Soból albański #3: Matkobosko
Moderatorzy: boncek, Zolt, Pquelim, Voo
Soból albański #3: Matkobosko
No i stało się moi mili. Zmęczyłem w końcu trzeci odcinek Sobola albańskiego. Tym razem bez ankiety, bo dotarliśmy do stałego punktu, który w opowiadaniu musi być. Ale zarazem - mam nadzieję, że to będzie pewne pocieszenie - następny odcinek pojawi się znacznie szybciej, może już po świętach. I będzie zawierać elementy interaktywne (nawet dwa).
A tymczasem - dotarliśmy do półmetka naszej historii. I jak zwykle - ciekaw jestem Waszych opinii.
http://fsgk.pl/wordpress/?p=1225
A tymczasem - dotarliśmy do półmetka naszej historii. I jak zwykle - ciekaw jestem Waszych opinii.
http://fsgk.pl/wordpress/?p=1225
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
Re: Soból albański #3: Matkobosko
zagęszczenie sucharów na wysokim poziomie milordzie Fajnie się czyta, chociaż krótko, króciutko...
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Gdybym był choć trochę zorganizowany, to pewnie bym mógł pisać kilka akapitów dziennie i publikować dłuższe odcinki co 2 tygodnie. Ale nie jestemZolt pisze:Fajnie się czyta, chociaż krótko, króciutko...
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Ta następna część to po ktorych świętach? I czy wczesniej będą oba lets pleje?
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Może głupie pytanie ale nie da się wyjustować tekstu? Dużo lepiej by to wyglądało. No i czcionka jest strasznie duża, ciężko się czyta.
A sam tekst klasa, jak zwykle. Walisz sucharami jak prawdziwy adept sithfrogowej szkoły desykantacji.
Ale gdzie wybór dla czytelników, ja się pytam?
A sam tekst klasa, jak zwykle. Walisz sucharami jak prawdziwy adept sithfrogowej szkoły desykantacji.
Ale gdzie wybór dla czytelników, ja się pytam?
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Najbliższych. Przed Nowym Rokiem.PIOTROSLAV pisze:Ta następna część to po ktorych świętach?
Nope. CK2 będzie jutro, A:I w weekend.PIOTROSLAV pisze:I czy wczesniej będą oba lets pleje?
Chyba się da, pomajstruję przy tym następnym razem. Ale zmiana czcionki to chyba tylko przez css-a, przy którym nie chcę (nie mogę) majstrować.Crowley pisze:Może głupie pytanie ale nie da się wyjustować tekstu? Dużo lepiej by to wyglądało. No i czcionka jest strasznie duża, ciężko się czyta.
Dzięki.Crowley pisze:A sam tekst klasa, jak zwykle. Walisz sucharami jak prawdziwy adept sithfrogowej szkoły desykantacji.
Wyjątkowo, w tym odcinku być go nie mogło. Rajmund musi znaleźć się w tym konsulacie, bo mam już obmyśloną całą scenę z żartami sytuacyjnymi . A wrzucenie pytania o coś innego byłoby po prostu iluzją dawania czytelnikowi wyboru.Crowley pisze:Ale gdzie wybór dla czytelników, ja się pytam?
Ja tylko zapytam - ktorym nowym rokiem?
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
Długo mruczałem pod nosem "niezłe, niezłe". Niełatwo mnie złapać na standardowe suchary. Przyznam się jednak bez bicia, na "don’t wrap in cotton" spadłem z krzesła
- PIOTROSLAV
- Parmezan
To ja już bez żartów napiszę, że Matt Kobosko wygrał internet.
Z tego byłoby udane połączenie Sin City i Nagiej Broni, gdyby przenieść to na duży ekran.
Since 2001.
Nie ukrywam, że fsgk to dla mnie przystanek w drodze do Hollywood
PIOTROSLAV pisze:To ja już bez żartów napiszę, że Matt Kobosko wygrał internet.
czy jednak do końca?DaeL pisze:(...)dotarliśmy do półmetka naszej historii.
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Zdziwisz się, ale nie. Ba, następny odcinek jest prawie gotowyPquelim pisze:czy jednak do końca?DaeL pisze:(...)dotarliśmy do półmetka naszej historii.
to dobrze. Twoje pisarstwo interesuje mnie bardziej niż Twoje analizy pisarstwa Martina
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Dzięki. To bardzo miłe z Twojej strony. Aczkolwiek pisanie o pisaniu Martina ma większe wzięciePquelim pisze:to dobrze. Twoje pisarstwo interesuje mnie bardziej niż Twoje analizy pisarstwa Martina
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Czy sprawa sobola powróci? Właśnie ponownie przeczytałem 3 odcinek i przypomniałem sobie jakie to było fajne
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Najpierw chyba będzie tutorial o dodawaniu nowych artykułów
Bendzie.PIOTROSLAV pisze:Najpierw chyba będzie tutorial o dodawaniu nowych artykułów
Bardzo mi miło. Wiesz, chciałem ostatnio wrócić Sobola, ale doszedłem do wniosku, że zamiast robić kolejne odcinki, to muszę po prostu zebrać ten materiał który już mam, trochę go ogarnąć i poprawić, i wrzucić opowiadanie jako całość. Tak więc w jakiejś niedalekiej perspektywie tekst się pojawi.Vooplayer pisze:Czy sprawa sobola powróci? Właśnie ponownie przeczytałem 3 odcinek i przypomniałem sobie jakie to było fajne