Czyli co, impeachment? Nie pytajmy nawet „czy”, ale „kiedy”!
Faktycznie, no bo skoro prezydent nie podoba się Jackowi Żakowskiemu, pani Paradowskiej i Lisowi, no to chyba trzeba zrobić ten impeachment.
Faktycznie świetny
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles, DaeL
Czyli co, impeachment? Nie pytajmy nawet „czy”, ale „kiedy”!
Faktycznie, no bo skoro prezydent nie podoba się Jackowi Żakowskiemu, pani Paradowskiej i Lisowi, no to chyba trzeba zrobić ten impeachment.
Lubisz Lisa?Turtles pisze:Ja to w ogóle lubię ten sposób prowadzenia wywiadu, gdzie sobie rozmówcy zdania nawzajem kończą.
Ja się nie zgadzam, bo nie widziałem, żeby oni kwestionowali wybór prezydenta, czy też wyrażali się o nim z pogardą, nie widziałem, żeby któryś z nich wyrażał się per "Pą Prezydą"SithFrog pisze:Może i facet trafił z Żakowskm i Lisem,
Ofkors nie licząc SmoleńskaDaeL pisze:Mieliśmy w ostatnich latach przypadek zabójstwa na tle politycznym. Mordercą był były członek Platformy Obywatelskiej, a ofiarą członek Prawa i Sprawiedliwości. Mimo tego to przedstawiciele Platformy prezentują się jako potencjalne ofiary zbrodniczych zapędów członków PiS-u. Dziwne.
jak juz Zabski powiedzial. Tutaj to praca i: protokol dyplomatyczny > "sawłar wiwr".ThimGrim pisze:Ciekawe jak to się ma do standardowego sawuar wiwru, że to kobieta zawsze pierwsza podaje dłoń jeśli w ogóle preferuje taką formę przywitania.
cos w tym jest...ThimGrim pisze:Przecież to jest poziom Pudelka. Ja wiem, że to jest jednocześnie poziom naszych mediów zapodających njusy polityczne, ale nie nabijajmy im lajków.
No... tak. Wiem. Spokojnie, przecież to napisałem.Razorblade pisze:rzuff: no i wlasnie w tym rzecz.
no przeciez wiemTurtles pisze:No... tak. Wiem. Spokojnie, przecież to napisałem
W standardowym savoir vivre też tak nie jest. To zasada tylko z ThimGrimowego savoir vivre'uThimGrim pisze:Ciekawe jak to się ma do standardowego sawuar wiwru, że to kobieta zawsze pierwsza podaje dłoń jeśli w ogóle preferuje taką formę przywitania.
ThimGrim pisze:Chory człowiek. Dajcie spokój...
thisTurtles pisze:too long didn' listen pewnie