Never!!!Turtles pisze:Albo zmniejsz poziom trudności
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Bonc: myślałem nad grindem, ale z olejem i Yrdenem ściągam całe HP jednemu upiorowi w 4-5 uderzeń szybkich. Nie wiem ile musiałbym questów zrobić, żeby mieć go na raz
![;) ;)](./images/smilies/2.gif)
![:P :P](./images/smilies/7.gif)
Never!!!Turtles pisze:Albo zmniejsz poziom trudności
Złap go w Yrden.Gregor pisze:W ogóle upiory to najbardziej wkurwiający przeciwnicy w tej grze... Tak samo jak było w dwójce
Gorsze pod tym kątem są chyba baby wodne, bo materializują się od razu zadając cios. Tak jak pisałem, gdy jest miejsce na uniki to upiory są spoko. Jedyne na co trzeba uważać to fakt, że zadają dwa szybkie ciosy i jeden unik to za mało, chyba, że ten full wypas, z przeturlaniem się.boncek pisze:Upiory materializują się przed zadaniem ciosu, można je rozwalić bez Yrden też.
pomijając mocność historii itd to z wysyłaniem na słodką ścieżkę to fajny i niewulgarny tekst jet na domowników czy znajomychTak samo jak ta historia dziewczynki wysłanej na Słodką Ścieżkę przez ojca... fuck
To ja na szczęście wiem, tylko wkurzały mnie dziady tym, że waliły od razu serią ciosówPtaszor pisze:Złap go w Yrden.Gregor pisze:W ogóle upiory to najbardziej wkurwiający przeciwnicy w tej grze... Tak samo jak było w dwójce
boncek pisze:Uwolniłem. Ja tam w ogóle chyba miałem najgorsze możliwe rozwiązanie tej historii.
no do ch*a, ja dopiero dzielnie czyszczę Velen, pamiętajta o funkcji spoiler na przyszłość!!SithFrog pisze:Co wybraliście w Paniach Lasu? [..]
Aktorsko też mi podpasował, mimo początkowej niechęci. A dopiero po skończeniu gry uświadomiłem sobie, że to przecież był Jędrula.SithFrog pisze:Baron niezły jest. Taka klasyczna polska patologia
Dragon_Warrior pisze:Ale mocniejszych motywów trochę jest i to właśnie stanowi o klimacie gry - też faktycznie prawie nie kradłem po domach mimo że zaskakująco dużo rzeczy się ciekawych trafia i pewnie tak recepturę białej mewy przegapiłem.
to na przyszłość polecem to: http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/66/?boncek pisze:Inna rzecz, że na maksa wkurwiały mnie te filmiki w trakcie loadingów, bo u mnie na SSD trwało to kilka sekund, a zanim filmik da się skipnąć to trzeba trochę poczekać.
czekaj aż spotkasz GeraltaSithFrog pisze:Ja wczoraj spotkałem elfa-krawca-tranzwestytę. Wszystkie argumenty przeciwko tej grze są inwalidami...