A skończyło się na 0:0 i Legia jutro na boisko wychodzi z mistrzostwem w kieszeni. Nie wiem z czego to wynika, ale Poznań póki może gonić to goni i punktuje, ale jak szanse są już minimalne to coś siada w psychice i zawalają mecz. Tak było rok temu, gdzie po porażce w Warszawie wtopili z Podbeskidziem i tak jest teraz.bukins pisze:Mam złe przeczucie przed dzisiejszym meczem Lech - Pogoń.
Trzymam kciuki za Szczecin, ale dopadł ich duży dołek, a Lech jest na fali
Polskie rozgrywki piłkarskie :: SEZON 13/14
Moderatorzy: boncek, Zolt, Cherryy
Re: Polskie rozgrywki piłkarskie :: SEZON 13/14
Legia mistrzem, Zagłębie i Widzew lecą z ligi. Łęczna awans. Jakoś tak ostatecznie to wszystko wyjaśniło się bez większej pompy.
Since 2001.
No już po poprzedniej kolejce było jasne, że się zabawa skończyła Zwlaszcza na dole, bo chyba nikt nie wierzył, że wtapiające mecz za meczem Widzew i Zagłębie nagle ożyją.
Ale informacja!
http://drutexbytovia.pl/2014/05/25/aktu ... do-i-ligi/
HA! BYTOVIA!!!
Będę oglądał mecze na Oragne Sport
http://drutexbytovia.pl/2014/05/25/aktu ... do-i-ligi/
HA! BYTOVIA!!!
Będę oglądał mecze na Oragne Sport
"czekam na wiatr co rozgoni...."
Pogoń w Poznaniu zdecydowanie na drugorzędnym planie, chociaż kosa jest długoletnia i z tradycją ;D
Pogoń w Poznaniu zdecydowanie na drugorzędnym planie, chociaż kosa jest długoletnia i z tradycją ;D
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Legia rezerwami (z podstawowego składu grało przez większość meczu 3 zawodników, nawet bramkarz był rezerwowy) wygrywa w Szczecinie. To, co się stało z Pogonią po 30 kolejce to jakaś "magia" - 6 spotkań, 4 wtopy, 2 remisy.
Na mistrza nie ma szans. Spadek nie grozi. Kasa się zgadza. Komu by się chciało biegać, szarpać i ryzykować kontuzję?Bambusek pisze:"magia"
No na mistrza nie mieli, ale o trzecie miejsce powalczyć mogli po podzieleniu punktów. Widać się wystraszyli wyjazdów do Kazachstanu czy innych urokliwych miejsc w eliminacjach do LE
ryczą i krzyczą na całą Warszawę już od południa. Legia mistrzem. No niebywałe. Jakby z takim budżetem spadli z tabeli, to by był nius... A za moment okaże się, że w LM trzeba jednak biegać, coś kopać i to dość szybko, i znowu na jesieni skończą się marzenia o Miszczu Miszczuf
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Zagłębie dało radę z ligi zlecieć, a kasę też mają
Za Zagłębie potencjalnie wszyscy płacimy więc powinno się ogłosić żałobę narodową za spadek
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
A Tarasiewicz odszedł z Zawiszy. Czyli pewnie będziemy mieli polskiego trenera za granicą, bo o kierunku francuskim mówiło się od jakiegoś czasu. Mimo wszystko szkoda, chociaż w ten sposób tworzy się legendę - Tarasiewicz odchodzi w glorii i chwale. Facet, którego specjalnością jest wyciskanie z drużyny dwieście procent.
Ciekawe kto za niego. Mówi się o Skorży, Fornaliku i Urbanie - szczerze mówiąc, może najlepiej sprawdziłby się teraz Fornalik? Do prowadzenia klubów ma dryg.
Ciekawe kto za niego. Mówi się o Skorży, Fornaliku i Urbanie - szczerze mówiąc, może najlepiej sprawdziłby się teraz Fornalik? Do prowadzenia klubów ma dryg.
Since 2001.
Ostatnio coś przebąkiwano o Urbanie, że kierunek Hiszpania i przejęcie spadkowicza Betisu Sevilla. On tam przecież grał i podobno nawet tam mieszka na stałe obecnie.
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
na 99% w Bydgoszczy będzie teraz rządzić Skorża. Mieszane uczucia, aczkolwiek cieszy sam fakt, że z Zawiszą wiążą się coraz większe nazwiska.
I na deser:
I na deser:
Since 2001.
Ricardo Moniz uciekł z Lechii do TSV
Czyli żarło, żarło i się zesrało. Kurde, gość z drużyny co psim swędem dostała się do grupy mistrzowskiej o mały włos nie zakończyłby sezony na podium i w europejskich pucharach.Sobies pisze:Ricardo Moniz uciekł z Lechii do TSV