No ja nie kumam o co chodzi z ripostą co do obrazka Raczej nam wszystkim powinno być smutno jeżeli różnice w platformach do grania to gry jednej firmy i jeden chujowy port
Dwa chujowe porty gier wybieranych na gry roku i półtoraroczny poślizg innej. Ja wiem, że może Ciebie GTA IV i V czy Batman nie jarają, ale jesteś w mniejszości
Dwa chujowe porty gier wybieranych na gry roku i półtoraroczny poślizg innej. Ja wiem, że może Ciebie GTA IV i V czy Batman nie jarają, ale jesteś w mniejszości
Z tego co pamiętam to Ciebie GTA 4 nie jarało W 5 może pogram kiedyś jak będzie czas i dobra promocja - dupy jak Wiedźmin 3 mi pewnie nie urwie. Dwa pierwsze Batmany były bardzo fajne, ale po Arkham Origins i recenzjach tego teraz na PC jakoś szkoda mi kasy. Cóż... może spróbuje desperacko coś fajnego nadrobić z 2 ostatnich lat na co nie mam czasu do tej pory?
Wojny platform do grania są dla młodszych od nas Ja się cieszę, że mam jak prześć Wieśka 3,a reszta to tam tło
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
SithFrog pisze:
Czemu PC Master Race'y łaziły przez 1,5 roku (łażą przez 4 miesiące) ze ślinotokiem przez jezdnię?
Żeby zobaczyć jak konsolowcy grali w GTA V (grają w nowego Batmana).
Ostatnio zmieniony 3 listopada 2015, o 21:19 przez Alpha_Gear, łącznie zmieniany 1 raz.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Wiecie co mnie przeraża w takich filmikach? Myśl, że zamiast mercedesa mogły w tamtym miejscu iść jakieś dzieciaki do szkoły, albo babcia z zakupami, albo matka z wózkiem.
Właśnie zastanawiałem się czy to dać, czy nie. Ale pomyślałem sobie, że tyle już tu było żartów o martwych dzieciach, że nie ma co się krępować. Najwyżej kiedyś skasuję linka i będę się tego wypierał
Ale jak dla mnie to całkiem śmieszne. Mocno czarnohumorowe, ale śmieszne.
Pewdiepie rozpakowuje prezenty na swoje urodziny, trzeba niestety przebrnąć przez początek dla podłapania kontekstu; mi chodzi o fragment od 1:50. https://www.youtube.com/watch?v=KV50ILapApE
Śmiechłem
SithFrog pisze:Nie jesteśmy sami we wszechświecie, to po prostu niemożliwe.
tzw Paradoks Fermiego - będę gościł wykład o tym za tydzień na swoim konwencie
ale spoko soł far dwa razy już obiecujące sygnały/wyniki były w badaniu kosmosu pod kątem obcych
WOW signal kiedyśtam i niedawno potencjalny schemat cywilizacji typu 2 wg Kardaszewa
No jasne, że nie jesteśmy. Są przecież Turianie, Asari, Kroganie, Salarianie...
ale spoko soł far dwa razy już obiecujące sygnały/wyniki były w badaniu kosmosu pod kątem obcych
WOW signal kiedyśtam i niedawno potencjalny schemat cywilizacji typu 2 wg Kardaszewa
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.