Homeland
Moderatorzy: boncek, Zolt, Pquelim, Voo
Re: Homeland
jak dla mnie trochę nudnawy odcinek, pewnie do końca skupią się już na ataku, choć oczekuję na jakiś twist ![:D :D](./images/smilies/3.gif)
a ta dziennikarka strasznie na nerwa działa, jakby mogła to sama by atak przeprowadziła w imię wolności i po to żeby mieć o czym pisać![:| :|](./images/smilies/18.gif)
jeżeli chodzi o Eowinę to rzeczywiście Dar chyba mimo wszystko nie popuści, ale widać, że Eowina wśród szeregowych ma poparcie
![:D :D](./images/smilies/3.gif)
a ta dziennikarka strasznie na nerwa działa, jakby mogła to sama by atak przeprowadziła w imię wolności i po to żeby mieć o czym pisać
![:| :|](./images/smilies/18.gif)
jeżeli chodzi o Eowinę to rzeczywiście Dar chyba mimo wszystko nie popuści, ale widać, że Eowina wśród szeregowych ma poparcie
Wątki widzę dwa: atak i próba powstrzymania, a w międzyczasie Eowina jedną ręka pomaga, a drugą próbuje uciec. Jak sobie przypominam poprzedni sezon to pewnie do ataku dojdzie, Eowina ucieknie i jeszcze Ivana załatwi ![:D :D](./images/smilies/3.gif)
Mam tylko nadzieję, że nie zrobią turbo-akcji typu Quinn zaraz wstanie z łózka i jeszcze pomoże złapać/zabić terrorystów.
Mam tylko nadzieję, że nie zrobią turbo-akcji typu Quinn zaraz wstanie z łózka i jeszcze pomoże złapać/zabić terrorystów.
Quinn Pierwsza Krew? ![:D :D](./images/smilies/3.gif)
to już by było przegięcie
dwa tygodnie wcześniej ciężko postrzelony, zatruty sarinem i jeszcze miałby kozaczyć
ale pewnie coś im podpowie o ile się obudzi ![;) ;)](./images/smilies/2.gif)
jakby Ivana wystawiła i nawiała to mogłoby być ciekawie
a Carrie by czyhała na Hawajach w barze ![:P :P](./images/smilies/7.gif)
to już by było przegięcie
![:P :P](./images/smilies/7.gif)
![;) ;)](./images/smilies/2.gif)
jakby Ivana wystawiła i nawiała to mogłoby być ciekawie
i jak po dzisiejszym odcinku? ![:) :)](./images/smilies/1.gif)
Quinn nie przygwiazdorzył i całkiem fajnie to rozwiązali, oby tylko przeżył![:D :D](./images/smilies/3.gif)
dziennikara wkurza jak zawsze a nawet bardziej
ale może jestem uprzedzony
a Eowina kombinuje jak może
jak ją złapią to po niej już chyba, ciekawe co z ruskim się dzieje w międzyczasie
a i zauważyliście fajny akcent ok. 55min po tym jak Carrie gada ze sprzątaczem i idzie po schodach, to słychać coś![:D :D](./images/smilies/3.gif)
![:) :)](./images/smilies/1.gif)
Quinn nie przygwiazdorzył i całkiem fajnie to rozwiązali, oby tylko przeżył
dziennikara wkurza jak zawsze a nawet bardziej
a Eowina kombinuje jak może
a i zauważyliście fajny akcent ok. 55min po tym jak Carrie gada ze sprzątaczem i idzie po schodach, to słychać coś
Zgadzam się z częścią o Quinnie. Mocna ta scena była jak na siłę go budzą.
Dziennikarka prosi się o śmierć więc pewnie przeżyje. Poza tym ten wątek sprawia, że lubię twórców serialu za niestawanie po niczyjej stronie. Z jednej strony terroryści i jak ich zatrzymać - ciężko to zrobić grając wg reguł. Z drugiej jak się gra poza prawem to niewinnych ludzi doprowadza się do takiego stanu, że skaczą przez okno. Węzeł gordyjski. Nawet dziennikarka ciekawie odpowiadała w wywiadzie: łamanie prawa jest chujowe i trzeba przestać, ale nie wiem jak zatrzymać terroryzm.
Reszta też bardzo fajna. Kombinacje Eowiny, normalnie napisałbym, że grubymi nićmi szyte, ale faktycznie w zamieszaniu i godzinę przed atakiem sarinu w centrum Berlina CIA i BND mogą popełniać błędy.
Jedyne co mi się nie podobało to akcja z Carrie, fota plus akurat wypatrzyła kuzyna i to ona znów jest w epicentrum? Wiem, że takie są prawa seriali, ale jednak za bardzo pojechali po bandzie.
Poza tym jednak odcinek rewelacyjny i napięcie sięga zenitu.
Świetna była scena jak Saul prawie się poddał. To było naprawdę emocjonalne.
No i nie słyszałem co tam było jak Carrie szła po schodach. Co mnie ominęło?![:) :)](./images/smilies/1.gif)
Dziennikarka prosi się o śmierć więc pewnie przeżyje. Poza tym ten wątek sprawia, że lubię twórców serialu za niestawanie po niczyjej stronie. Z jednej strony terroryści i jak ich zatrzymać - ciężko to zrobić grając wg reguł. Z drugiej jak się gra poza prawem to niewinnych ludzi doprowadza się do takiego stanu, że skaczą przez okno. Węzeł gordyjski. Nawet dziennikarka ciekawie odpowiadała w wywiadzie: łamanie prawa jest chujowe i trzeba przestać, ale nie wiem jak zatrzymać terroryzm.
Reszta też bardzo fajna. Kombinacje Eowiny, normalnie napisałbym, że grubymi nićmi szyte, ale faktycznie w zamieszaniu i godzinę przed atakiem sarinu w centrum Berlina CIA i BND mogą popełniać błędy.
Jedyne co mi się nie podobało to akcja z Carrie, fota plus akurat wypatrzyła kuzyna i to ona znów jest w epicentrum? Wiem, że takie są prawa seriali, ale jednak za bardzo pojechali po bandzie.
Poza tym jednak odcinek rewelacyjny i napięcie sięga zenitu.
Świetna była scena jak Saul prawie się poddał. To było naprawdę emocjonalne.
No i nie słyszałem co tam było jak Carrie szła po schodach. Co mnie ominęło?
"nic nie słyszę, jest strasznie głośno, chwileczkę, nie rozłączaj się"dan pisze:a i zauważyliście fajny akcent ok. 55min po tym jak Carrie gada ze sprzątaczem i idzie po schodach, to słychać coś
Eowina nie ucieknie, nie ma takiej opcji, Saul wyciągnie ją z każdego zakątka świata.
Dziennikarka sobie przejebała.
Dobry odcinek![:) :)](./images/smilies/1.gif)
Dziennikarka sobie przejebała.
true, na pocieszenie bardzo ludzko rozwiązali sprawę kuzyna. Pewnie poszedł do tunelu zabić Bibiego.Jedyne co mi się nie podobało to akcja z Carrie, fota plus akurat wypatrzyła kuzyna i to ona znów jest w epicentrum? Wiem, że takie są prawa seriali, ale jednak za bardzo pojechali po bandzie.
Dobry odcinek
![Obrazek](https://i.imgur.com/tNOeEwQ.jpg)
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
![:cool: :cool:](./images/smilies/8.gif)
Myślisz? Ja bym stawiał, że podejmie ostatnia desperacką próbę odwiedzenia go od zamachu i dostanie kulkę.Zolt pisze:Pewnie poszedł do tunelu zabić Bibiego.
gdyby to był serial innego typu to odwiódłby go od zamachu i w tym momencie Carrie zastrzeliłaby obu krzycząc "'Murica FUCK YEAH!" ![;) ;)](./images/smilies/2.gif)
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
"w przodzie był wypadek" wtf? ![:P :P](./images/smilies/7.gif)
trochę smęty jak na finał, żadnych twistów praktycznie
trochę smęty jak na finał, żadnych twistów praktycznie
Spoiler:
Quinn has left the building
Jak oglądałeś Million Dollar Baby to wiadomo co się stanie...
Dla mnie odcinek super, Homeland zawsze kończył pierdolnięciem w 11 odcinku i domykaniem w 12. Bardzo mi się ostatni epizod podobał. Rewelacyjnie to zakończyli.
![:( :(](./images/smilies/22.gif)
Dla mnie odcinek super, Homeland zawsze kończył pierdolnięciem w 11 odcinku i domykaniem w 12. Bardzo mi się ostatni epizod podobał. Rewelacyjnie to zakończyli.
pewnie masz rację, ale brakowało mi czegoś z przytupem na koniec, a tu ufo ![:P :P](./images/smilies/7.gif)
wyszło szydło z worka, Quinn to Prot z K-Pax!
Ciekawe o czym zrobią 6ty sezon, jak Carrie odrzuciła propozycję Saula.
Ciekawe o czym zrobią 6ty sezon, jak Carrie odrzuciła propozycję Saula.
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024