No ale skoro tak ważna jest w przyrodzie równowaga, to w 3 czy 4 bardzo brakuje możliwości przyśpiesznia upływu czasu...
Tak czy siak gram w czwórkę

Yup.Turtles pisze:Wygląda mi na to, że gog galaxy wreszcie dodał dodawanie znajomych.
Stawiam, że boncek to boncek, ale kto tu jeszcze ma swoje konto?
Jak instalatory są w paczkach po 200 mega, to gog galaxy jest przydatne bo ściąga i instaluje grę po jednym kliknięciu.Razorblade pisze:A przydatny ten gog galaxy? Bo ja mam konto na gogu ale nigdy tego nie instalowalem
Szczerze mówiąc to nie wiem, bo w Civ 5 nie grałem, ostatnia Civ, w którą grałem była dołączona do ŚgkMatthias[Wlkp] pisze:Endless Legend -50% na Steamie... Czy jeden playthrough w tej grze jest krótszy czy dłuższy niż w CIV5? Obejrzałem sobie, jak jakiś koleś próbował w to grać i całkiem spoko to wyglada. No i do tego Thim poleca...
Tylko kiedy ja w to zagram...
A da się w to w multi pocinać?
Czyli takie CoD w singluMatthias[Wlkp] pisze:Puściłem moje pytanie przez google i wychodzi na to, że jedną grę można skończyć w 2-4 godziny.
Widzisz Thim? Coś zjebałeś.Matthias pisze:Puściłem moje pytanie przez google i wychodzi na to, że jedną grę można skończyć w 2-4 godziny.
Crowley pisze:Widzisz Thim? Coś zjebałeś.Matthias pisze:Puściłem moje pytanie przez google i wychodzi na to, że jedną grę można skończyć w 2-4 godziny.