Luźny I
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Re: Luźny I
Szybka uwaga. Nigdy, przebulwanigdy nie kupujcie perfum w Empiku. Zamówiłem sobie CK One - zwykle kupowałem tę wodę w Douglasie albo Sephorze. Różnica jest masakryczna. Empikowa woda to jakaś tania podróba, która wietrzeje po 30 minutach. Nie wiem co jest grane i czy robienie ludzi w wuja jest w ramach polityki Empiku, czy po prostu któryś z pracowników sobie dorabia podmieniając zawartość buteleczek, ale mówię Wam - nie warto u nich kupować.
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
A kupowałeś takie same pojemności? Bo czasem w mniejszych buteleczkach zawartość jest bardziej skoncentrowana. Czasem nawet inaczej się nazywają (Eau de Parfum zamiast Eau de Toilette na przykład).
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
- PIOTROSLAV
- Parmezan
de toilette to woda toaletowa, która jest z definicji mniej trwała i szybciej wietrzeje
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
I - jak nazwa wskazuje - działa tylko w toalecie.PIOTROSLAV pisze:de toilette to woda toaletowa, która jest z definicji mniej trwała i szybciej wietrzeje
11 godzin na szkoleniu dzisiaj przy maszynach. Muszę jebnąć z 2 zimne piwka dzisiaj, bo jutro jeszcze 10h na zakończenie
Oglądaliście na starym Discovery "Walki Robotów"? Zrobili reaktywację programu ostatnio:
https://www.youtube.com/watch?v=zZgANhDABAc
Z tego co widziałem to są już dwa odcinki.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
Miałem się na wyjazd pakować ty *****Rojek pisze:Oglądaliście na starym Discovery "Walki Robotów"? Zrobili reaktywację programu ostatnio:
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Pamiętam jak jeszcze ja Wizja1 oglądałem ten program, gdzie prowadzącym bylykoles z 'czerwonego karła'
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
miałem tak samoDragon_Warrior pisze:Miałem się na wyjazd pakować ty *****Rojek pisze:Oglądaliście na starym Discovery "Walki Robotów"? Zrobili reaktywację programu ostatnio:
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Wizja1 to był kanał! W wakacje codzienne, wieczorne combo z USA: Jerry Springer, Celebrity Deathmatch i South ParkPIOTROSLAV pisze:Pamiętam jak jeszcze ja Wizja1 oglądałem ten program, gdzie prowadzącym bylykoles z 'czerwonego karła'
Brakuje tylko jakiegoś suchara od Sitha...
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Wchodzi Thim na forum i pisze coś naprawdę zabawnego.ThimGrim pisze:Brakuje tylko jakiegoś suchara od Sitha...
https://www.youtube.com/watch?v=6zXDo4dL7SU
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
U mnie dokręciło do 37 w cieniu za domem a na słońcu to odechciało mi się roletę odsuwać i sprawdzać jak słupek ok. godz. 11 minął 45 stopni i radośnie maszerował w góręCherryy pisze:Maj gad, 36*C...
Ale o to chodzi, od tego jest lato kurna Tradycji musi się stać zadość, latem narzekamy na upał a zimą na zimno.
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Co roku to piszę. Lato dla mnie to jest 25-28 stopni. 30 do górna granica znośności.
Chyba, że jestem na wakacjach, na greckiej wyspie i z zimnym piwem. Wtedy może być 40.
Chyba, że jestem na wakacjach, na greckiej wyspie i z zimnym piwem. Wtedy może być 40.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
a mi energetyk wyłączył dziś prąd na dwie minuty tak celnie, że teraz monitor wyświetla na połowie ekranu poświatę pulpitu w różowych odcieniach... a dokładnie rzecz biorąc prześwietla jasne elementy na dłużej niż chwilę... biały test zostawiony na środku eekraniu na 30 minut już mi od dobrych kilku przez kolory na środku przebija.
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
U moich rodziców na południowej ścianie domu słupek doszedł do +55 po czym termometr się zepsułSithFrog pisze:Co roku to piszę. Lato dla mnie to jest 25-28 stopni. 30 do górna granica znośności.
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
- Larofan
- Social Media Ninja
skwar jest i dobrze - gorecej by bylo juz groznie a tak jest spoko
tylko Kluska sie snuje po chacie i nie wie gdzie sie podziac... spytal bym LLo jak Spacja ale u nich pewnie jest 8 stopni i kiedy dojezdza do robo reniferem to mu sanie haczą o asfalt
tylko Kluska sie snuje po chacie i nie wie gdzie sie podziac... spytal bym LLo jak Spacja ale u nich pewnie jest 8 stopni i kiedy dojezdza do robo reniferem to mu sanie haczą o asfalt
My na szczęście pojechaliśmy w te upały na działkę, gdzie jak przystało na prawdziwych białych przedstawicieli zachodniej cywilizacji, zmarnowaliśmy hektolitry wody robiąc kurtynę i chłodząc się bryzą z niej. Nie było już tak wesoło jak odwiedziliśmy babcie w Kaliszu. Upał i duchota nie do zniesienia.
To samo jak wczoraj wróciliśmy do Wro. Tu było o tyle łatwiej, że mogliśmy od razu rozebrać się w chacie do bielizny. I tak sobie siedzieliśmy w tych gaciach, bo co innego było robić. Żeby było śmieszniej, z kranu zamiast zimnej leciała letnia woda.
Jak widać 38 stopni jest fajne, ale nie w mieście.
To samo jak wczoraj wróciliśmy do Wro. Tu było o tyle łatwiej, że mogliśmy od razu rozebrać się w chacie do bielizny. I tak sobie siedzieliśmy w tych gaciach, bo co innego było robić. Żeby było śmieszniej, z kranu zamiast zimnej leciała letnia woda.
Jak widać 38 stopni jest fajne, ale nie w mieście.
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Te te te! W zeszłym tygodniu było upalne lato tutaj, 28 stopni! W oba te dni lata włączałem klime - normalnie sluzy jako pompa ciepla zima.Larofan pisze:skwar jest i dobrze - gorecej by bylo juz groznie a tak jest spoko
Teraz jest dobre, przyjemne 15 stopni
- Larofan
- Social Media Ninja
u mnie leciala z kranu zimna jak zawsze
zamiast klimy nawilzacz powietrza z kostkami lodu, pińć prysznicow i mocno schlodzone wino
w miescie jest fajnie bo wszystki plebs wyjezdza w pierony i wreszcie mozna po cywilizowanemu isc na kawe (mrozona)
zamiast klimy nawilzacz powietrza z kostkami lodu, pińć prysznicow i mocno schlodzone wino
w miescie jest fajnie bo wszystki plebs wyjezdza w pierony i wreszcie mozna po cywilizowanemu isc na kawe (mrozona)
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Też uważam, że w mieście jest fajnie.
Niestety mieszkam na wsi.
A tak jako ciekawostkę to powiem wam, że tak popularnie w Polsce poddasze użytkowe w taką pogodę zamienia się w krematorium.
Niestety mieszkam na wsi.
A tak jako ciekawostkę to powiem wam, że tak popularnie w Polsce poddasze użytkowe w taką pogodę zamienia się w krematorium.
- Killashandra
- Wzgórza Łodzi
kurcze my w te upały z domu nie wychodziliśmy. Mieszkamy teraz w lofcie na parterze, minus taki, że dość ciemne mieszkanie, ale plus taki, że w taką pogodę po mieszkaniu lepiej w sweterku chodzić i ciepłą herbatę wypić, bo chłodek i koty się nie smażą!
Skąd, do kurwy nędzy, biorą się larwy w szybie wentylacyjnym w bloku? Kurwa?
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Jakie larwy? Ja kiedyś miałem larwy moli spożywczych - zapierdzielały po suficie jędze...
Nie wiem co to za larwy są, nie znam się.
https://www.dropbox.com/s/7519wg2ce6t8c ... 0.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/3vfuetkmtklgp ... 7.jpg?dl=0
Skąd to tam się wzięło?!
https://www.dropbox.com/s/7519wg2ce6t8c ... 0.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/3vfuetkmtklgp ... 7.jpg?dl=0
Skąd to tam się wzięło?!
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Te ze zlewu wyglądają jak te moli spożywczych, chociaż mi do łazienki nigdy nie wlazły.
Larwy moli spożywczych przynosi się... ze sklepu. Kilka razy zdarzyło mi się nawet zaobserwować dorosłe już mole w Realu i Carrefourze (jak jeszcze PL mieszkałem). Wyglądają jak najzwyklejsze mole. Wystarszy, że jajeczka gdzieś się przyczepią/wpadną do koszyka, albo spadną na Twoją kaszę i już masz kolonię.
Takie z szybów wentylacyjnych mogą oznaczać też, że któryś z sąsiadów nieszczególnie interesuje się higieną, albo... zmarł...
Ja swoje cierpliwie usuwałem odkurzaczem, ale kolonii nigdy nie odkryłem. Potem się skończyły i tyle je widziałem.
Larwy moli spożywczych przynosi się... ze sklepu. Kilka razy zdarzyło mi się nawet zaobserwować dorosłe już mole w Realu i Carrefourze (jak jeszcze PL mieszkałem). Wyglądają jak najzwyklejsze mole. Wystarszy, że jajeczka gdzieś się przyczepią/wpadną do koszyka, albo spadną na Twoją kaszę i już masz kolonię.
Takie z szybów wentylacyjnych mogą oznaczać też, że któryś z sąsiadów nieszczególnie interesuje się higieną, albo... zmarł...
Ja swoje cierpliwie usuwałem odkurzaczem, ale kolonii nigdy nie odkryłem. Potem się skończyły i tyle je widziałem.
A może być tak, że ptakom jajka pospadały? Czy coś w ten deseń.
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
A śmierdzi z tego szybu? Rozumiem, że to blok - jakaś spółdzielnia za niego nie odpowiada?
Dosyć ekstremalna teoria...
Dosyć ekstremalna teoria...
No nie śmierdzi. Już wszystko ogarnięte, mnóstwo tego było.
Blok teraz tynkują i dużo ostatnio wiercili, wydaje mi się, że przez to wiercenie to "gniazdo" się obsunęło. Ogólnie niesamowite obrzydlistwo.
Blok teraz tynkują i dużo ostatnio wiercili, wydaje mi się, że przez to wiercenie to "gniazdo" się obsunęło. Ogólnie niesamowite obrzydlistwo.
Przecież Ty lubisz obrzydlistwa
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
- Larofan
- Social Media Ninja
bam !Sobies pisze:Przecież Ty lubisz obrzydlistwa
A tu taka niespodzianka, nie? Zawiodłeś się?
W sumie pasuje to do fana oglądania odciętych głów w internetach W realu brzydzi się taki nawet robaczków!Larofan pisze:bam !Sobies pisze:Przecież Ty lubisz obrzydlistwa
No przecież dał emotkę, że się cieszy na widok obrzydlistwa, co nie?
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
Gregor pisze: W sumie pasuje to do fana oglądania odciętych głów w internetach W realu brzydzi się taki nawet robaczków!
W sumie to jadłem obiad i nadzorowałem te robaczki.
No a problem dalej do końca nie jest rozwiązany, dalej się sypią kurwy z góry...
Ja zawsze sobie tak wyobrażałem cns'a - lubi obrzydlistwa, miesza w nie lepszym mieszkaniu. Jednak jeden robaczek sprawia, ze sra w gacie
Dobrze mi się wydawało
Dobrze mi się wydawało
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
cns - po prostu już czas wyrzucić stare ciała z wanny. Naprawdę, zacznij się szanować. Jeszcze nikt nie umarł od przebywania ze świeżymi zwłokami.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Jak się ich pozbędzie to jak dalej będzie wyglądało jego życie seksualne? Miej trochę litości dla niego.
Czasem jest czysto, uroki wynajmowania.
Sobies ty już dobrze wiesz jak będzie wyglądało.
Sobies ty już dobrze wiesz jak będzie wyglądało.
Przecież 2 tys. uchodźców nadciąga. Uszczknie sobie kilku i wymieni stare na nowe (i egzotyczne!).Sobies pisze:Jak się ich pozbędzie to jak dalej będzie wyglądało jego życie seksualne? Miej trochę litości dla niego.
I jak kolorowo będzie, nie mogę się doczekać.
A w temacie robactwa jeszcze.
https://www.dropbox.com/s/6jviz46qoubit ... 1.JPG?dl=0
https://www.dropbox.com/s/6jviz46qoubit ... 1.JPG?dl=0