Kącik Flashów... ^_^ (i innych dupereli ;)) #4
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Re: Kącik Flashów... ^_^ (i innych dupereli ;)) #4
Sprawdziłem sobie jeszcze, jaka to jest skala popularności:
c.a. 37.000.000 subskrybentów
ca. 3.000.000.000 użytkowników internetu
Wniosek - nieco ponad 1% wszystkich użytkowników ogląda gościa...
c.a. 37.000.000 subskrybentów
ca. 3.000.000.000 użytkowników internetu
Wniosek - nieco ponad 1% wszystkich użytkowników ogląda gościa...
To akurat prawda. Sam mam kilka ciekawych subskrypcji. Rozumiem np. popularność Masochisty, bo jak nie wadzi ci forma to te beki z dennych filmów są zabawne. A tu nie kumam. Koleś gra w I am bread i haha, hoho, heheszki. Ale ja jestem pojebany, zawsze wolałem grać niż gapić się jak ktoś inny gra*. Patrzenie na filmik jak ktoś sobie gra zamiast samemu chwycić pada? No way.Gregor pisze:Szczęśliwie nie musimy oglądać słabych jutubów, bo są popularne. W końcu jest dużo ciekawych
* - wyjątek stanowi patrzenie jak grają prawdziwi zawodowcy, np. w Mortal Kombat. Poezja.
PewDiePie aktualnie mógłby opisywać jak zaznacza ikony na pulpicie i nadal miałby kilka milionów wyświetleń.
On zrobił furorę w czasie kiedy Lets Playe ze scare-camami były popularne a on robił to, według niektórych, najlepiej, teraz fani oglądają już w zasadzie go, a nie to w co gra. To samo tyczy się większości popularnych Lets Playerów. Mnie osobiście też raczej nie ciągnie do tej części Youtuba, wyjątkiem jest Jessie Cox i też oglądam tylko te gry, w które sam nigdy nie zagram (bo np. są tylko na konsoli) albo wiem, że bym ich nie skończył (bo to np. przygodówki a te zawsze, prędzej czy później, mnie męczą).
Co do wcześniej komentowanych kanałów, Lisie Piekło, mimo tego, że, często, jest suche jak żarty Sitha, przynajmniej nie jest tak wyraźnie skierowane do gimnazjum, Gonciarz jest.
Gonciarz zauważył, że w Polsce większość oglądających kanały na YT to właśnie podstawówka-gimnazjum i dla takich ludzi tworzy content. Smutne.
On zrobił furorę w czasie kiedy Lets Playe ze scare-camami były popularne a on robił to, według niektórych, najlepiej, teraz fani oglądają już w zasadzie go, a nie to w co gra. To samo tyczy się większości popularnych Lets Playerów. Mnie osobiście też raczej nie ciągnie do tej części Youtuba, wyjątkiem jest Jessie Cox i też oglądam tylko te gry, w które sam nigdy nie zagram (bo np. są tylko na konsoli) albo wiem, że bym ich nie skończył (bo to np. przygodówki a te zawsze, prędzej czy później, mnie męczą).
Co do wcześniej komentowanych kanałów, Lisie Piekło, mimo tego, że, często, jest suche jak żarty Sitha, przynajmniej nie jest tak wyraźnie skierowane do gimnazjum, Gonciarz jest.
Gonciarz zauważył, że w Polsce większość oglądających kanały na YT to właśnie podstawówka-gimnazjum i dla takich ludzi tworzy content. Smutne.
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
Poczułem się naprawdę dotknięty.Piccolo pisze:Lisie Piekło, mimo tego, że, często, jest suche jak żarty Sitha
- Larofan
- Social Media Ninja
ja pewdiepie poznalem po jakims filmiku o symulatorze kozy i tym z octodad
wylem ze smiechu od jego tekstow (szczegolnie tych w octodad) i potem juz mial kredyt zaufania na nastepne 'twory' ale teraz nic juz fajnego nie robi i nie pamietam kiedy ostatnio cos jego widzialem
wylem ze smiechu od jego tekstow (szczegolnie tych w octodad) i potem juz mial kredyt zaufania na nastepne 'twory' ale teraz nic juz fajnego nie robi i nie pamietam kiedy ostatnio cos jego widzialem
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Oby bolało całe życieSithFrog pisze:Poczułem się naprawdę dotknięty.Piccolo pisze:Lisie Piekło, mimo tego, że, często, jest suche jak żarty Sitha
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
To jakieś DLC do Singstara?SithFrog pisze:* - wyjątek stanowi patrzenie jak grają prawdziwi zawodowcy, np. w Mortal Kombat, Poezję.
Tylko szkoda, że w przypadku polskich "jutuberów" to same proste kopie. Wspomniany Masochista, czy inni niekryci krytycy to po prostu ksero Nostalgia Critica, tylko, że gorzej i z mniejszym talentem..SithFrog pisze:To akurat prawda. Sam mam kilka ciekawych subskrypcji. Rozumiem np. popularność Masochisty, bo jak nie wadzi ci forma to te beki z dennych filmów są zabawne. A tu nie kumam. Koleś gra w I am bread i haha, hoho, heheszki. Ale ja jestem pojebany, zawsze wolałem grać niż gapić się jak ktoś inny gra*. Patrzenie na filmik jak ktoś sobie gra zamiast samemu chwycić pada? No way.Gregor pisze:Szczęśliwie nie musimy oglądać słabych jutubów, bo są popularne. W końcu jest dużo ciekawych
* - wyjątek stanowi patrzenie jak grają prawdziwi zawodowcy, np. w Mortal Kombat. Poezja.
Fakt, że byle głupoty z Minecrafta mają 10x oglądalność niż coś przemyślanego w stylu Total Biscuit. To świadczy o tym, że jutuby doganiają inne media, czyli ludzie są głupi i wolą gówno:D
Niekryty Krytyk to jak najbardziej słaba kopia Nostalgica, ale Masochista? Nie kojarzę zachodniego jutubera z podobnym stylem i z podobnym programem (ale ja w ogóle mało oglądam).
No dobra, może wobec Masochisty jestem niesprawiedliwy, bo nie znam za dużo jego materiałów Za to generalnie jest tak, że polski jutub to ctrl+C, ctrl+V czegoś co się sprzedaje na zachodzie tylko z chujowym mikrofonem i sepleniąc
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
https://www.youtube.com/watch?v=-YA8S2w ... e=youtu.be
Jeszcze poproszę wersję z rolkarzem ze słuchawkami w uszach i rowerzystą ze słuchawkami w uszach
Jeszcze poproszę wersję z rolkarzem ze słuchawkami w uszach i rowerzystą ze słuchawkami w uszach
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
- Larofan
- Social Media Ninja
ja poprosze o wersje z kierowca z telefonem, papierosem, zestawem do makijazu czy konfigurujacym gpsaVoo pisze:https://www.youtube.com/watch?v=-YA8S2w ... e=youtu.be
piekne!
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Pewne rzeczy się nie zmieniają .boncek pisze:"Ale lipa, Peter Molyneux znowu przesadził!"
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Już wcześniej gdzieś to widziałem, ale olałem, bo spodziewałem się szybkiego uzbierania środków. Z tego co widzę, nie idzie im szczególnie imponująco...
Nie przepadam za typem, to proszę jak daleko doszedł, straszy gwiazdy blockbusterów
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- PIOTROSLAV
- Parmezan
thim weź to wyedytuj, w tym rozmiarze i tak nic nie widac...
podczas kręcenia eksperymentu z zaginionym dzieckiem złapano pedofila. niezły numer
podczas kręcenia eksperymentu z zaginionym dzieckiem złapano pedofila. niezły numer
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Po wszystkich ustawionych viralach coraz mniej wierzę w takie przypadki. Gdyby nie ostatnia scena pewnie filmik miałby połowę mniej wyświetleń. Internetowy cynizm
Trochę zastanawia dlaczego facet nie odpuścił jak ten w ogóle wspomniał o policji. Jeżeli był notowanym pedofilem stanie tam dalej to samobójstwo.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
UWAGA - ogladasz na wlasna odpowiedzialność
- PIOTROSLAV
- Parmezan
patrz pan... ja zawsze po Twoich sucharach mam ochotę wkleić to samo....
no i fakt faktem, pewnie swoje dowcipy bierzesz właśnie z jogiśmiechu
btw - dlatego zalajkowałem sobie ten profil o delegalizacji kołczingu... tam daja takie perełki, że ja jebe
no i fakt faktem, pewnie swoje dowcipy bierzesz właśnie z jogiśmiechu
btw - dlatego zalajkowałem sobie ten profil o delegalizacji kołczingu... tam daja takie perełki, że ja jebe
Bez przesady, nie może być aż tak źlePIOTROSLAV pisze:patrz pan... ja zawsze po Twoich sucharach mam ochotę wkleić to samo....
Jakbym słuchał takiego "śmiechu" dłużej niż 10 minut to przebiłbym sobie bębenkiPIOTROSLAV pisze:pewnie swoje dowcipy bierzesz właśnie z jogiśmiechu
Hahahahaha!
Hahahahaha!
Hahahahaha!
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
pierwszym joginem śmiechu był Beavis
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
nie ma na to emotikonki nawet...
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
To zrób zdjęcie twojej reakcji.
Myślę, że ten kot pasuje najbardziej.
Myślę, że ten kot pasuje najbardziej.
Nie rozumiem czmu w ogóle wchodzicie wy niechore pojeby . Przecież dał oznaczenie 18+ a obok widnieje nick cns - a więc wszystko jasne.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Nie wiem czemu, ale jak cns napisał "WTF +18", to odczytałem to jako "WTF +1, ale 18 razy"...
Słuszna uwaga, będę pamiętał na następny raz.
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
yyy...
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Dzięki koledzy, bo po ostatnich postach zacząłem wątpić w ten wątek...
Nie wolno bić dzieci.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
W tym wypadku wsadzenie śrubokręta w oko to nieszczęśliwy zbieg okoliczności, a nie bicie ;p
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Voo
- Stary Człowiek, A Może