkretną paczkę, a potem dostaje "powtórne" awizo
Ostatnio się wkurzyłem na takie powtarzające się sytuacje i złożyłem skargę przez formularz na stronie Poczty. Dostałem odpowiedź na piśmie, a na drugi dzień pani listonosz przyszła mnie przepraszać, bo system działa tak, że dane osoby skarżącej się są przekazywane winowajcom razem ze skargą. Czekam na zdechłą rybę w skrzynce. Na szczęście łeb konia się nie zmieści, najwyżej awizo dostanę.
A żeby nie było że nie w temacie, fajne te wasze prezenty.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Pierwszego awizo nie wrzucili, powtórne już tak ale... kobitka nie mogła nigdzie paczki znaleźć... japierdolę banda nieudaczników. Może jakimś cudem uda mi się to ogarnąć w poniedziałek bo np. będzie ktoś bardziej ogarnięty, jak nie, obawiam się, że paczka wróci do Boncka...