Zmien dilera albo sie podzielhat pisze:Wenger zdobywa majstra z Arsenalem
Europejskie Ligi Piłkarskie :: SEZON 2015/2016
Moderatorzy: boncek, Zolt, Cherryy
- Razorblade
- Mr. Kroper
Re: Europejskie Ligi Piłkarskie :: SEZON 2015/2016
Taka plotka się pojawiła:
Jose Mourinho has turned down the £40 million compensation package from Chelsea and told them to use it to rebuild the club. What a guy.
- Razorblade
- Mr. Kroper
Jesli prawda to coz... w koncu "Special NoOne"...SithFrog pisze:Taka plotka się pojawiła:
Jose Mourinho has turned down the £40 million compensation package from Chelsea and told them to use it to rebuild the club. What a guy.
Arsenal nigdy nie zaprzepaści okazji, żeby nie wskoczyć na pierwsze miejsce
- Razorblade
- Mr. Kroper
SithFrog pisze:Arsenal nigdy nie zaprzepaści okazji, żeby nie wskoczyć na pierwsze miejsce
Każdy kibic Arsenalu podświadomie wie że prędzej czy później taki mecz nastąpi.
Ale jednak nie myślałem że będzie to zaraz po fantastycznym pojedynku z MC.
Jedyne pocieszenie jest w tym że inni mają jeszcze gorzej
Ale jednak nie myślałem że będzie to zaraz po fantastycznym pojedynku z MC.
Jedyne pocieszenie jest w tym że inni mają jeszcze gorzej
Arsenal trochę cwaniakował, ale już wrócił na swoje miejsce
Dzisiaj wypunktowali City bezlitośnie, jak za tydzień nie przegrają z Arsenalem to pewnie nikt ich nie dogoni.
No chyba że Tottenham...
No chyba że Tottenham...
Niesmakiem napawa mnie to co ostatnio można poczytać nt. zakupów chińskich klubów...
Ja wiem, pieniądze rządzą światem, ale proszę Was... do Chin... ?
Eh.. o tempora, o mores...
Ja wiem, pieniądze rządzą światem, ale proszę Was... do Chin... ?
Eh.. o tempora, o mores...
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
No to już wiesz co myśleć o zawodnikach...
Co konkretnie? Jakby mi chińska firma zaproponowała 5-krotność zarobków to poszedłbym tam jutro. Piłkarz zawód jak każdy inny.Matthias[Wlkp] pisze:No to już wiesz co myśleć o zawodnikach...
-
- sraczkowaty
Liga angielska-jedyna jaką może wygrać Claudio RanieriSithFrog pisze:Leicester naprawdę zasługuje na tytuł.
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Jeśli zarabia kupę kasy tutaj i ma szansę grać o coś, a woli zarabiać większą kupę kasy (z którą pewnie i tak nie ma już co robić), żeby grać o nic no to widzisz, jaki to jest "sport". Tylko biznes, nothing personal, itd...SithFrog pisze:Co konkretnie? Jakby mi chińska firma zaproponowała 5-krotność zarobków to poszedłbym tam jutro. Piłkarz zawód jak każdy inny.Matthias[Wlkp] pisze:No to już wiesz co myśleć o zawodnikach...
Tak się jeszcze ze mnie czasem gorycz wylewa, bo kiedyś myślałem, że jest inaczej... A może chciałbym, żeby było inaczej...
Zawodowy sport nie ma nic wspólnego ze zdrową rywalizacją, ambicjami itp. To czyste szaleństwo, chciwość i pazerność w jednym.
Ci bardziej pazerni jadą do Chin po super zarobki, bardziej ambitni dadzą sobie wstrzyknąć każde gówno, żeby wygrać LM raz w życiu.
Ci bardziej pazerni jadą do Chin po super zarobki, bardziej ambitni dadzą sobie wstrzyknąć każde gówno, żeby wygrać LM raz w życiu.
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
Bo nie można. Dwóch kolesi było w obrębie pola karnego zanim Messi dotknął piłki. Karnego powinni byli powtórzyć.
W Bundeslidze miało już być pozamiatane, a tu się okazuje, że chyba jednak nie do końca.
W sobotę bayern vs borussia i po tym meczu z przewagi mogą zostać już tylko 2 pkt.
W sobotę bayern vs borussia i po tym meczu z przewagi mogą zostać już tylko 2 pkt.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
FIFA ma wprowadzać wreszcie powtórki telewizyjne. Najsss
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
Po obejrzeniu Barca - Real zastanawiam się czy naprawdę nie ma lepszych sędziów w Hiszpanii, niż ten człowiek biegający dziś po boisku w stroju sędziego?
Druga refleksja moja po tym meczu to czy piłkarzom Barcy zależało w ogóle na wygranej bo raczej dreptali, a nie biegali, czy to jednak zmęczenie po meczach reprezentacji tak wyszło u Messiego, Neymara i Suareza, ostatecznie oni grali na drugiej półkuli i trochę kilometrów zrobili w tym tygodniu samolotem?
Druga refleksja moja po tym meczu to czy piłkarzom Barcy zależało w ogóle na wygranej bo raczej dreptali, a nie biegali, czy to jednak zmęczenie po meczach reprezentacji tak wyszło u Messiego, Neymara i Suareza, ostatecznie oni grali na drugiej półkuli i trochę kilometrów zrobili w tym tygodniu samolotem?
A dlaczego miało zależeć? Zmęczeni po reprezentacjach, liga wygrana. Trzeba się oszczędzać na Puchar i LM.kr_herman pisze:Druga refleksja moja po tym meczu to czy piłkarzom Barcy zależało w ogóle na wygranej
Też tak myślę, że chcieli jednak trochę odpocząć przed LM, ostatecznie ciężki mecz ich czeka.
Nie wiem kto sędziował, ale smutny fakt jest taki, że zapewne nie. Sędziowanie w Hiszpanii to dno, przy tamtych asach nawet nasi wyglądają jak profesjonaliści.kr_herman pisze:Po obejrzeniu Barca - Real zastanawiam się czy naprawdę nie ma lepszych sędziów w Hiszpanii, niż ten człowiek biegający dziś po boisku w stroju sędziego?
Fajnie, że Milik się znów zaczął świetnie grać!!
Bo grał, potem nie grał, a teraz znów gra
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Ej, suareza nie ma w kadrze meczowej. Dostał poza meczem tego bana, czy zwyczajnie poszedł na urlop?
A nie za kartki? Bo to liga, nie ma nic wspólnego z karami z LM jeśli by były, ale oczywiście nie będzie, bo to BarcaPIOTROSLAV pisze:Ej, suareza nie ma w kadrze meczowej. Dostał poza meczem tego bana, czy zwyczajnie poszedł na urlop?
Myślałem wybrać House of Cards zamiast wieczoru z piłką ale patrząc na wynik Barcy do połowy to chyba zrewiduję plany...
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Pfff... wy się podniecacie jakimiś laliga i premierszip, a Parma Calcio 1913 już sobie zapewniła awans do 3 ligi.
A Rangersi chyba wracają do 1 ligi w Szkocji, nie?
Since 2001.
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Nie wiem, czy ktoś oglądał skrót albo cały mecz Barcelony z Gijonem ale to jest jakaś kpina. Neymar to jest najgorszy udawacz i boiskowy oszust, jakiego ziemia nosiła, a sędziowie-pizdeczki się ciągle nabierają na to jego żałosne aktorstwo. Jak by dostał żółtą raz, drugi, trzeci za te swoje pady od podmuchu wiatru, to by momentalnie ozdrowiał.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Z LM odpadli, trzeba ratować sezon. Klasyczna Barca.
Zgadnijcie, na którym miejscu jest Arsenal po dzisiejszej kolejce. Można pomylić się o 4
Nigdy nie próbowałem a mam cztery koszulki Arsenalu
Choć oglądając ich ostatnie występy to mam obawy czy będzie tradycyjne czwarte miejsce.
Choć oglądając ich ostatnie występy to mam obawy czy będzie tradycyjne czwarte miejsce.
i wygląda na to, że Wasilewski dostanie medal. Właśnie skończył mecz przed koronacją, pełne 90 minut.
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
- Razorblade
- Mr. Kroper
a teraz podsumowujac zeszly sezon... moim zdaniem w zeszlym sezonie akurat Martial udowodnil ze byl wart swoich pieniedzy, wiec prosze przeprosic Ja swoja "bzdure" odszczekujehat pisze:Dla transferu Sterlinga potrafię znaleźć - co prawda niewielkie, ale zawsze - uzasadnienie. Prawdziwy żart to wywalenie wagonu pieniądzorów dziesięc mniut przed końcem okna na "nowego Henry'ego"