Pierwsza oryginalna gra
Re: Pierwsza oryginalna gra
Ech, w ogóle przez Was mnie naszła ochota, żeby zagrać w Europę Universalis II, Transport Tycoon albo Theme Hospital...
Since 2001.
zawsze dochodziłem do momentu, w którym w placówce zaczęły pojawiać się robale i szerzyły infekcje, a mnie nie było stać na oczyszczenie szpitala. Potem wszyscy umierajo ;(Cherryy pisze:Theme Hospital...
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Dziwi mnie, że fani Theme Hospital nigdy nie pokusili się o jakieś dodatkowe misje albo po prostu rozwinięcie gry, tak jak w przypadku Transport Tycoon, które jest sprawnie rozwijane do dziś.
Pamiętam, jak w jakiejś zapowiedzi w ŚGK były screeny z TH z innymi wzorami mebli i się podniecałem, że może jest jakiś dodatek i go kiedyś znajdę.
Pamiętam, jak w jakiejś zapowiedzi w ŚGK były screeny z TH z innymi wzorami mebli i się podniecałem, że może jest jakiś dodatek i go kiedyś znajdę.
Since 2001.
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Nie pamiętam jaka gra była pierwsza ale tego rozczarowania po otwarciu wielkiego i kompletnie pustego (nie licząc pudełeczka z płytą) pudła nie zapomnę
Crowley - też miałem Sagę oryginalną. Kupiłem bo Cryo a byłem akurat pod ciężkim wpływem Atlanits Nie była warta zakupu ale była jakaś "inna", nie pamiętam o co chodziło ale pamiętam to do tej pory, że było w niej coś dziwacznego i fajnego
Crowley - też miałem Sagę oryginalną. Kupiłem bo Cryo a byłem akurat pod ciężkim wpływem Atlanits Nie była warta zakupu ale była jakaś "inna", nie pamiętam o co chodziło ale pamiętam to do tej pory, że było w niej coś dziwacznego i fajnego
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Bullfrog w ogóle w całej swojej historii tylko raz wydał expansion packa - do pierwszego Syndicate.Cherryy pisze:Dziwi mnie, że fani Theme Hospital nigdy nie pokusili się o jakieś dodatkowe misje albo po prostu rozwinięcie gry, tak jak w przypadku Transport Tycoon, które jest sprawnie rozwijane do dziś.
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
dunegon keeper chyba terz
Do tego jeszcze przez 31 godzin w promocji, za 3$. Wersja Gold, z Kleopatrą od razu.Razorblade pisze:Faraon jest na gog.com
Tak, w poprzednim numerze.DaeL pisze:I dawali go jakiś czas temu do CDA. Chyba z dodatkiem Kleopatra.
Był zajebisty dodatek do pierwszego Dungeon Keepera - The Deeper Dungeons. Jak ktoś lubi pierwszego DK to polecam dodatek. Deeper Dungeons to nie kampania, a chyba 15 oddzielnych krain z których niektóre są naprawdę fajnie zrobione i trzeba się nagłowić, żeby je przejść- w przeciwieństwie do podstawki.DaeL pisze: Bullfrog w ogóle w całej swojej historii tylko raz wydał expansion packa - do pierwszego Syndicate.
Do dziś pamiętam niesamowity głos lektora z polskiej wersji DK!
Dubbing tam był mistrzostwem!
Dubbing tam był mistrzostwem!
Pierwsza jaką widziałem, bo ojciec kupił - Tripack Setlers 2, SimCity 200, Civilization 2 - wtedy za 169 PLN, co robiło wrażenie.
Pierwsza jaką kupiłem za kieszonkowe - Baldurs Gate 1.
Za własne... Chyba GTA V
Pierwsza jaką kupiłem za kieszonkowe - Baldurs Gate 1.
Za własne... Chyba GTA V
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
Fajny temat. A odpowiedź brzmi... nie pamiętam. Kto wie, czy nie był to właśnie wspomniany przez kogoś wcześniej "Skarbnik", czy coś w tym stylu. Pamiętam natomiast, że by zamówić oryginalne gry z USA, musiałem korzystać z bankowego Western Union, a prowizja za przelew była wyższa niż cena samych gier.
Bez jaj boncek, przecież ty też miałeś tylko Skarbnika...
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Larofan
- Social Media Ninja
SithFrog pisze:boncek pisze:OMG OMG OMG OMG!!!!!
- Counterman
- Waniaaa!
Larofan pisze:SithFrog pisze:boncek pisze:OMG OMG OMG OMG!!!!!
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
No i Tex właśnie dochodzi do wniosku, że ten post był błędem...
Wieś robicie!
Wieś robicie!
Since 2001.
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Jaką tam wieś. Po prostu kolejna piramidkaCounterman pisze:Larofan pisze:SithFrog pisze:boncek pisze:OMG OMG OMG OMG!!!!!
- Larofan
- Social Media Ninja
to jest piramidka z okazji posta Texa weeeeez wisien zepsules efekt...
Wisień, pamiętam Cię jako fajnego młodego człowieka, a teraz jesteś stary i psujesz piramidki. Ogarnij się póki czas!
- Razorblade
- Mr. Kroper
SithFrog pisze:Wisień, pamiętam Cię jako fajnego młodego człowieka, a teraz jesteś stary i psujesz piramidki. Ogarnij się póki czas!
piramidka dla wisniaRazorblade pisze:SithFrog pisze:Wisień, pamiętam Cię jako fajnego młodego człowieka, a teraz jesteś stary i psujesz piramidki. Ogarnij się póki czas!
Ale ten Tex to jest jednak uj. Wpada i napisze jednego posta choć wie, że wywoła lawinę. Kim trzeba być żeby tak robić? No kim się pytam?Yankes pisze:piramidka dla wisniaRazorblade pisze:SithFrog pisze:Wisień, pamiętam Cię jako fajnego młodego człowieka, a teraz jesteś stary i psujesz piramidki. Ogarnij się póki czas!
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Larofan
- Social Media Ninja
to juz bez znaczenia.. piramidka dedykowana wisieniowi czas startThimGrim pisze:Ale ten Tex to jest jednak uj. Wpada i napisze jednego posta choć wie, że wywoła lawinę. Kim trzeba być żeby tak robić? No kim się pytam?Yankes pisze:piramidka dla wisniaRazorblade pisze:SithFrog pisze:Wisień, pamiętam Cię jako fajnego młodego człowieka, a teraz jesteś stary i psujesz piramidki. Ogarnij się póki czas!
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Larofan pisze:to juz bez znaczenia.. piramidka dedykowana wisieniowi czas startThimGrim pisze:Ale ten Tex to jest jednak uj. Wpada i napisze jednego posta choć wie, że wywoła lawinę. Kim trzeba być żeby tak robić? No kim się pytam?Yankes pisze:piramidka dla wisniaRazorblade pisze:SithFrog pisze:Wisień, pamiętam Cię jako fajnego młodego człowieka, a teraz jesteś stary i psujesz piramidki. Ogarnij się póki czas!
Skoro już i tak była tu rozmowa o Faraonie .Matthias[Wlkp] pisze:Larofan pisze:to juz bez znaczenia.. piramidka dedykowana wisieniowi czas startThimGrim pisze:Ale ten Tex to jest jednak uj. Wpada i napisze jednego posta choć wie, że wywoła lawinę. Kim trzeba być żeby tak robić? No kim się pytam?Yankes pisze:piramidka dla wisniaRazorblade pisze:SithFrog pisze:Wisień, pamiętam Cię jako fajnego młodego człowieka, a teraz jesteś stary i psujesz piramidki. Ogarnij się póki czas!
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Piccolo pisze:Skoro już i tak była tu rozmowa o Faraonie .Matthias[Wlkp] pisze:Larofan pisze:to juz bez znaczenia.. piramidka dedykowana wisieniowi czas startThimGrim pisze:Ale ten Tex to jest jednak uj. Wpada i napisze jednego posta choć wie, że wywoła lawinę. Kim trzeba być żeby tak robić? No kim się pytam?Yankes pisze:piramidka dla wisniaRazorblade pisze:SithFrog pisze:Wisień, pamiętam Cię jako fajnego młodego człowieka, a teraz jesteś stary i psujesz piramidki. Ogarnij się póki czas!
- Counterman
- Waniaaa!
Widzisz Tex musisz wpadać częściej - jeden post i tyle radochy na forum!Jutsimitsu pisze:Piccolo pisze:Skoro już i tak była tu rozmowa o Faraonie .Matthias[Wlkp] pisze:Larofan pisze:to juz bez znaczenia.. piramidka dedykowana wisieniowi czas startThimGrim pisze:Ale ten Tex to jest jednak uj. Wpada i napisze jednego posta choć wie, że wywoła lawinę. Kim trzeba być żeby tak robić? No kim się pytam?Yankes pisze:piramidka dla wisniaRazorblade pisze:SithFrog pisze:Wisień, pamiętam Cię jako fajnego młodego człowieka, a teraz jesteś stary i psujesz piramidki. Ogarnij się póki czas!
IRON MAIDEN are KINGS
Jak dzieci... jak dzieci!!Counterman pisze:Widzisz Tex musisz wpadać częściej - jeden post i tyle radochy na forum!Jutsimitsu pisze:Piccolo pisze:Skoro już i tak była tu rozmowa o Faraonie .Matthias[Wlkp] pisze:Larofan pisze:to juz bez znaczenia.. piramidka dedykowana wisieniowi czas startThimGrim pisze:Ale ten Tex to jest jednak uj. Wpada i napisze jednego posta choć wie, że wywoła lawinę. Kim trzeba być żeby tak robić? No kim się pytam?Yankes pisze:piramidka dla wisniaRazorblade pisze:SithFrog pisze:Wisień, pamiętam Cię jako fajnego młodego człowieka, a teraz jesteś stary i psujesz piramidki. Ogarnij się póki czas!
Forumowa piramidka... specjalnie dla mnie. Jestem poruszony.Gregor pisze:Jak dzieci... jak dzieci!!Counterman pisze:Widzisz Tex musisz wpadać częściej - jeden post i tyle radochy na forum!Jutsimitsu pisze:Piccolo pisze:Skoro już i tak była tu rozmowa o Faraonie .Matthias[Wlkp] pisze:Larofan pisze:to juz bez znaczenia.. piramidka dedykowana wisieniowi czas startThimGrim pisze:Ale ten Tex to jest jednak uj. Wpada i napisze jednego posta choć wie, że wywoła lawinę. Kim trzeba być żeby tak robić? No kim się pytam?Yankes pisze:piramidka dla wisniaRazorblade pisze:SithFrog pisze:Wisień, pamiętam Cię jako fajnego młodego człowieka, a teraz jesteś stary i psujesz piramidki. Ogarnij się póki czas!
Since 2001.