Luźny I
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Re: Luźny I
Hit... Sobieś miał rację!
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Dum dum duuuuuuuuummmmmmmm!
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Kto?
- Razorblade
- Mr. Kroper
Jutsimitsu pisze:Kto?
Piramidka Sobieś style?Razorblade pisze:Jutsimitsu pisze:Kto?
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
Jak nie, jak tak!snt pisze:Piramidka Sobieś style?Razorblade pisze:Jutsimitsu pisze:Kto?
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Coście dzisiaj brali że tak nawalacie te piramidki?Zolt pisze:Jak nie, jak tak!snt pisze:Piramidka Sobieś style?Razorblade pisze:Jutsimitsu pisze:Kto?
- Larofan
- Social Media Ninja
PiramidonJutsimitsu pisze:Coście dzisiaj brali że tak nawalacie te piramidki?Zolt pisze:Jak nie, jak tak!snt pisze:Piramidka Sobieś style?Razorblade pisze:Jutsimitsu pisze:Kto?
Nie wiedziałeś? Dziś jest światowy dzień piramidy.Jutsimitsu pisze:Coście dzisiaj brali że tak nawalacie te piramidki?Zolt pisze:Jak nie, jak tak!snt pisze:Piramidka Sobieś style?Razorblade pisze:Jutsimitsu pisze:Kto?
- Counterman
- Waniaaa!
Forumowy dzień piramidy! To ważniejsze.SithFrog pisze:Nie wiedziałeś? Dziś jest światowy dzień piramidy.Jutsimitsu pisze:Coście dzisiaj brali że tak nawalacie te piramidki?Zolt pisze:Jak nie, jak tak!snt pisze:Piramidka Sobieś style?Razorblade pisze:Jutsimitsu pisze:Kto?
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Piramidki forever!Counterman pisze:Forumowy dzień piramidy! To ważniejsze.SithFrog pisze:Nie wiedziałeś? Dziś jest światowy dzień piramidy.Jutsimitsu pisze:Coście dzisiaj brali że tak nawalacie te piramidki?Zolt pisze:Jak nie, jak tak!snt pisze:Piramidka Sobieś style?Razorblade pisze:Jutsimitsu pisze:Kto?
Wszyscy będziemy się tego wstydzić!Matthias[Wlkp] pisze:Piramidki forever!Counterman pisze:Forumowy dzień piramidy! To ważniejsze.SithFrog pisze:Nie wiedziałeś? Dziś jest światowy dzień piramidy.Jutsimitsu pisze:Coście dzisiaj brali że tak nawalacie te piramidki?Zolt pisze:Jak nie, jak tak!snt pisze:Piramidka Sobieś style?Razorblade pisze:Jutsimitsu pisze:Kto?
Since 2001.
- Razorblade
- Mr. Kroper
Chyba Ty!Cherryy pisze:Wszyscy będziemy się tego wstydzić!Matthias[Wlkp] pisze:Piramidki forever!Counterman pisze:Forumowy dzień piramidy! To ważniejsze.SithFrog pisze:Nie wiedziałeś? Dziś jest światowy dzień piramidy.Jutsimitsu pisze:Coście dzisiaj brali że tak nawalacie te piramidki?Zolt pisze:Jak nie, jak tak!snt pisze:Piramidka Sobieś style?Razorblade pisze:Jutsimitsu pisze:Kto?
NO ONE CAN STOP US!Razorblade pisze:Chyba Ty!Cherryy pisze:Wszyscy będziemy się tego wstydzić!Matthias[Wlkp] pisze:Piramidki forever!Counterman pisze:Forumowy dzień piramidy! To ważniejsze.SithFrog pisze:Nie wiedziałeś? Dziś jest światowy dzień piramidy.Jutsimitsu pisze:Coście dzisiaj brali że tak nawalacie te piramidki?Zolt pisze:Jak nie, jak tak!snt pisze:Piramidka Sobieś style?Razorblade pisze:Jutsimitsu pisze:Kto?
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
Co to? Jakiś atak kosmitów?!
Wracam sobie od dziewczyny, a koło Świdnicy na niebie zapierdala meteoryt jasny fest jakoś tak na żółto i zielono świecąc. Za chwilę zrobiło się jasno jak w dzień i znikło, tylko taki dym było widać.... strasznie żałuję, że nie mam wideorejestratora...
... jadę 10 km dalej, a tu nagle mgła taka zajebista, że resztę drogi jechałem 50 km/h.
Poczułem się normalnie jak w jakimś Cloverfield
Wracam sobie od dziewczyny, a koło Świdnicy na niebie zapierdala meteoryt jasny fest jakoś tak na żółto i zielono świecąc. Za chwilę zrobiło się jasno jak w dzień i znikło, tylko taki dym było widać.... strasznie żałuję, że nie mam wideorejestratora...
... jadę 10 km dalej, a tu nagle mgła taka zajebista, że resztę drogi jechałem 50 km/h.
Poczułem się normalnie jak w jakimś Cloverfield
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Zapomniałeś dodać, że zabiła Cię fala uderzeniowa.
http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pog ... 3,1,0.htmlMatthias[Wlkp] pisze:Zapomniałeś dodać, że zabiła Cię fala uderzeniowa.
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Teraz zaczniesz bezwiednie szkicować dziwna górę, rzeźbić jej kształt w pure i takie tam. Pozdrów kosmitow jak już cię zabiorą.
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Parę razy w życiu człek ma szczęście coś tak fajnego zobaczyć przypadkiem, to wybaczam wam zazdrość
fakt, niezłe zjawisko
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
eee, meteory w rosji robia jednak wieksze wrazenie...
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Jaki kraj, taki meteoryt?
JApierdziele
na filmie to trwa 3sekundy
to jak ktos robi takie zdjecie:
?!
akurat se robil panorame cmentarna i przypadkiem mu wskoczyl w kadr?
na filmie to trwa 3sekundy
to jak ktos robi takie zdjecie:
?!
akurat se robil panorame cmentarna i przypadkiem mu wskoczyl w kadr?
- PIOTROSLAV
- Parmezan
reptilion ani chybi, skoro wiedział kiedy wejdzie atmosfere....
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
Przychodzę dzisiaj do pracy i na dzień dobry dowiaduję się, że kolega normalnie siedzący obok mnie ma gruźlicę. Nice. Nie ma to jak dobry początek tygodnia.
Śmiechy chichy, ale w firmie panika. Niby każdy był szczepiony, ale kolega też i widocznie niewiele mu to pomogło.
No i w dupę jeża - przez trzy lata mnie omijały wszystkie grypy i przeziębienia, aż tu nagle mnie siekło. Obudziłem się dziś rano z ponad 39 stopniami gorączki. Wziąłem gripexy, popiłem nalewką, idę spać.
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
Skoro wchodzimy już w temat leków.
http://pogromcyreklam.blogspot.ie
Fajny blog, chociaż kobitka głównie tępi suplementy diety.
Ja, odpukać, od 5 lat, od kiedy studiuje, żadnej mocniejszej choroby nie miałem. Zdarzało się czuć trochę gorzej, ale było to leciutkie przeziębienie rozwiązywane ciepłem, herbatką i np. weekendem nie wychylania się z domu.
http://pogromcyreklam.blogspot.ie
Fajny blog, chociaż kobitka głównie tępi suplementy diety.
Ja, odpukać, od 5 lat, od kiedy studiuje, żadnej mocniejszej choroby nie miałem. Zdarzało się czuć trochę gorzej, ale było to leciutkie przeziębienie rozwiązywane ciepłem, herbatką i np. weekendem nie wychylania się z domu.
U mnie w robocie praktycznie wszyscy chorzy, kaszlą i smarczą na lewo i prawo. Ja jestem jak ten ostatni Mohikanin, który w końcu polegnie prędzej czy później...
Since 2001.
Ja co roku przeziębiam się w okolicach października - listopada. Jeszcze jestem zdrowy, ale pewnie już niedługo
- Larofan
- Social Media Ninja
u nas w poprzedniej robo babka z HR miala krztusiec... to dopiero panika nas naszla jeszcze brakowalo zeby pol biura hospitalizowali
obecie chyba nikt nie smarczy u nas
obecie chyba nikt nie smarczy u nas
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
http://fsgk.pl/forum/viewtopic.php?f=2& ... 394#p58394
Jakby ktoś przegapił, bawimy się w mikołajki!
Jakby ktoś przegapił, bawimy się w mikołajki!
Mam obrazek. Chciałbym mieć koszulkę z tym obrazkiem. Chciałbym też, żeby była zgodna z moją wizją. Chciałbym dorzucić element czy dwa i zrobić coś więcej niż wybrać w generatorze rozmiar/kolor koszulki i wkleić na środek grafikę.
Zna ktoś jakieś firmy/strony/miejsca gdzie proponuje się takie usługi?
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
pokaż tu czy na priv obrazek i jakie elementy chcesz dodawac?SithFrog pisze:Mam obrazek. Chciałbym mieć koszulkę z tym obrazkiem. Chciałbym też, żeby była zgodna z moją wizją. Chciałbym dorzucić element czy dwa i zrobić coś więcej niż wybrać w generatorze rozmiar/kolor koszulki i wkleić na środek grafikę.
Nie zdziwię się jak się okaże, że ten obrazek widzimy przy każdym poście Sitha .
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
wtedy by tłumaczyło czemu robi z tego tajemnice i nie chce płacić za prawa autorskie
ale technik koszulkowych jest tyle ze o dużo szczegółów wypada spytać żeby dobrze dobrać .
ale technik koszulkowych jest tyle ze o dużo szczegółów wypada spytać żeby dobrze dobrać .
Takiem czuł, że avatara będzie utrwalał .
Pochwal się później jak już będziesz miał koszulkę .
Pochwal się później jak już będziesz miał koszulkę .
- PIOTROSLAV
- Parmezan
cupsell.pro ostatnio szczuł cycem, możesz tam spróbować
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
Nie znam niestety innego miejsca gdzie robią takie rzeczy ale jestem bardzo ciekawa efektu.
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Uważaj lepiej na tę skoliozę. Chodź lewą stroną chodnika na wszelki wypadek.
Since 2001.
Uch. Prawie dwa dni bez internetu, bo kablówka miała awarię. Poszedłem do ich biura, padły słowa o Barei, później inni przejęli pałeczkę i się posypały ostrzejsze sformułowania...
A nadto chory. Bleh.
A nadto chory. Bleh.
Since 2001.