To z Chin? JFC
![:| :|](./images/smilies/18.gif)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Jak to dobrze miec wolne za jutroCounterman pisze:Sialalala, nie chce mi się siedzieć już w robocie!
+1Razorblade pisze:Jak to dobrze miec wolne za jutroCounterman pisze:Sialalala, nie chce mi się siedzieć już w robocie!
Gregor pisze:+1Razorblade pisze:Jak to dobrze miec wolne za jutroCounterman pisze:Sialalala, nie chce mi się siedzieć już w robocie!
+1Razorblade pisze:W sumie to troche jestem ciekawy jaki to kierunek obralo to forum ktory to nie bylby obecny od conajmniej 5 lat, ale co tam
Dodałbym: Sobieś nie bądź pizdą.Zolt pisze:Sobieś, weź nie pierdol.
Ufff!!!ThimGrim pisze:To ja też spadam.
BuuuuThimGrim pisze:Już jestem.
Drugiego Zlotu nie będzie, bo nikt się za niego nie zabierze, a ja nie mam na to ani chęci ani czasu.Sobies pisze:Od kilku dni się nie udzielam, ale wypadałoby to przypieczętować.
Nie podoba mi się kierunek jaki obrało to forum. Dziękuję za dobre kilka lat...mimo, że i tak mnie nikt nie zna(więc tym bardziej strata żadna).
Będę Was obserwować, ale nie zamierzam się udzielać (chyba, że dożyjemy II zlotu).
Bywajcie
tez sie zastanawialemDaeL pisze:Czy ja przegapiłem jakąś forumową gównoburzę?
Uprzejmie byłoby napisać o co chodzi. Ja na przykład nie wiedziałem, że w ogóle mamy jakiś kierunek.Sobies pisze:Nie podoba mi się kierunek jaki obrało to forum.
Oficjalnie oglaszam, ze to nie prawda. Hajs z jutjuba zbieram ja. Grube dziesiątki pesos.ThimGrim pisze:Komercjalizacja. Dael zarabia na reklamach na youtube i wyciera sobie dolary logiem FSGK. Czyli jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze.
Zaprawdę jestem w szoku, że nie widzicie zmian na forum. Zwyczajnie w mojej ocenie forum poszło w bardzo niewłaściwym kierunku. A od niedawna nasze forum zostało przygniecione przez Dael’owskie artykuły, gdzie sam Llothar przyzna, że napływ „randomów” jest tak naprawdę tylko z tego powodu. Nie było to dla mnie problemem dopóki dziennie zaczęły się pojawiać 3-5 randomowych osóby. Ogólnie nic nie mam do tych osób, ale jednak jedyną rzeczą jaka mnie zawsze utrzymywała na tym forum to fermentyczne na maxa grono ludzi. Jak widać kierunek jest kompletnie inny i brzmi: „fame”, dlatego ja nie chcę mieć z tym co się tu dzieje nic wspólnego.Razorblade pisze:W sumie to troche jestem ciekawy jaki to kierunek obralo to forum ktory to nie bylby obecny od conajmniej 5 lat, ale co tam
To chyba żona Matthiasa?Piccolo pisze:np. Yusutina
Ale jednak ktoś nowyZolt pisze:To chyba żona Matthiasa?Piccolo pisze:np. Yusutina
Jerod- kope lat byku, kiedy pijemy?
Znowu będę 8 miesięcy dochodził do siebieZolt pisze:Jerod- kope lat byku, kiedy pijemy?
Cheesus, Sobieś, jest jeden wątek, w którym udziela się większość nowych osób (zresztą wcale nie tak dużo jak myślisz). Jeśli będzie jakieś przeciekanie do innych topików, to nastąpi ono raczej powoli. Przecież posty tych osób nie stanowią nawet 5% konwersacji na forum. A jeśli przeszkadza Ci w ogóle sam fakt, że Twoje posty może przeczytać ktoś obcy, no to kaman, powinieneś mieć największe pretensje do robaka google'owego.Sobies pisze:Zaprawdę jestem w szoku, że nie widzicie zmian na forum. Zwyczajnie w mojej ocenie forum poszło w bardzo niewłaściwym kierunku. A od niedawna nasze forum zostało przygniecione przez Dael’owskie artykuły, gdzie sam Llothar przyzna, że napływ „randomów” jest tak naprawdę tylko z tego powodu. Nie było to dla mnie problemem dopóki dziennie zaczęły się pojawiać 3-5 randomowych osóby. Ogólnie nic nie mam do tych osób, ale jednak jedyną rzeczą jaka mnie zawsze utrzymywała na tym forum to fermentyczne na maxa grono ludzi. Jak widać kierunek jest kompletnie inny i brzmi: „fame”, dlatego ja nie chcę mieć z tym co się tu dzieje nic wspólnego.
Streszczenie dla tl;dr: KIEDYŚ BYŁ KLIMAT, TERAZ GO NIE MA.
Ogólnie nic nie mam do tych osób, ale jednak jedyną rzeczą jaka mnie zawsze utrzymywała na tym forum to fermentyczne na maxa grono ludzi. Jak widać kierunek jest kompletnie inny i brzmi: „fame”, dlatego ja nie chcę mieć z tym co się tu dzieje nic wspólnego.
This!ThimGrim pisze:Jeżeli ktoś jest na tyle głupi żeby do nas dołączać, to znaczy, że jest takim samym bucem jak my wszyscy. Więc swój.
Thim right, Sobies leftThimGrim pisze:Right? Left?
No co... na "czarnym" Ciebie nie bylo chybaCherryy pisze:Przy okazji fajnie się dowiedzieć, że cały czas jestem tutaj nowy, mimo circa 15-letniego stażu.