Przegladam sobie oferty pracy w Szkocji, stanowisko Laboranta w Stem Cell Research Center
Wymagania pisze:A higher grade qualification in Mathematics, English and Science or equivalent qualification or experience.
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Wymagania pisze:A higher grade qualification in Mathematics, English and Science or equivalent qualification or experience.
O co wlasciwie Ci chodzi?SithFrog pisze:...Halaster pisze:możemy czasem skoczyć na lunch
Nie jest to tylko po to żeby kandydaci pp angielsku mówili?Caspius pisze:Zalamalem sie wlasnie...
Przegladam sobie oferty pracy w Szkocji, stanowisko Laboranta w Stem Cell Research CenterWymagania pisze:A higher grade qualification in Mathematics, English and Science or equivalent qualification or experience.
Not this shit again...Larofan pisze:c-hashtag?
O tak, tez mialem z tym problem. Ratowalem się raz google cache nawet.Larofan pisze:uwielbiam nowa zasade z ktora spotykam sie coraz czesciej.. pojawia sie ogloszenie na stronie firmy X, aplikjesz wszystko pieknie, zanim sie do ciebie odezwa mija 2-3 tygodnie czasem wiecej.. do tego czasu opis tej oferty znika bezpowrotnie i w efekcie nie pamietasz o co szlo... nauczylem sie wysylac sobie caly opis stanowiska/oferte na maila inaczej potem zgaduje co to bylo na podstawie tytulu, ktory czesto jest bardzo high-levelowy
Polecam prowadzenie elektronicznego pamiętniczka. Data wysłania ogłoszenia + zapisane ogłoszenie. Jako, że robiłem też różne wersje CV pod różne ogłoszenia to także wersja CV załączona. I jak zadzwonią to wiesz wszystko.Larofan pisze:uwielbiam nowa zasade z ktora spotykam sie coraz czesciej.. pojawia sie ogloszenie na stronie firmy X, aplikjesz wszystko pieknie, zanim sie do ciebie odezwa mija 2-3 tygodnie czasem wiecej.. do tego czasu opis tej oferty znika bezpowrotnie i w efekcie nie pamietasz o co szlo... nauczylem sie wysylac sobie caly opis stanowiska/oferte na maila inaczej potem zgaduje co to bylo na podstawie tytulu, ktory czesto jest bardzo high-levelowy
tak w koncu dotarlem ze tak trzeba zrobic bo nacialem sie ze dwa razy na oddzwnienie z oferta oktorej nie pamietalem, teraz juz mam CV budowane pod oferte, czasmi z listem motywacyjnym nawet i wsyzstko zgrzebnie poorganizowaneCounterman pisze:olecam prowadzenie elektronicznego pamiętniczka
Ostatnio jak byłem na rozmowie, to zarówno HR jak i techniczni wydrukowali cv... które wysłałem im na studiach, a nie to co wysłałem na konkretne stanowisko, na które byłem rekrutowany. Jestem pewien, że nikt na to nie patrzy (wink wink ^ ).Larofan pisze:byc moze korporacje w polsce maja w dupie list motywacyjny mimo ze technicznie jest wymagany
U mnie nawalają często. Chociażby dzisiaj kobieta proponowała mi stanowisko starszego informatyka w rozwiązaniach dla bankowości...Matthias[Wlkp] pisze:Ja nie szukam pracy, a już dwa razy jakiś rekruter mnie zagadał na LinkedIn... Raz na stanowisko zupełnie inne, niż mam teraz...
To głupia cipa jak Ty doktor gier.Jutsimitsu pisze:U mnie nawalają często. Chociażby dzisiaj kobieta proponowała mi stanowisko starszego informatyka w rozwiązaniach dla bankowości...Matthias[Wlkp] pisze:Ja nie szukam pracy, a już dwa razy jakiś rekruter mnie zagadał na LinkedIn... Raz na stanowisko zupełnie inne, niż mam teraz...
Jak na fejsie sie ludzie chwala dziecmi, to na Linkedin pracą .colgatte pisze:Warti byc na tym Linkedinie? Ja mam konto, ale w ogole nie uzywam, wpisalam tylko moje prace. Czasem ktos mnie chce dodac do kontaktow, ale odrzucam, bo co to - facebook pracowy? Co to w ogole jest?
Ah feel ya bruh... Ah fee' ya..LLothar pisze:Jak na fejsie sie ludzie chwala dziecmi, to na Linkedin pracą .colgatte pisze:Warti byc na tym Linkedinie? Ja mam konto, ale w ogole nie uzywam, wpisalam tylko moje prace. Czasem ktos mnie chce dodac do kontaktow, ale odrzucam, bo co to - facebook pracowy? Co to w ogole jest?
Przydaje sie do utrzymywania kontaktow pracowych po zmianie pracy. Znajomego dostawce na Linkedin mozna dodac, na fejsie juz troche glupio.
No i jak Matthias pisze, uwiaryganiasz CV i podbudowujesz ego jak rekruterzy Cie scigaja. Tylko teraz ropa za 50 USD i juz nikt nie nie chce :<