Homeland
Moderatorzy: boncek, Zolt, Pquelim, Voo
Re: Homeland
jak dla mnie trochę nudnawy odcinek, pewnie do końca skupią się już na ataku, choć oczekuję na jakiś twist
a ta dziennikarka strasznie na nerwa działa, jakby mogła to sama by atak przeprowadziła w imię wolności i po to żeby mieć o czym pisać
jeżeli chodzi o Eowinę to rzeczywiście Dar chyba mimo wszystko nie popuści, ale widać, że Eowina wśród szeregowych ma poparcie
a ta dziennikarka strasznie na nerwa działa, jakby mogła to sama by atak przeprowadziła w imię wolności i po to żeby mieć o czym pisać
jeżeli chodzi o Eowinę to rzeczywiście Dar chyba mimo wszystko nie popuści, ale widać, że Eowina wśród szeregowych ma poparcie
Wątki widzę dwa: atak i próba powstrzymania, a w międzyczasie Eowina jedną ręka pomaga, a drugą próbuje uciec. Jak sobie przypominam poprzedni sezon to pewnie do ataku dojdzie, Eowina ucieknie i jeszcze Ivana załatwi
Mam tylko nadzieję, że nie zrobią turbo-akcji typu Quinn zaraz wstanie z łózka i jeszcze pomoże złapać/zabić terrorystów.
Mam tylko nadzieję, że nie zrobią turbo-akcji typu Quinn zaraz wstanie z łózka i jeszcze pomoże złapać/zabić terrorystów.
Quinn Pierwsza Krew?
to już by było przegięcie dwa tygodnie wcześniej ciężko postrzelony, zatruty sarinem i jeszcze miałby kozaczyć ale pewnie coś im podpowie o ile się obudzi
jakby Ivana wystawiła i nawiała to mogłoby być ciekawie a Carrie by czyhała na Hawajach w barze
to już by było przegięcie dwa tygodnie wcześniej ciężko postrzelony, zatruty sarinem i jeszcze miałby kozaczyć ale pewnie coś im podpowie o ile się obudzi
jakby Ivana wystawiła i nawiała to mogłoby być ciekawie a Carrie by czyhała na Hawajach w barze
i jak po dzisiejszym odcinku?
Quinn nie przygwiazdorzył i całkiem fajnie to rozwiązali, oby tylko przeżył
dziennikara wkurza jak zawsze a nawet bardziej ale może jestem uprzedzony
a Eowina kombinuje jak może jak ją złapią to po niej już chyba, ciekawe co z ruskim się dzieje w międzyczasie
a i zauważyliście fajny akcent ok. 55min po tym jak Carrie gada ze sprzątaczem i idzie po schodach, to słychać coś
Quinn nie przygwiazdorzył i całkiem fajnie to rozwiązali, oby tylko przeżył
dziennikara wkurza jak zawsze a nawet bardziej ale może jestem uprzedzony
a Eowina kombinuje jak może jak ją złapią to po niej już chyba, ciekawe co z ruskim się dzieje w międzyczasie
a i zauważyliście fajny akcent ok. 55min po tym jak Carrie gada ze sprzątaczem i idzie po schodach, to słychać coś
Zgadzam się z częścią o Quinnie. Mocna ta scena była jak na siłę go budzą.
Dziennikarka prosi się o śmierć więc pewnie przeżyje. Poza tym ten wątek sprawia, że lubię twórców serialu za niestawanie po niczyjej stronie. Z jednej strony terroryści i jak ich zatrzymać - ciężko to zrobić grając wg reguł. Z drugiej jak się gra poza prawem to niewinnych ludzi doprowadza się do takiego stanu, że skaczą przez okno. Węzeł gordyjski. Nawet dziennikarka ciekawie odpowiadała w wywiadzie: łamanie prawa jest chujowe i trzeba przestać, ale nie wiem jak zatrzymać terroryzm.
Reszta też bardzo fajna. Kombinacje Eowiny, normalnie napisałbym, że grubymi nićmi szyte, ale faktycznie w zamieszaniu i godzinę przed atakiem sarinu w centrum Berlina CIA i BND mogą popełniać błędy.
Jedyne co mi się nie podobało to akcja z Carrie, fota plus akurat wypatrzyła kuzyna i to ona znów jest w epicentrum? Wiem, że takie są prawa seriali, ale jednak za bardzo pojechali po bandzie.
Poza tym jednak odcinek rewelacyjny i napięcie sięga zenitu.
Świetna była scena jak Saul prawie się poddał. To było naprawdę emocjonalne.
No i nie słyszałem co tam było jak Carrie szła po schodach. Co mnie ominęło?
Dziennikarka prosi się o śmierć więc pewnie przeżyje. Poza tym ten wątek sprawia, że lubię twórców serialu za niestawanie po niczyjej stronie. Z jednej strony terroryści i jak ich zatrzymać - ciężko to zrobić grając wg reguł. Z drugiej jak się gra poza prawem to niewinnych ludzi doprowadza się do takiego stanu, że skaczą przez okno. Węzeł gordyjski. Nawet dziennikarka ciekawie odpowiadała w wywiadzie: łamanie prawa jest chujowe i trzeba przestać, ale nie wiem jak zatrzymać terroryzm.
Reszta też bardzo fajna. Kombinacje Eowiny, normalnie napisałbym, że grubymi nićmi szyte, ale faktycznie w zamieszaniu i godzinę przed atakiem sarinu w centrum Berlina CIA i BND mogą popełniać błędy.
Jedyne co mi się nie podobało to akcja z Carrie, fota plus akurat wypatrzyła kuzyna i to ona znów jest w epicentrum? Wiem, że takie są prawa seriali, ale jednak za bardzo pojechali po bandzie.
Poza tym jednak odcinek rewelacyjny i napięcie sięga zenitu.
Świetna była scena jak Saul prawie się poddał. To było naprawdę emocjonalne.
No i nie słyszałem co tam było jak Carrie szła po schodach. Co mnie ominęło?
"nic nie słyszę, jest strasznie głośno, chwileczkę, nie rozłączaj się"dan pisze:a i zauważyliście fajny akcent ok. 55min po tym jak Carrie gada ze sprzątaczem i idzie po schodach, to słychać coś
Eowina nie ucieknie, nie ma takiej opcji, Saul wyciągnie ją z każdego zakątka świata.
Dziennikarka sobie przejebała.
Dobry odcinek
Dziennikarka sobie przejebała.
true, na pocieszenie bardzo ludzko rozwiązali sprawę kuzyna. Pewnie poszedł do tunelu zabić Bibiego.Jedyne co mi się nie podobało to akcja z Carrie, fota plus akurat wypatrzyła kuzyna i to ona znów jest w epicentrum? Wiem, że takie są prawa seriali, ale jednak za bardzo pojechali po bandzie.
Dobry odcinek
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Myślisz? Ja bym stawiał, że podejmie ostatnia desperacką próbę odwiedzenia go od zamachu i dostanie kulkę.Zolt pisze:Pewnie poszedł do tunelu zabić Bibiego.
gdyby to był serial innego typu to odwiódłby go od zamachu i w tym momencie Carrie zastrzeliłaby obu krzycząc "'Murica FUCK YEAH!"
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
"w przodzie był wypadek" wtf?
trochę smęty jak na finał, żadnych twistów praktycznie
trochę smęty jak na finał, żadnych twistów praktycznie
Spoiler:
Quinn has left the building Jak oglądałeś Million Dollar Baby to wiadomo co się stanie...
Dla mnie odcinek super, Homeland zawsze kończył pierdolnięciem w 11 odcinku i domykaniem w 12. Bardzo mi się ostatni epizod podobał. Rewelacyjnie to zakończyli.
Dla mnie odcinek super, Homeland zawsze kończył pierdolnięciem w 11 odcinku i domykaniem w 12. Bardzo mi się ostatni epizod podobał. Rewelacyjnie to zakończyli.
pewnie masz rację, ale brakowało mi czegoś z przytupem na koniec, a tu ufo
wyszło szydło z worka, Quinn to Prot z K-Pax!
Ciekawe o czym zrobią 6ty sezon, jak Carrie odrzuciła propozycję Saula.
Ciekawe o czym zrobią 6ty sezon, jak Carrie odrzuciła propozycję Saula.
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024